icon

Manželove vypisovačky s bývalou kolegyňou a moje pocity

11. sep 2025

Ahojte, pár mesiacov dozadu som zistila že manžel mal románik s bývalou kolegyňou. No románik - boli to vypisovačky. Písali si však kadejaké osobne veci, padali pozvania na kávu, obed.. Prisahal, že to bolo len písanie a nič viac. Horko ťažko sme to ustali. Mňa sa to hrozne dotklo, aj keď priznávam že v tom čase sme malinkopec problémov. Očividne nezvládol situáciu u nás doma a takto to riešil. Dala som mu druhu šancu, aj keď som sa s deťmi na dva týždne zbalila a odišla na dovolenku aby som si to celé premyslela. Sme však spolu, no na mňa to akosi teraz začalo ešte viac doliehať. Po vypršaní emócii a s odstupom času to vnímam veľmi citlivo a cítim sa zle. Nemám to v sebe spracované, neviem čomu môžem verít, čo očakávať v budúcnosti. Celé to akosi na mňa doľahlo po tých pár mesiacoch. Čo mam robiť?

Strana
z2
gomak
13. sep 2025
@anonym_100db7

Uffffff ufff uffff uffffff
Ani neviemco doddat. Chapem ta. Je to priserne
A smutne. Mate ale deti.. No pamatak ze je sanca ze s nou nieco mal:( hrozne smutne
A twkto sa problemy v manzelstve neriesia.. Mal sa o že rat a ist von s kamosmi sa postazovat nie hladat rande a nahradu.
No moj manzel urobil to iste lenze medzi nami problem nebol ziadny teda ja o tom ani neviem ze by bol vsetko klapalo.
Nudil sa pri mne a zacal pisat eroticke spravy zenam po nete asi rok dva to trvalo nepoznal ich. Pisal vsak aj jednej kamaratke ktoru pozname obaja:(
Neviem. Flirtoval so zenami po nete. Moj svet sa zrutil uplne. Depresia a panicke ataky zacali.
Ale bola som vydata. Prisahal ze sa nestretol.
Doteraz neviem ci mu verit. Alebo mie. Myslievam na to tak ako ty
Chcel flirty. Udajne vymenit ma nechcel. Vraj nevie preco to robil. Udajne s tym prestal. Viem heslo od jeho telefonu a udajne su uvedomil chyby. Vraj to bolo necestne spravanie voci mne.
Tuto flirtovaciu neveru som mu horko tazko odpustila. Odisla som na mesiac od neho
Bpla som znicena. Opila som sa parkrat. Ak este raz nieco najdem tak koniec.
Vymazal si fb nepouziva ami instagram(kde vypisoval) tazko povedat. Ma iba whatp a ten sledujem. Inak neviem. Ale dovera je znacne v tahu
Ked som sa pytals co mu to davalo vraj bol sprosty a nevedel co robi ani a ze mu to prislo proste nevinne lebo sa nestretol s nimi. Vraj len online flirty. Ja vnutorne som to ale neprekusla
Rozmyslam nad rozvodom. Vraciam sa v mysli k tomu a ked schyti telefon tak mam husiu kozu.

@anonym_100db7 vzťah sa zakladá na dôvere................

danieli
13. sep 2025

No v prvom rade by som ho posadila a vsetky pocity mu takto ako pises vysypala, pekne jeden po druhom, ci si je vedomy, aky dopad to na teba malo, ze si rada, ze ste spolu, ale vsetko to na teba az teraz dopada, co je prirodzene, telo sa najskor branilo, aby si prezila vsetko to sklamanie a teraz su dozvuky, citis sklamanie smutok hnev frustraciu neistotu…ak to budes dusit, iba neskor vybuchnes alebo vyhoris…vyrozpravajte si to a uzavrite s tym, ze nemoze hned cakat medovu manzelku po tom, co vystrojil…sice sa k tomu uz nebudete vracat ani si vycitat, ale potrebujete budovat doveru odznovu a ta je velmi krehka a je to nadlhsie, no da sa to…

anonym_c4d101
13. sep 2025

Jasné je len to že je to prvá o ktorej si sa dozvedela,koľko ich bolo pred ňou,to už vie len on.

anonym_100db7
13. sep 2025
@anonym_c4d101

Jasné je len to že je to prvá o ktorej si sa dozvedela,koľko ich bolo pred ňou,to už vie len on.

@anonym_c4d101 samozrejme ze icj bolo tisicd

Strana
z2