icon

Manželove správy s inou ženou. Čo robiť v takej situácii?

Dnes o 14:31

Ahojte žienky. Mám 14 ročnú dcéru ktorej som pozerala na telefóne správy. Ako každá starostlivá matka chce mať prehľad čo robí jej dieťa a s kým si píše. Našla som tam ale niečo, čo ma znepokojilo. Telefón bol kedysi môjho muža. Boli tam správy so ženou (kolegyňou) z rokov 2017-2021. Muž v tej dobe chodil často na služobné cesty do Budapešti. Keď som čítala tie správy, neboli to žiadne pracovné správy ale osobné a veľmi milé správy. V správach si dohadovali, že keď bude môj muž v Budapešti, tak sa vždy stretnú na nejakom drinku alebo niekde... Vždy keď tam išiel tak sa ochotne mile radi stretli a tých konverzácii... Dokonca raz tam bola aj správa, že tá žena ho volala priamo ku nej domov, ale že má malé dieťa, tak že nevie koľko môže byť u nej doma alebo že sa stretnu spolu na hotelových raňajkách. Neviem na 100 percent či má podviedol alebo nie?

Mne v tých rokoch nebol prístupný, bol odmeraný na mňa, keď som ho emocionálne potrebovala a chcela sa porozprávať a keď ma niečo trápilo. Keď som bola s malými deťmi doma a chcela sa porozprávať on vždy nemohol, bol preč alebo aj keď sa rozprával somnou, tak to bolo povrchné a chvíľkové trvanie.

Mám podozrenie tak 50/50 že či má podvádzal alebo podvádza? Minimálne na emocionálnej úrovni hej, keďže sa mi nikdy nezverejnil s tým, že sa s nejakú ženu stretával v tých rokoch. Mne len vyčítal keď som si chcela zaplatiť fitness trénera, tak som si musela vybaviť fitness trénerku lebo mu to vadilo. Alebo keď som išla s kamarátom von a vedel o tom odomna že idem, tak mu to vadilo a dokonca mi dával podmienky aby sme sa nestretávali vo dvojici sami ani len na verejnosti... Keď som ho uistila, že ja nie som taká že by som si začala niečo s niekým že som zadaná a mám rodinu tak mi na to len povedal: "ani nevieš ako sa to rýchlo zvrtne a ako rýchlo zabudneš na to, že máš nejakú rodinu"... Ostala som prekvapená z jeho slov...

Prosím hlavne ženy ktoré niečo takéto podobné zažili, nech sa vyjadria s ich skúsenosťami a prípadne nech mi poradia. Môj vzťah je už aj tak biedny no toto ma ešte viac dorazilo. Ďakujem.

Strana
z2
anonym_fc9f7c
Dnes o 17:23
@katarinka963

@anonym_fc9f7c aké máš vzdelávanie? Predstav, ze aj v škole vravime rodičom aby kontrolovali detom mobily..
Vieme prečo..
Ale ty to nevieš pochopit....ale to mi je uplne jedno

@katarinka963 ... Koľko vlastných detí mas?

anonym_b97ebf
Dnes o 17:41

ved mu to povedz, chlap a sluzobne cesty nevesti nic dobre, nevedia byt bez sexu, ci to bol light vztah,alebo nieco viac ti povie ak vobec, len on

sense
Dnes o 17:45
@katarinka963

@sense kontrola sprav je veľmi dôležita. Píš si čo chces, keď to evidentne nechapes, že prečo

@katarinka963 nuž ja nepotrebujem vedieť o čom si dcéra píše s kamoškami. Je poučenia čo môže a čo nemôže a je upovedomena že sa môžem pozrieť čo robí na soc. Sieťach.

anonym_775ea3
Dnes o 19:05
@catherin4

Ja som starsia, takze prvy mobil som mala az v 17, predtym neboli. Platil mi ho otec a nikto z rodicov mi donho nechodil a necital spravy. Pride mi to ako totalne nerespektovanie sukromia, ja si take nieco ani neviem predstavit. Chudak dcera.

@catherin4 ked sme mi mali mobile maximalne sme poslali par sprav a hrali hadika ci akos a to volalo.. dnes je doba socialnych sietu a sikany - neda sa porovnavat doma tlacitkoveho teleonu a dnesnych smartphonov

anonym_a76995
Dnes o 19:33

Hmm daj vediet ako to dopadlo.

anonym_f30d40
Dnes o 19:43

Kašli na to, pritúľ sa k nemu a usmievaj sa, buď ako Ivana Gáborik 😀 Inak mňa by asi najviac štvalo, že to videla dcéra. A že muž je taký dilino, že nielenže také správy archivoval v mobile a že ani keď mobil dával dcére, tak to poriadne nevymazal a nedal do výrobných nastavení. Snáď tam nemal aj nejakú fotodokumentáciu z tej návštevy u kočky doma.

katkazatka
Dnes o 19:44
@anonym_fc9f7c

@anonym_fc9f7c to musi mat vlastne deti, aby vedela, ze existuje kibersikana a pedofili?
Alebo:Ja som matka. Kto je viac?

anonym_52502d
Dnes o 19:50

Vždy lepšie a zmysluplnejšie kontrola mobilu dieťaťa ako sledovacie hodinky bez ohľadu na vek

anonym_7eefd7
Dnes o 19:54

Presne takto som prišla na to s kým žijem .Starý telefón.Zapieral všetko aleze všetko a ešte ja som bola pi....že som sa to opovazila nájsť.Zhnusil sa mi tak že to nedokážem ani opísať

anonym_12cd84
Dnes o 20:16

Tak pozri. Sama hovoris, ako to v tom case vyzeralo s jeho spravanim a aj vasim vztahom, popri malych detoch.
Mna skor zarazilo to, ze pises ze mas biedny vztah aj teraz - takze ziadne iluzie by som si velmi nerobila aj o aktualnom nastaveni. Otazka je - co s tym robite teraz, resp ak nic, tak preco s tym nic nerobite...?

A pod ciaru: samozrejme, ze manzela by som s tym konfrontovala. Teda aspon ja sa nebudem tvarit, ze nic. (Bez ohladu na jeho vyhovorky - tie ma nezaujimaju, mas svoj realny obraz o spravach + o biednom vztahu)

anonym_175cfc
Dnes o 21:03
@anonym_4c0c3f

chudak tvoja dcera, v 14stich citat jej sukromne spravy? preboha, ved to ide do deviateho rocnika na zš, nie?

@anonym_4c0c3f a čo, ak má 14? Je ešte dieťa. Nie je dospelá a rodič za ňu zodpovedá. Ak.má autorka pochybnosti, môže si overiť fakty dostupným spôsobom. Mobil je jedným z nich.

katarinka963
Dnes o 21:34
@anonym_fc9f7c

@anonym_fc9f7c teba je vies co dotoho, ze kolko mam deti

Strana
z2