Bolesť hlavy počas víkendu: Máte tiež tento problém?
Dobrý večer.
Všimla som si zvláštnu vec.
Cez pracovný týždeň fungujem normálne, ale pomerne často ma rozbolí hlava práve v sobotu alebo nedeľu.
Stretli ste sa s tým niekto?
@anonym_autor ja to mam z kavy, v ofise pijem inu ako doma. A je to rozdiel. Prisla som na to nahodou
Je to normálne. Povolí stres telo je v kľude a spusti sa bolesť alebo choroba. Ja po dlhodobom strese keď som už kľudná chytím covid alebo migrénu
@anonym_autor Nemáte na vikend dohodnuty sex s manzelom? Skuste to prelozit na stredu napriklad😉
@anonym_autor ano telo sa uvolni, mne je hrozne piatok poobede ako ovalena kladivom, cez vikend by som spala a nechce sa mi ani vstat z postele
@anonym_autor presne toto iste mavam. Hlavne v sobotu som komplet rozbita, boli ma hlava alebo usi.V nedelu zvyknem byt ok. Mozno je to tym, ze cez vikend spim o nieco dlhsie, mozno si ulezim.krk a z toho bolesti hlavy. Ozaj neviem. Kazdopadne, ani som si nemyslela,cxe aj iny to ma tak.
je to migrena z opadnutia stresu - tzv let-down headache - náhly pokles stresových hormónov po dlhom vypätí spôsobí rýchle rozšírenie ciev v mozgu... záchvat sa dostaví až 1 až 2 dni po skončení stresujúceho obdobia, cez víkend alebo na začiatku dovolenky…
Tiez to tak mam. V sobotu alebo v nedelu ma boli hlava. Je to opadnutim stresu,telo takto reaguje.
Ano, ako písu predomnou. Aj ja som mávala cez víkend migrény. Skús si nasadiť preventívne uz v piatok poobede napr. sumivy panadol rapid. Mne to pomáhalo. Rada od neurologičky.
Môj brat týmto trpí snáď aj 20 rokov. Pravidelne ho nedeľu bolí hlava. Keď sa nááááhodou vyskytne, že ho nebolí, normálne má Vianoce😂
Mňa tiež zvykne cez víkend bolieť hlava, ale ja to mám z toho, že cez týždeň málo spím, chodím veľmi neskoro do postele a ráno veľmi skoro vstávam, no cez víkend spím aj do 10-11.00 a tým pádom ma rozbolí krčná chrbtica a od nej hlava.
Ja som to tak dávnejšie mávala, lebo som si naváľala toho na seba cez víkend ešte viacej ako v týždni, tak som bývala oba dni len na Cetalgene. Ten mi zabral, tak som neriešila.

nemoze to byt kvoli kofeinu? pijes rovnake mnozstvo kavy cez vikend aj cez tyzden?