icon

Manželský pár, kde je povolený sex s iným mužom

13. feb 2025

Zeny, vyskocil mi na youtube podkast tri prasiatka a bol tam pozvany manzelsky par. Maju otvoreny vztah, ale taky, ze iba ta zena spava s inymi chlapmi. Dokonca sa vyspala s jeho kamararom, kym on bol vedla v izbe 😂🫣 ta jeho zena tam opisovala, ze jej by to prekazalo, keby on taketo veci robi :D a ze nema prblem iba s trojkami, kde by aj ona bola pritomna. Najlepsie na tom je, ze su rodicmi. Ja asi nemam problem ked si niekto za zavretými dverami robi co chce. Ale tito ludia sli s kozou na trh a ten chlap tam neustále prizvukoval, ze je to uplne normálne vlastne a prirodzene :D to len ja som divna, ked mi pride nechutne, ked sa dvaja rodicia takto prezentuju a este sa tym chvália? A hovoria o tom, ze je to uplne normálne? Ak tu je nejaka psychologicka, zaujímalo by ma, aky ma na to ona pohlad. Ci to vznikne u zdravych ludi so zdravými vzorcami alebo je to len proste nejaka chyba v procese u traumatizovanych ludi? Napriklad mali tazke detstvo alebo nejaky narcisticki ludia bez emocii? Otvaram diskusiu a skuste si tu vyjadrit nazor. Dopredu pisem, ze na komentare typu, ze ci im zavidim alebo co sa do nich starám, nebudem odpovedať. Pretoze tito ludia to zdieľali verejne

Strana
z3
moonlight1210
13. feb 2025

@yasina vsak ona to tiez nerobi na kazdom rohu kazdy den. Len z casu na cas. Raz za par mesiacov. V podstate ked o tom potom rozprava manzelovi, je to hlavne stimul pre neho, nie pre nu. A zase on to nepotrebuje kazdy jeden raz, aby vedel mat sex. Skor je to take okorenenie.
Asi ako ked si to dvojica miesto tradicnej spalne rozda v kupelni na pracke.

vieronika14
13. feb 2025

@yasina nie je
Ma 41 teraz
Potom sme sa stretli a boli by ste prekvapene kolko ludi vyhladava taketo zazitky...
Mal 4rku co viem s novou priatelkou
Na pokeci si nasli parik

lenuska852
13. feb 2025

Ak to im dvom nevadí tak prečo nie.je to normálne,ale to ze to prezentujú verejne a aj o tom rozprávajú, normálne nieje.to co je doma v spálni,by malo ostat za dverami a nie aby vedel otom niekto iný.napriklad aj ja som roky do zadu spavala s chlapmi za peniaze,môj manžel otom vedel,ale nikto iný to nevedel.pouzivala som kondóm,robila som to Maximálne diskrétne.mame už deti,a skončila som stým.manzel stým problém nemal,robila som to kvôli peniazom,už teraz by som to nedokázala keď máme deti.proste mam svoje hranice.

nevenka
13. feb 2025

@jana_eyre_2 aj ja sa toto pytam

lujza123
14. feb 2025

Podľa mňa lepšie byt v otvorenom vzťahu ako sa hrať na manželov a toho druhého podvádzať
A možno je chlap voyer a robí mu to dobre ked vie ze manželka ma s niekym sex

autor
14. feb 2025

@lujza123 ale stale je to sexuálna uchylka a to znamena, ze to nie je normalne. A o tomto je aj prispevok, ze preco sa dava priestor uchylnym ludom a este viackrát sa k tomy vyjadriť, ze vsak taketo nieco je normalne, ako to tu niektoré prezentovali. To vazne ideme normalizovat taketo nieco? Ti dvaja jedinci maju 9 rocneho syna a verejne tam hovorili, ze si chlapec honi kacera doma pod perinou a ze tym, ze oni takto otvorene rozprávajú o svojej sexualite, ze ich syn si ani nezatvori prirom dvere. Mne je z takych ludi na zvracanie a ked do toho zatahuju aj svoje dieta. Predpokladam, ze ta zena si vodi chlapov aj k nim domov a syn je vedla v izbe 🤢

linda117
14. feb 2025

Nepáči sa mi že to prezentujú verejne, na youtube si to môže pozrieť hocikto, od ich detí cez bežné deti a tínedžerov, ktorým to len zbytočne pomotá hlavu. Podvádzanie tu bolo vždy ale mám pocit že spoločnosť to v minulosti odsudzovala, hovorilo sa o prenose pohlavných chorôb, o narušení manželskej dôvery a vzťahu, a teraz o tom skôr hovoríme ako o spestrení manželského sexu a ešte sú takí ľudia obdivovaní..Ja tento konkrétny pár neodsudzujem, nech si robia za dverami spálne čo chcú, ale nemuseli by sa o tom deliť s celým svetom

minenkaa
14. feb 2025

Čo teba viac trávi to decko či ty dvaja ako sexuju

yasina
14. feb 2025

@moonlight1210 tak to je prilis silne okorenenke by som. Povedala a rozpravat taketk zvasty pri sexe sa daju muzovi aj ked je to len vymysel..stimulujem tiez tskto o trojke svojho chlapa hocikedy lebo to chce ale v zivote zianda trojka nebhde

lienka.7
14. feb 2025

@autorka nech si tu píšu ostatné co len chcú, nie, normalne to nie je. A už vôbec nie veci typu, že keď to vyhovuje obom, resp.podla nich je to normalne, tak to normalne je.
To by sme mohli tu potom pokojne napísať, že normálna je aj zoofilia, lebo ti dvaja sa tak dohodli a nevadí im to. 🤦‍♀️
Jednoducho sú to úchylky, niektoré menšie, niektoré väčšie. Ale sú.

minenkaa
14. feb 2025

@lienka.7 ako získaš súhlas od zvieraťa na sex

moonlight1210
14. feb 2025

@yasina ja vzdy hovorim, ze medzi vediet ovorene pocuvat a vopred sa branit, akoby ta uz do tej postele za nohu tahali, je velky rozdiel.

Pre teba prilis a pre nich ok.
Ich to bavi a teba to nikto nenuti robit.
Takze je vsetko v poriadku.

K tej stimulacii o trojke, co nikdy nebude, poznam toto:
Draha, mas zaujem ist do trojky so mnou a susedou?
Co ti sibe?! V ziadnom pripade!
Dobre, tak teba si skrtam.

misanthropicdann
14. feb 2025

Ak sa na to chceme pozerať objektívne tak áno je to normálne. Ľudia niesu od prírody monogamny je to len naše rozhodnutie ale prirodzene to nieje

marca12
14. feb 2025

Zvlastne. Akoze ona veselo spava s muzmi,ale jej muz nie,lebo jej by to vadilo. A este o tomto chorom a zvratenom vztahu idu rozpravat verejne .

minenkaa
14. feb 2025

Všetky moralistky staci si len užívať zivot a zbytocne neriešiť to čo sa vás nedotýka

yasina
14. feb 2025

a prečo si sem vlastne nedala ten link na youtube&?

Strana
z3