Manželovo správanie po operácii
Ahojte, chcem sa opýtať či aj váš manžel išiel večer von za kamarátom, keď ste boli 3. deň po Laparoskopií vaječníka v bolestiach a teplotách s troma deťmi ( 2,8 r., 15 a 13 r.) doma a vrátil sa prvym nočným spojom. Staršie dievčatá mi pomáhajú, ale nemôžem vsetko a aj starostlivosť o mna na ich pleciach. Ďakujem pekne za odpovede
@cukroska presne toto som sa snažila aj ja naznačiť. Ak mi je tak zle, tak na rovinu poviem mužovi že nech nikam nejde a hlavne by som riešila svoj zdravotný stav a išla na pohotovosť. A asi jej až tak zle nebolo keď miesto toho píše na MK co by mňa ani nenapadlo s horúčkou a troma deťmi. Navyše celý čas nereaguje, čiže zasa len téma na rozduchanie emócií.
@7komorova musela mu varit kavu? No nie, nemusela. Deda by som nechala bez kavy.
@jana_eyre_2 joj,či som sa len dobré zasmiala 🫣. Chlap má obyčajný sopel a už drží mobil v ruke, že si zavolá záchranku 😆
@mudiel ak máš teploty treba kontaktovať MUDr..teploty po operácii nemajú čo byť..nie môj manžel nešiel na tretí deň s kamošom atď..

@mudiel Ty si si to máš predovšetkým s mužom vydiskutovať a nie na koníku. Tu ťa síce všetci polutuju ,ale ja osobne to nevidím ako tragédiu.Ty ho poznáš či je taký, alebo proste potreboval aj on kus vypadnúť z domu a vypnúť. Predpokladám, že je aj zamestnaný..Veď dievky dohliadli a uložiť vedeli maleho 15 ročná je už takmer ako žena a kedy niečo máte telefón. A teplotu treba riešiť. Skoré uzdravenie. Tiež som bola po operácii a muž bol v práci normálne a keď ma prepustili nevedela som dočkať taxik tak som išla pomaly s taškou veľkou pešo domov a to mám dobrých 20.minut pešo.