icon

Manželstvo v kríze: Skončiť alebo pretrpieť?

Dnes o 06:44

Ahojte baby, potrebujem asi trochu poradiť, lebo už fakt neviem, čo ďalej.
Som ženatý dva a pol mesiaca. Manželku som spoznal minulú jeseň, od začiatku ma veľmi priťahovala, bola tam chémia, iskra, sex, jednoducho všetko fungovalo. Boli sme spolu krátko, ale nejako sme do toho išli naplno a vzali sme sa. Lenže teraz.… neviem.
Je pár týždňov po svadbe, manželka je v siedmom mesiaci tehotenstva a mám pocit, že sa zo vzťahu úplne vytratilo to, kvôli čomu som do toho išiel. Intimita prakticky neexistuje. Nahú ju vidím akurát vtedy, keď si krémuje brucho. Keď sa pokúsim niečo iniciovať, buď to nejde, alebo mám pocit, že už medzi nami jednoducho nie je tá chémia ako predtým. Ani mna už tak nepriťahuje. A čo ma desí najviac, vôbec neviem, či je problém vo mne, alebo či som si zobral ženu, ku ktorej už nič necítim. Nechcem znieť ako idiot, viem, že je tehotná a že teraz má úplne iné starosti. Ale zároveň si neviem predstaviť, že takto budeme fungovať ďalšie roky.. Takto som si to nepredstavovall.... Čo teraz? Máme to nejako "pretrpieť" a dúfať, že po pôrode sa všetko vráti? Alebo je toto práve moment, keď si treba priznať, že sme sa unáhlili a seknúť s tým? A ak to nefunguje teraz, čo bude potom? Máme to takto ťahať len kvôli dieťaťu? Fakt neviem. Hrozne ma štve, kam sme sa za pár mesiacov dostali. A mám z toho teda strach, lebo predstava, že toto bude môj život už navždy, ma dosť desí.
Čo by ste robili na mojom mieste?

Strana
z2
anonym_740718
Dnes o 08:25

V prvom rade rýchlo dospej
Lebo už to nieje len o tvojej klobáske ale o tvojom dieťati
Národi sa a aký Život mu dáte? aké prostredie mu poskytnete?
Určite máš rodičov a skús sa zamyslieť co pre teba znamenajú a teraz ty budeš ten co bude vytvárať vyznam slova otec a muž
Popracuj na vzťahu,pokial ta žena sama nekopne do zadku
A aj keby tak myslíte na to svoje dieťa ako vás vníma a aké hodnoty mu posuniete do Zivota

anonym_3c30bf
Dnes o 08:32

stáva sa. Niečo podobné mám za sebou. U nás to skončilo rozvodom.
Ešte vydrž, možno sa situácia zlepší po pôrode.

jogy1984
Dnes o 08:35

Ako muž musím povedať že si idiot a dúfať že aj troll

veroni2
Dnes o 08:35

@anonym_autor prezivas absolutne normalne veci co my vsetci. Nue je dovod na rozvod. Manzelka potrebuje teraz pri sebe muza nie milenca. Je tazke byt tehotna a dr tiez nedoporucuje sex vo vyssom.stadiu tehotenstva...vzal si si ju aby si ju urobil stastnou nie aby si bil staatny ty. Podobne aj jej uloha je aby si ry bol staatny...teraz cakas dietatko. Dostal si dar, o ktorom mnohi bezdetni snivaju. Nepokaz si to hlupymi prefstavami...ani my sme nesexovali pocas tehotenstva...manzel sa tesil na dieta a bol mi oporou...bud aj ty svojej zene a ukaz svojmu dietatku, ze si a budes dobry otec....muzom chyba ai iniciacia do zivota..zahalanie, chlast, chcete sa vkuse zabavat...a ked pride zodpovednost, zrazu mrkocete...vzal si si uzasnu zenu, cakate spolocne dieta, tak to nepokaz... laska nie je len o motyloch v bruchu..je to aj o obete a aj bolesti...prve mesuace sami o sebe po svadbe mozu byt trosku zmetene..ja sama som si tym presla, teraz sme spolu 10 rokov a som stastna....aj vy ste len si to neuvedomujete.... podakuj sa ze si zdravy aj tvoja zena, ze mate kde byvat a ze si muz ktory vie dat oporu..

d_ivana
Dnes o 08:36
@thirstymonk

Nechcem znieť jak debil, ale podľa mňa to vyzerá, že potrebovala inseminátora. Tak si ju proste oplodnil a viac ťa nepotrebuje. Snáď sa mýlim...

