icon

Manželove správy s inou ženou. Čo robiť v takej situácii?

4. aug 2026

Ahojte žienky. Mám 14 ročnú dcéru ktorej som pozerala na telefóne správy. Ako každá starostlivá matka chce mať prehľad čo robí jej dieťa a s kým si píše. Našla som tam ale niečo, čo ma znepokojilo. Telefón bol kedysi môjho muža. Boli tam správy so ženou (kolegyňou) z rokov 2017-2021. Muž v tej dobe chodil často na služobné cesty do Budapešti. Keď som čítala tie správy, neboli to žiadne pracovné správy ale osobné a veľmi milé správy. V správach si dohadovali, že keď bude môj muž v Budapešti, tak sa vždy stretnú na nejakom drinku alebo niekde... Vždy keď tam išiel tak sa ochotne mile radi stretli a tých konverzácii... Dokonca raz tam bola aj správa, že tá žena ho volala priamo ku nej domov, ale že má malé dieťa, tak že nevie koľko môže byť u nej doma alebo že sa stretnu spolu na hotelových raňajkách. Neviem na 100 percent či má podviedol alebo nie?

Mne v tých rokoch nebol prístupný, bol odmeraný na mňa, keď som ho emocionálne potrebovala a chcela sa porozprávať a keď ma niečo trápilo. Keď som bola s malými deťmi doma a chcela sa porozprávať on vždy nemohol, bol preč alebo aj keď sa rozprával somnou, tak to bolo povrchné a chvíľkové trvanie.

Mám podozrenie tak 50/50 že či má podvádzal alebo podvádza? Minimálne na emocionálnej úrovni hej, keďže sa mi nikdy nezverejnil s tým, že sa s nejakú ženu stretával v tých rokoch. Mne len vyčítal keď som si chcela zaplatiť fitness trénera, tak som si musela vybaviť fitness trénerku lebo mu to vadilo. Alebo keď som išla s kamarátom von a vedel o tom odomna že idem, tak mu to vadilo a dokonca mi dával podmienky aby sme sa nestretávali vo dvojici sami ani len na verejnosti... Keď som ho uistila, že ja nie som taká že by som si začala niečo s niekým že som zadaná a mám rodinu tak mi na to len povedal: "ani nevieš ako sa to rýchlo zvrtne a ako rýchlo zabudneš na to, že máš nejakú rodinu"... Ostala som prekvapená z jeho slov...

Prosím hlavne ženy ktoré niečo takéto podobné zažili, nech sa vyjadria s ich skúsenosťami a prípadne nech mi poradia. Môj vzťah je už aj tak biedny no toto ma ešte viac dorazilo. Ďakujem.

Strana
z2
anonym_fc9f7c
4. aug 2026
@katarinka963

@anonym_fc9f7c aké máš vzdelávanie? Predstav, ze aj v škole vravime rodičom aby kontrolovali detom mobily..
Vieme prečo..
Ale ty to nevieš pochopit....ale to mi je uplne jedno

@katarinka963 ... Koľko vlastných detí mas?

anonym_b97ebf
4. aug 2026

ved mu to povedz, chlap a sluzobne cesty nevesti nic dobre, nevedia byt bez sexu, ci to bol light vztah,alebo nieco viac ti povie ak vobec, len on

sense
4. aug 2026
@katarinka963

@sense kontrola sprav je veľmi dôležita. Píš si čo chces, keď to evidentne nechapes, že prečo

@katarinka963 nuž ja nepotrebujem vedieť o čom si dcéra píše s kamoškami. Je poučenia čo môže a čo nemôže a je upovedomena že sa môžem pozrieť čo robí na soc. Sieťach.

anonym_775ea3
4. aug 2026
@catherin4

Ja som starsia, takze prvy mobil som mala az v 17, predtym neboli. Platil mi ho otec a nikto z rodicov mi donho nechodil a necital spravy. Pride mi to ako totalne nerespektovanie sukromia, ja si take nieco ani neviem predstavit. Chudak dcera.

@catherin4 ked sme mi mali mobile maximalne sme poslali par sprav a hrali hadika ci akos a to volalo.. dnes je doba socialnych sietu a sikany - neda sa porovnavat doma tlacitkoveho teleonu a dnesnych smartphonov

anonym_a76995
4. aug 2026

Hmm daj vediet ako to dopadlo.

anonym_f30d40
4. aug 2026

Kašli na to, pritúľ sa k nemu a usmievaj sa, buď ako Ivana Gáborik 😀 Inak mňa by asi najviac štvalo, že to videla dcéra. A že muž je taký dilino, že nielenže také správy archivoval v mobile a že ani keď mobil dával dcére, tak to poriadne nevymazal a nedal do výrobných nastavení. Snáď tam nemal aj nejakú fotodokumentáciu z tej návštevy u kočky doma.

