icon

Manželovo správanie po operácii

mudiel
30. mar 2025

Ahojte, chcem sa opýtať či aj váš manžel išiel večer von za kamarátom, keď ste boli 3. deň po Laparoskopií vaječníka v bolestiach a teplotách s troma deťmi ( 2,8 r., 15 a 13 r.) doma a vrátil sa prvym nočným spojom. Staršie dievčatá mi pomáhajú, ale nemôžem vsetko a aj starostlivosť o mna na ich pleciach. Ďakujem pekne za odpovede

Strana
z3
cukroska
30. mar 2025

@mudiel Ty si si to máš predovšetkým s mužom vydiskutovať a nie na koníku. Tu ťa síce všetci polutuju ,ale ja osobne to nevidím ako tragédiu.Ty ho poznáš či je taký, alebo proste potreboval aj on kus vypadnúť z domu a vypnúť. Predpokladám, že je aj zamestnaný..Veď dievky dohliadli a uložiť vedeli maleho 15 ročná je už takmer ako žena a kedy niečo máte telefón. A teplotu treba riešiť. Skoré uzdravenie. Tiež som bola po operácii a muž bol v práci normálne a keď ma prepustili nevedela som dočkať taxik tak som išla pomaly s taškou veľkou pešo domov a to mám dobrých 20.minut pešo.

pininka1
31. mar 2025

@cukroska presne toto som sa snažila aj ja naznačiť. Ak mi je tak zle, tak na rovinu poviem mužovi že nech nikam nejde a hlavne by som riešila svoj zdravotný stav a išla na pohotovosť. A asi jej až tak zle nebolo keď miesto toho píše na MK co by mňa ani nenapadlo s horúčkou a troma deťmi. Navyše celý čas nereaguje, čiže zasa len téma na rozduchanie emócií.

cukroska
31. mar 2025

@pininka1 Asi tak nejako a na poľutovanie. Ale v prvom rade je to o nich.

simsalabim
31. mar 2025

@7komorova musela mu varit kavu? No nie, nemusela. Deda by som nechala bez kavy.

tenerifka
31. mar 2025

@7komorova co by sa stalo, ak by tvoja stara mama po laparoskopii zostala oddychovat, a nevarila, ani nechystala dedovi kavu? Robila to, lebo chcela, lebo jej bolo dobre, nemala tazkosti....co teda vobec nie je autorkin pripad.

margotka17
1. apr 2025

@jana_eyre_2 joj,či som sa len dobré zasmiala 🫣. Chlap má obyčajný sopel a už drží mobil v ruke, že si zavolá záchranku 😆

beronsche
1. apr 2025

@really8 tak si to otočme.. išla by si v pohode s kamoskami von, keby bol doma tvoj muž 3.den po operácii, v bolestiach a s teplotou a nechala mu na starosť ešte aj deti?
Toto nie je hon na mužov.
Toto je o sebectve a ignorácii partnera/ky, ktorý/á nie je fyzicky ok.

beronsche
1. apr 2025

@pininka1 super, si to prežila a? vieš, keď to inak nejde, tak to nejde.. na margo muža pracovne preč.
Ale existujú aj vzťahy, kde je pre partnerov prirodzene si pomáhať a jeden o druhého sa starať, keď môžu - čiže ak nie sú z pracovných či iných nevyhnutných dôvodov mimo domov.

katty123456
2. apr 2025

@mudiel ak máš teploty treba kontaktovať MUDr..teploty po operácii nemajú čo byť..nie môj manžel nešiel na tretí deň s kamošom atď..

Strana
z3