icon

Manželove správanie počas mojich problémov

18. apr 2025

Pekny den, pravidelne sa mi stava, ze ked ma nieco trapi, nieco sa mi deje, tak manzel vtedy ako keby este prilieva do ohna a začne vtedy byt na mňa zly surovy, ako keby sa v tom vyžival a este mi nakladal viac …. Ja neviem, čo s tym robit, dost ma to trapi …. Mame dieta a bezne fungujeme ok, ale toto da mi pomerne často stava a som vtedy aj mesiac uplne hotova …. Ďakujem

Strana
z2
margotka17
19. apr 2025

Tak mu povedz iba to, ze si unavená z práce a že už nebudeš rozvádzať prečo, lebo to pre neho nie je podstatné. No hneď ak sa on bude na niečo sťažovať, tak mu povedz, že ho chápeš, ale nepotrebuješ vedieť podrobnosti. Možno si uvedomí, že miesto toho, aby ťa bol vždy vypočul, ti ešte viac naložil. Kľudne ak ti prikladá povedz stačí, ďalej už nič nevrav, nemám záujem.

trisha_r
19. apr 2025

Rozvod. Totálny chumaj a manipulator a možno aj narcis či psychopat. Chvíľu na teba pekne a potom to otočí voči tebe. Tvoj partner ťa má milovať a máš byť jeho top 1 prioritou. Tento ťa ani nemiluje ani nie si jeho priorita.

romino
19. apr 2025

A bol vzdy takyto ? Nie je to skor o tom, ze uz take problemy mas dlhodobo, a uz ho to unavuje pocuvat, ...nieco v zmysle, ze mozno opakujes problemy ktore si uz mohla vyriesit, aj ti mozno predtym poradil , podporil ...ale ty si sa aj tak neposunula ?
Cisto len strielam,...co ak taketo daco je za tym

Strana
z2