@thirstymonk A čo ak proste nemá počas tehotenstva chuť na sex? Veď to je normálne, niektoré ženy chuť majú, iné nie.

anonym_aec52b
Dnes o 08:54

My sme nemali sex 9m mala som rizik.tehu a teraz maly ma 4m sme mali prvykrat a manzel s tym nemal ziaden problem. Pri prvom som nemala chut na sex cely rok po porode no a sme tu prezili sme. 🤷‍♂️🤷‍♀️

anonym_0d39d5
Dnes o 09:16

To si ju musel hneď nabuchat?si neviete dávať pozor?

anonym_0dcecf
Dnes o 09:17

@anonym_autor jedna škoda, že ona ťa nespoznala lepšie, bola by na beton cuvla.

anonym_ca13a6
Dnes o 09:27
@anonym_fc727b

To je vtip? Ze poznaju sa od jesene a ona je v 7.mesiaci teraz? Podla mna troll, je to pisane takym zenskym stylom.

@anonym_fc727b Znie to veľmi fake, tiež si neviem predstaviť, ktorý chlap príde s oslovením Ahojte baby 😀

anonym_5194e0
Dnes o 10:04

ja som to tak mala tiez a uz nikdy ma nepritahoval ako muz.. na zaciatku to voli hormony, pobluznenie, otehotnela som velmi rychlo ale nelubila som ho.. povedala som si, ze to ale kvoli dietatu skusim.. no uz sme nemali sex nikdy, tak sa mi zhnusil.. rozisli sme sa ked mala mala 3
@anonym_autor

anonym_4173cc
Dnes o 10:17

Pri citani tvojho prispevku som si spomenula na nasu ucitelku, ktora nas pred sto rokmi ucila, ze takych, ako si ty, treba postavit k muru a ... a bude na svete lepsie.
Nehovorim, ze sa s jej vyhlasenim stotoznujem alebo nestotoznujem, len pisem, ze som si na nu v dobrom spomenula.

anonym_6eb7a0
Dnes o 10:21

@anonym_autor dúfam, že si troll

lindusss2016
Dnes o 10:33
@anonym_autor

dlho sme si písali, od začiatku sa tvárila veľmi vášnivo v písaní a mňa ako chlapa tým opantala. Potom sme sa týžden intenzívne stretávali no a stalo sa. Potom ešte pár krát a od kedy zistila že je tehotná tak nič.

@anonym_autor tak na co bola ta svadba? Ved to uz ste museli byt vtedy na tom zle. Teraz uz vydrz, tehotnu zenu neopustaj, ona ta teraz naozaj potrebuje. Skor sa s nou skus citlivo porozpravat o tom, co ta trapi a co by si rad zmenil. Netlac na nu ale so sexom. Intimita zahrna aj ine veci. Zacnite rozhovorom, casom nejake dotyky, hladkanie, masaz, a teda ak si uz bez toho sexu tak dlho vydrzal, tak jej daj cas, nech sa zotavi po porode a zaroven je to cas pre teba, pre vas, aby ste si vybudovali vztah a zblizili sa.

anonym_8374be
Dnes o 10:59

Kamarat. Snazim sa pochopit kedze si chlap. Je to pre teba tazke. Uvedom si ale ze zen prechadza obrovskou zmenou. To co sa v nej odohrava si ani ona sama pred sebou neprizna.
Hormony. Kila. Mozno aj chute. Pripadne je jej zle cnevladze. Isty strach z porody. Z toho co bude potom.
Bud jej prosim oporou. Snaz sa jej pomahat. Absolutne to nie je na rozvod. Len potrebujete sa viac rozpravat. Mate este o com. Ved ste spolu krátko. Ja s muzom sa mam o com rozpravat a to sme spolu 20rokov.
Hadam ona nebanuje ze sa vydala ☹ ze iba kvoli dietatu. Aspon nejake to objatie. Spolocny cas. Kino...
pohlavny styk mozno nechce kvoli strachu o babatko--aj ked to nemusi byt-ale blok v hlave proste "nepusti".
Mate narocne obdobie este len pred sebou.

rozculena
Dnes o 12:30

@anonym_autor môj názor-išlo jej len o dieťa.
Zožerte ma....
Poznám taký prípad.

Strana
z2