Len tak na pobavenie. Keď som bola menšia tak jasné, Harry Potter, Jim Carrey, Miro Jaroš 😄
Lenže mám partnera, malé dieťa a tak trochu ma dostal do kolien jeden slovenský herec. Nič vážne. Keď som ho videla v telke, tak som si povedala aký fešák.
Potom som si s ním našla nejaké videá. Nahral nejaké pesničky, vypočula som si. Keď som sa "pristihla", že si pozerám jeho Instagram okamžite som to stopla, zavrela, a už som sa k nemu ani myšlienkami nevracala. Dosť.
Ale 😄 jedno ráno sa mi pokazil kávovar (doteraz neviem v čom bola chyba), som na RD tak som vzala dieťa, sadli sme na električku, že ideme na kávu do centra. K jednej z tých pojazdných cyklo-kaviarni. Verte,neverte on tam stál s kávou v ruke. Mňa skoro odpálilo, srdce až v gatiach a ja de*il som odbočila a ani tú kávu som si nedala 😄 (keď som sa vrátila domov kávovar už zázračne fungoval).
Bývam v hlavnom meste, takže známych ľudí som už videla viac ako dosť, ale teda toto ma dostalo a za moju reakciu mám výčitky, veď som zadaná mama a takto to so mnou pohlo. Asi mi tá RD udiera na hlavu. Len taký výlev 😄
Máte aj vy nejaké platonické lásky? Ak sa to dá tak nazvať 😄
pre Boha...
@krasneleto presne to si hovorím aj ja 😄
Je to Richard Autner? 😀
@yvanielka to ako prosím ťa vieš? 😁
Tipla som si 😀 keď si napísala že nahral aj nejaké pesničky hneď mi napadol on
Boze, z neho som namakko aj ja. Ja som do neho este zo SND 😅
@dadis aaaach aká som rada, že nie som sama 😁🩷
@yvanielka tak to si riadne dobrá 😁👍
Odporúčam jeho koncert a keď tam už budeš, vypýtaj si autogram 🙂 nie je to síce môj typ, ale tvojmu správaniu rozumiem. Tiež som mala po pôrode rozbúrené hormóny ( nič v zlom) a tá domáca izolácia tiež tomu nepridáva, človek má potom rôzne myšlienky.
Milé a pobavilo aj mňa 😄
Ja som sa každé ráno tešila na cestu do prace, lebo som vždy stretávala jedného muža a tiež s kávou v ruke, vždy sa nám stretli pohľady, ale nikdy sme sa ani nepozdravili. Ale sprijemnoval mi každé ráno 😍 muž záhadný
Ja síce nemám slovenské platonicke lásky... Ale keby uvidím ráno na káve aarona johnsona, tiež by mi nebolo všetko jedno 🤣
Haha ja som mala taku platonicku lasku.. chodila som behat a on chodil tiez (dobre som pri nom schudla) stale som behala za nim (nastastie sme tam neboli len my) trvalo to mesiace. Ja som bezala stale rychlejsie a on stale pimalsie. Nahodou sme zacali chodit aj na bezecke sutaze.. a kedze tam mate pridelene cislo a pptom je listina kde su aj mena tak sme sa nejak nasli aj na nete. Cele to skoncilo tak ze som naspat pribrala asi 20 kg lebo som ostala s nim tehotna 🙂 nastastie na svadbe som bola este chuda.. 🙂
@jajanka31 jeeej to je krásne 🙂)
Bude mať koncert 12.4. v BA v Petržalke, v Zrkadlovom háji
Tak to by som žiadala príliš veľa ísť na ten koncert, keďže mám 20 mesačné dieťa, ktoré má práve takú separačnú úzkosť, že som rada, keď sa sama dostanem počas dňa na wc 😁 takže koncert nepripadá do úvahy, ale ďakujem za info baby
@jajanka31 🥰 krásne
V puberte áno, keď som dospel, tak som zistil, že je to kravina.
@jajanka31 vau 🙂
Ja ked som v Prahe stretla Dana Reynoldsa ostala som ako obarena,prikovana k zemi a nezmohla som sa ani na fotku s nim. Pritom s ostatnymi z kapely Imagine Dragons som sa bez problemov odfotila,tych som stretla den predtym. To bola zivotna sanca a ja som ju takto premarnila 🤭
@marca12 tiež si myslím, že šanca dať si rannú kávu vedľa Richarda Autnera sa naskytne len raz za život 😄☕
Ja to mam teraz s kolegom, ktoreho poznam akurat tak z online callov :D
Tak autorka koncert je nepodstatny.. ale co urobis ked sa stane nieco vazne? Ja som separacnu uzkost mala este ako 4 rocna. Ked som mala osem ci devat mama musela byt niekolko krat v nemocnici. Nikdy predtym odo mna prec nebola... Sok to bol pre mna
Ja zas neviem ale úplne som na mäkko zo speváka skupiny Korben Dallas - Juraj Benetin. Spolu s mužom som bola na ich koncerte v našom meste, všetci sa s nimi fotili. Len ja červená ako paprika, úplne stuhnutá a len som tam stála ako taký tĺk. 🙈
Teda myslim ze budes musiet byt prec.
Po pár rokoch manželstva som mala platonicku lásku, na chvíľu. Náš sused z prízemia.
Dokiaľ neprišiel na návštevu k nám a nezacitila som jeho smradľavé nohy. Bolo po láske 🤩
@cacianka 😂
@pralinka25 doteraz mám tu scénku pred očami.
Sedeli sme na gauci, ja sused muž, niečo sme ladili na televízore. Zacítila dom neskutočný smrad, a naraz sme sa s mužom naklonili dozadu a pozreli poza susedov chrbát na seba. Skoro sme sa pogrcali, vetrali sme hodinu a striekali vône. Bolo po láske 😫
Mam rada ukrajinskú skupinu Kalush a frotmen sa mi dost paci.. 😀 ale ma priateľku. Ja ich mam teda rada obidvoch...
Aj ako mala som mala.. prvou bol Vigo postava z Arabely.. ja som vtedy( som bola trochu zaostala) nechápala ze tie postavy hraju proste herci. Bola som teda zaľúbená do tej postavy..😁 herca som nikdy nevidela v civile.