Manželove darčeky cudzím ženám
Ahojte baby,aky mate nazor na toto. Manzel chodi roky kazdu sobotu do jednych potravin. Poznaju ho tam vsetky predavacky,komunikuje s nimi. Jedna co je pri chlebe,sportovkyna ako manzel mu sem tam doniesla nejaku cokoladu,magnetku z pretekov, teraz mal meniny a povedala mu ze ma nieco pre neho. My sme boli na dovolenke vTatrach kde jej na oplatku kupil privesok tatry. Kedze bolo len srdiecko s napisom tak kupil to. Ja som si vybrala stvorlistok. Tam napis nebol. Doma som mu povedala ze sa mi to nepaci a ze aby si to ona nejak nevysvetlovala. Tak mi dal na vyber ci chcem to srdiecko ja alebo ten stvorlistok.som mu povedala ze ci sa mu to zda vhodne aby predavacke doniesol suvenir. Urazil sa. A este som mu povedala ze ak donesie darcek k narodeninam nech mi ho ani neukazuje lebo ho smarim do kosa.Aky mate na to nazor.Dakujem
@anonym_b81e1e v jednu minutu ma to aj napadlo ale potom by mi tam bolo trapne chodit😃
@anonym_autor ale prečo trápne veď sa ma nu usmeješ a zakaždým pozdraviť. Tebe nemá byt co trápne skôr jej
@anonym_autor aké poníženie? Ty nechodíš na nákup s manželom? Lebo ja áno
@hopsas do potravin nie. Rozky si viem kupit aj sama. Viem co budem varit,co potrebujem. A pracovne je vytazeny cez tyzdeň....
@anonym_bf7b32 ja netvrdim, ze tam nieco je. Ale jednoducho nepokladam za spravne, ze si zenaty muz nieco berie od inej zeny a na oplatku jej kupuje tiez veci, o ktorej tu bolo pisane, ze ani nevie ako sa dotycna vola a nazyva ju "pani od chleba". Ja nie som ani moralistka, ani ziarliva furia, co za chlapom sliedi 24 hodin a som aj dost tolerantna, ale zivot ma naucil, ze nic sa nedeje len tak a treba sa mat pre istotu na pozore.
@muchotrafka298 ja nepotrebujem byť na pozore. My sme si s mužom obaja vedomí, o čo všetko by sme prišli. A môže byť žena koľko chce na pozore, čo tým zvráti, keď sa chlap zamiluje inde? Nič
@anonym_autor ale prečo trápne veď sa ma nu usmeješ a zakaždým pozdraviť. Tebe nemá byt co trápne skôr jej
@anonym_b81e1e tiez si myslim, ze jej nema byt co trapne. Ona je manzelka a hotovo. Ale tak kto chce kam, pomozme mu tam.
@muchotrafka298 ja nepotrebujem byť na pozore. My sme si s mužom obaja vedomí, o čo všetko by sme prišli. A môže byť žena koľko chce na pozore, čo tým zvráti, keď sa chlap zamiluje inde? Nič
@anonym_bf7b32 komu niet rady, tomu niet pomoci. Ked Ti to je teda jedno, tak preco o tom zakladas temu na anonymnom diskusnom fore? Teba to neskutocne zerie, ze to robi a na druhej strane nechces spravit nic. Ani uplnu banalitu, ako ist do toho obchodu a jasne nastavit hranice, ze nech Ta dotycna vidi s manzelom. Nic jej hovorit nemusis, tymto jasne das najavo, ze on partnerku ma.
Ani male decko by neverilo tomu, ze tvoj muz ani nevie ako sa dotycna vola a berie si od nej darceky z dovoleniek a k sviatkom. Ale rob si ako chces.
Nikto netvrdi, ze on je do nej zamilovany alebo co. Lenze ked razne nepovie STOP a nenastavi hranicu, tak ona si moze mysliet a opravnene z jeho chovania, ze on ma o nu tiez zaujem.
Ja poznam dvojice, ktore bohorovne tvrdili, ze ich sa ziadne flirty, nevery, vypisovacky, vyvolavacky netykaju, lebo vedia o co by dosli a polka z nich zije oddelene a druha je rozvedena.
najblizsiu sobotu povedz, ze ides ty na nakup a uvidis, ci to vezme s kludom alebo bude hladat zamienku ist s tebou pripadne ta bude presviedcat ze pojde sam
@anonym_autor Ahoj autorka, mna by zaujimalo, ze ako by sa predavacka zatvarila, kebyze prides tam spolu s muzom v ramci prechadzky kupit co treba a on by ta predstavil,ze "toto je moja zena Miska", alebo ty sama kebyze vidis,ze sa zdravia a ona by na neho hadzala pohlady, pripadne sa s nim dala do reci, a ty veselo s usmevom "dobry den, ja som jeho zena Miska, to vam kupil suvenir, ked sme boli v Tatrach?" - ale ozaj milo, veselo. Uz by mozno muzovi prestala darceky kupovat a robit na neho oci (pokial ma v sebe chrbtovu kost) 🙂
@anonym_bf7b32 komu niet rady, tomu niet pomoci. Ked Ti to je teda jedno, tak preco o tom zakladas temu na anonymnom diskusnom fore? Teba to neskutocne zerie, ze to robi a na druhej strane nechces spravit nic. Ani uplnu banalitu, ako ist do toho obchodu a jasne nastavit hranice, ze nech Ta dotycna vidi s manzelom. Nic jej hovorit nemusis, tymto jasne das najavo, ze on partnerku ma.
Ani male decko by neverilo tomu, ze tvoj muz ani nevie ako sa dotycna vola a berie si od nej darceky z dovoleniek a k sviatkom. Ale rob si ako chces.