katkazatka
4. aug 2026
@anonym_fc9f7c

@anonym_fc9f7c to musi mat vlastne deti, aby vedela, ze existuje kibersikana a pedofili?
Alebo:Ja som matka. Kto je viac?

anonym_52502d
4. aug 2026

Vždy lepšie a zmysluplnejšie kontrola mobilu dieťaťa ako sledovacie hodinky bez ohľadu na vek

anonym_7eefd7
4. aug 2026

Presne takto som prišla na to s kým žijem .Starý telefón.Zapieral všetko aleze všetko a ešte ja som bola pi....že som sa to opovazila nájsť.Zhnusil sa mi tak že to nedokážem ani opísať

anonym_12cd84
4. aug 2026

Tak pozri. Sama hovoris, ako to v tom case vyzeralo s jeho spravanim a aj vasim vztahom, popri malych detoch.
Mna skor zarazilo to, ze pises ze mas biedny vztah aj teraz - takze ziadne iluzie by som si velmi nerobila aj o aktualnom nastaveni. Otazka je - co s tym robite teraz, resp ak nic, tak preco s tym nic nerobite...?

A pod ciaru: samozrejme, ze manzela by som s tym konfrontovala. Teda aspon ja sa nebudem tvarit, ze nic. (Bez ohladu na jeho vyhovorky - tie ma nezaujimaju, mas svoj realny obraz o spravach + o biednom vztahu)

anonym_175cfc
4. aug 2026
@anonym_4c0c3f

chudak tvoja dcera, v 14stich citat jej sukromne spravy? preboha, ved to ide do deviateho rocnika na zš, nie?

@anonym_4c0c3f a čo, ak má 14? Je ešte dieťa. Nie je dospelá a rodič za ňu zodpovedá. Ak.má autorka pochybnosti, môže si overiť fakty dostupným spôsobom. Mobil je jedným z nich.

katarinka963
4. aug 2026
@anonym_fc9f7c

@anonym_fc9f7c teba je vies co dotoho, ze kolko mam deti

anonym_14ab57
4. aug 2026

S mobilom v ruke by som v pokoji isla za nim. Nech mi to vysvetli. Potom by ma zaujimalo, ci si uvedomuje, ako sa asi citi pubertalna dcera, ktora urcite miluje otca, ked citala jeho spravy cudzej zene. Hovado!!!

anonym_f4dd52
5. aug 2026

Nehnevaj sa to je taká blbost.
Tvoj muž by si písal správy smsky s nejakou celé roky.. Celé roky by si ich nechal a nemymázal z telefonu? A tento teledon ďal malej dcére.???? A ona si ich prečítala tebe nič nepovedala a nechala ich tam? To snáď nie ❌Bože. Toto je strašný výmysel. Prečo si vymýšľas? Nechapem. Čo je skutočný problém? Ty si mu kukla do nejakého starého telefonu však? A našla si to tam?
A ano. Bol ti aj fyzicky neverny. Ak toto je trošku aspoň realne tak mal paralelne vzťah s tou Babou. Žiaľ Bohu. Snáď si nemyslís že to skončilo pri kave

anonym_b285f5
5. aug 2026
@anonym_f4dd52

Nehnevaj sa to je taká blbost.
Tvoj muž by si písal správy smsky s nejakou celé roky.. Celé roky by si ich nechal a nemymázal z telefonu? A tento teledon ďal malej dcére.???? A ona si ich prečítala tebe nič nepovedala a nechala ich tam? To snáď nie ❌Bože. Toto je strašný výmysel. Prečo si vymýšľas? Nechapem. Čo je skutočný problém? Ty si mu kukla do nejakého starého telefonu však? A našla si to tam?
A ano. Bol ti aj fyzicky neverny. Ak toto je trošku aspoň realne tak mal paralelne vzťah s tou Babou. Žiaľ Bohu. Snáď si nemyslís že to skončilo pri kave

@anonym_f4dd52 kde pisala, ze dcera si ich precitala?

maryve
6. aug 2026
@anonym_autor

Vás nenapadlo niektorých, že môžem mať strach o dieťa napríklad s kybersikanou ci nema problémy o ktorých neviem alebo sexuálnymi predátormi a podobne veci? . Človek nikdy nevie čo môže dieťa - dcéra niečo nepríjemné zažívať a bojí sa to rodičovi povedať? To len taká úvaha.

Pýtam sa vás na niečo iné a namiesto toho aby ste zmyselne odpovedali tak tu riešite úplne hlúposti.

@anonym_autor "Vitaj" na MK. Uzasne mamicky kritizuju... a niekedy reakcie fakt su hnus... Radeji ani nedavat diskuziu, inak sa to obrati proti tebe... Zial

Strana
z2