Manželstvo v kríze: Skončiť alebo pretrpieť?
Ahojte baby, potrebujem asi trochu poradiť, lebo už fakt neviem, čo ďalej.
Som ženatý dva a pol mesiaca. Manželku som spoznal minulú jeseň, od začiatku ma veľmi priťahovala, bola tam chémia, iskra, sex, jednoducho všetko fungovalo. Boli sme spolu krátko, ale nejako sme do toho išli naplno a vzali sme sa. Lenže teraz.… neviem.
Je pár týždňov po svadbe, manželka je v siedmom mesiaci tehotenstva a mám pocit, že sa zo vzťahu úplne vytratilo to, kvôli čomu som do toho išiel. Intimita prakticky neexistuje. Nahú ju vidím akurát vtedy, keď si krémuje brucho. Keď sa pokúsim niečo iniciovať, buď to nejde, alebo mám pocit, že už medzi nami jednoducho nie je tá chémia ako predtým. Ani mna už tak nepriťahuje. A čo ma desí najviac, vôbec neviem, či je problém vo mne, alebo či som si zobral ženu, ku ktorej už nič necítim. Nechcem znieť ako idiot, viem, že je tehotná a že teraz má úplne iné starosti. Ale zároveň si neviem predstaviť, že takto budeme fungovať ďalšie roky.. Takto som si to nepredstavovall.... Čo teraz? Máme to nejako "pretrpieť" a dúfať, že po pôrode sa všetko vráti? Alebo je toto práve moment, keď si treba priznať, že sme sa unáhlili a seknúť s tým? A ak to nefunguje teraz, čo bude potom? Máme to takto ťahať len kvôli dieťaťu? Fakt neviem. Hrozne ma štve, kam sme sa za pár mesiacov dostali. A mám z toho teda strach, lebo predstava, že toto bude môj život už navždy, ma dosť desí.
Čo by ste robili na mojom mieste?
Buď chlap a nie padavka čo kvôli tomu že nemá kam strčiť sa vykašle na ženu ktorá čaká jeho dieťa.Prepac ale je to tak .Keď to takto vnímaš je jasné že si sa unahlil.Ale nechať ju teraz samu s dieťaťom kvôli tomu že ťa už nepriťahuje???po pôrode to kamarát lepšie nebude .To dieťa si vyžaduje starostlivosť 24/7 .

@anonym_autor na toto si mal mysliet, ked ste "tvorili" dieta, nie teraz.
Sobas vo vasom pripade bol uplne zbytocny, v case sobasa si uz 4-5 mesiacov s nou nemal sex. Hadam si si nemyslel, ze sa sobasom nieco zmeni?