Nikto netvrdi, ze on je do nej zamilovany alebo co. Lenze ked razne nepovie STOP a nenastavi hranicu, tak ona si moze mysliet a opravnene z jeho chovania, ze on ma o nu tiez zaujem.
Ja poznam dvojice, ktore bohorovne tvrdili, ze ich sa ziadne flirty, nevery, vypisovacky, vyvolavacky netykaju, lebo vedia o co by dosli a polka z nich zije oddelene a druha je rozvedena.
@muchotrafka298 ja? Si si ma pomýlila s autorkou. Ja nezakladáme témy na fóre
@muchotrafka298 ja? Si si ma pomýlila s autorkou. Ja nezakladáme témy na fóre
@anonym_bf7b32 jezis pardon, tu je kazdy anonym pod nejakym cislom a uz mam z toho zmatok.
No ja by som mu nedovolila dať jej magnetku keby to bola čo i len konska hlava a nie že srdiečko 😃 a keď mu ona ešte niečo dá, na druhý deň by som jej to isla vrátiť že už je to prehnane ženatemu mužovi stále niečo podsúvať a či to všetkým chlapom čo nakupujú takto dáva alebo ako. Že je to jednoducho nevhodné. A nech sa chlap hnevá koľko chce, môže sa aj na hlavu postaviť 😃
Manžel už dávno obraba chacharu dotyčnej pani od chleba.. minimálne v hlave určite
Manžel už dávno obraba chacharu dotyčnej pani od chleba.. minimálne v hlave určite
@anonym_0c2e6d jasne. A dotyčná pani je odkázaná na prívesok od milenca, ktorý kúpil spolu s manželkou. Nekukajte tie telenovely toľko
Ze pani od chleba😀
@anonym_bf017b Dnes su kvalitne bomby supy prispevky😄😄😄
@anonym_autor normalne ma o predavacku zaujem. Snazi sa ale predpokladam ze ona mu neda. Je len namotany a dufa 🙂 neboj podla mna nema sancu
@anonym_autor normalne ma o predavacku zaujem. Snazi sa ale predpokladam ze ona mu neda. Je len namotany a dufa 🙂 neboj podla mna nema sancu
@lentakyterapeut ale prosim ta, nedramatizuj.
@lentakyterapeut ale prosim ta, nedramatizuj.
@pralinka25 Podľa mňa mu jej prívetivosť minimálne imponuje a do obchodu sa zrejme teší. Malá neresť, ktorá mu vzrušujúco spestruje život.
@pralinka25 Podľa mňa mu jej prívetivosť minimálne imponuje a do obchodu sa zrejme teší. Malá neresť, ktorá mu vzrušujúco spestruje život.
@tatiana288 moze byt. ved komu by to prijemne nebolo nie? na druhej strane moze byt kludne natvrdly ako napriklad ja a jemne naznaky si vobec nemusi uvedomovat kym mu to nepovie narovinu.
@anonym_autor isla by som do toho obchodu s nim, ked jej to bude davat s komentarom, bolo mojmu manezelovi blbe, ze ste mu nieco dali, tak sme nieco spolu vybrali aby vratil.
mne takto sused nosí magnetku z dovolenky.
manž. o tom vie, aj deti , magnetku vycapím na chladničku.
so susedom vychádzam ok, ale nič viac.
Hej vsak on ju po mene ani nepozna,hovori jej pani od chleba. Ona vie ako sa on vola,je tu pomerne znamy. Presne aby si to ona nevysvetlila inac...to mi vraveli aj baby v praci
@anonym_autor tvoj muž je retard? Už keď chce kupovať milenke (alebo budúcej milenke) darčeky tak nech to aspoň nerobí pred tebou. Debil. Teba to neponizuje? Hneď by videl ten privesok zapichnuty medzi ocami
@lentakyterapeut ako nech si hovorí kto chce čo chce, ale muž a predavačka si nezačnú vymieňať darčeky len tak....
Už dávno bol kocur v trúbe a tvária sa ako neviniatka. A ešte muž sa urazí.... 😅
@anonym_autor
No keď sú obaja športovci tak aby ti o chvíľu nezahlásil že bude chodiť do fitka kde tuto pani od chleba chodí alebo že budú spolu trénovať,chodiť na túry a pod....
@anonym_autor
Tu pomôže len prestať jesť chleba😆
Neviem, či ste reagovala niektorá na tu predávačku. Prečo má ona, ako žena, davať cudziemu mužovi čokolády, či iné darčeky? To nevie nič o ňom? Či s ňou on flirtuje? To mi je divné.
@tatiana288 tak vidim ze muzom rozumies 😂
@lentakyterapeut ako nech si hovorí kto chce čo chce, ale muž a predavačka si nezačnú vymieňať darčeky len tak....
Už dávno bol kocur v trúbe a tvária sa ako neviniatka. A ešte muž sa urazí.... 😅
@simona20201309 kocur v trube byt vobec este nemusel byt. Chlapi sa casto snazia aj tam kde nie je cesta a dufaju. Niektore maju trubu zavretu ale aspon sa bavia. Alebo to kocur dokazal
Scéna nescéna divné ,...aby môj muž myslel už dopredu nato ako nejakej pani z potravín odnesie niečo z výletu...a ešte divnejšie že sa preto urazil...človek ak má niečo na salame ,nebude sa urážať...neviem no dala by som veci do poriadku

@hopsas akoze toto by si fakt spravila.Takto sa ponizit?Za trapku by si bolaTy a nie ta dotycna...
@anonym_autor aké poníženie? Ty nechodíš na nákup s manželom? Lebo ja áno