Máte aj vy špeciálneho priateľa mimo manželstva?
Toto nie je tema ani pre puritanky, ani pre moralistky.
Predstavte si situaciu, ze ste v manzelstve viac ako 20 rokov, deti su uz dospele, s manzelom fungujete skor zo zodpovednosti a zvyku, nez z lasky, sice mate k sebe uctu, respektujete sa, a obcas skusite aj ten sex (manzel je starsi, a uz to nie je ako kedysi) . Mate kamaratov-manzelsky par (zena je tiez starsia) , s ktorymi obcas vybehnete na veceru, ci sa stretnete doma, vsetci si rozumiete..... Lenze ja s nim viac. Uz 4 roky si denne piseme cez whatsapp, chodime spolu do fitka (jeho zena a moj muz k cviceniu nemaju vztah). On je cudzinec zo zapadnej EU. Ziadny krasavec, je dokonca starsi ako moj manzel, ale je mi s nim neskutocne dobre, je velmi inteligentny, velmi sa spolu nasmejeme, skratka "iny level". Ja ako zena viem, ze je do mna zalubeny, a realne mi to lichoti, ale chcem, aby vsetko zostalo tak, ako je, nechcem nikomu ublizit a neviem si predstavit, zeby sa to posunulo niekam inam. Nikdy medzi nami k nicomu nedoslo a dufam, ze ani nepride.
Dokaze taketo specialne priatelstvo trvat navzdy, pokial nas smrt nerozdeli? Alebo to raz "poserieme", a bude po priatelstve? Je tam chemia z obidvoch stran, ale obaja vieme, ze urcitu hranicu nemozeme prekrocit. Ale trapim sa, ano, chcela by som mozno viac, ale ak pride k dotykom a bozkom, nepojde to dalej? Vsetko je viac menej na mne, ci privolim...
Spolocny majetok nepusti, je prilis velky a korene su prilis hlboko na to, aby sa to zrutilo.
Ako to mam zvladnut? Ako sa mam nastavit, ze to takto bude navzdy?
@anonym_autor Ahoj, trochu si zmenila fakty, ale da sa ta rozpoznat. Proste sa o vas hovori, ze jemu hrablo a ty za nim behas ako psik. Ludia o vas vedia.
A co tak teda vymenit si to? Vsak teda tvoj manzel nech si zase utvori specialnu kamosku s tou manzelkou? 🤷
Nečítala som tvoj určite plodný prísevok , iba k nadpisu sa vyjadrím.Kurvenie nie je nič špeciálne. Špeciálna a obdivuhodná je vernosť.Je to racionálne rozhodnutie, lebo nechcem ublížiť a sklamať dôveru a nerobím partnerovi to, čo nechcem aby robil on. Sex s iným u mňa pripadá do úvahy až po rozvode. To, že si niekto potrebuje pohoniť ego, zdvihnúť sebavedomie a užívať si poza chrbát s iným nie je nič wau. To dokáže úplne hocikto bez námahy.Pudovo sa chová aj posledný opičiak z osady s iQ 50. Na vernosť je potrebná aj empatia.
Nečítala som tvoj určite plodný prísevok , iba k nadpisu sa vyjadrím.Kurvenie nie je nič špeciálne. Špeciálna a obdivuhodná je vernosť.Je to racionálne rozhodnutie, lebo nechcem ublížiť a sklamať dôveru a nerobím partnerovi to, čo nechcem aby robil on. Sex s iným u mňa pripadá do úvahy až po rozvode. To, že si niekto potrebuje pohoniť ego, zdvihnúť sebavedomie a užívať si poza chrbát s iným nie je nič wau. To dokáže úplne hocikto bez námahy.Pudovo sa chová aj posledný opičiak z osady s iQ 50. Na vernosť je potrebná aj empatia.
@anonym_5edac8 najprv si prečítať príspevok mala....
@anonym_autor Ahoj, trochu si zmenila fakty, ale da sa ta rozpoznat. Proste sa o vas hovori, ze jemu hrablo a ty za nim behas ako psik. Ludia o vas vedia.
@anonym_3b7d15

Chudáci tí druhí partneri... A že len chlapi sú potvory...
áno, mala som takého priateľa. ale všetko bolo len v rovine priateľstva. z mojej strany ani neprichádzalo do úvahy niečo viac, on sa priznal, že by si viac vedel predstaviť. viem, že sa o nás hovorilo, ale my sme mali svedomie čisté. poznala som aj jeho manželku, občas sme zašli na kávu. bohužiaľ, už nie je medzi nami...
@anonym_3b7d15 Kto? Kto? Aj ja chcem vediet. Pls pls😃
@anonym_autor pani ste trošku mimo. Zamyslite sa nad sebou a ak chcete problémy , smelo do toho
@anonym_autor specialny priatel asi taky ako specialna vojenska operacia. 😆
Sa hovori, bolo koze dobre, isla sa na lad smykat. Uplne ta v tom vidim.
A co tak teda vymenit si to? Vsak teda tvoj manzel nech si zase utvori specialnu kamosku s tou manzelkou? 🤷
@anonym_69663a ako jeden známy český herec si s kámošom vymenili manželky. Žijú tak už pekných pár rokov. 😝
@anonym_3b7d15 Kto? Kto? Aj ja chcem vediet. Pls pls😃
@anonym_dc84c4 tiež neviem , baby napíšte aj nám.
Ja mam specialneho kamarata, alebo proste len kamarata. Mame sa radi, rozumieme si, podrzime sa, ked je druhemu tazko, smejeme sa spolu vela, ale vieme pokecat aj vazne. Ale to je cele. Bez chemie, bez tuzby zazit s nim nieco viac. Je to jednoducho kamarat. Partner o nom vie, nemam problem mu povedat, o com sa s nim bavim, lebo to nie je nic, co by mu mohlo ublizit. Ale mne s partnerom funguje sexualna stranka az moc dobre, nemam nenaplnene tuzby v partnerstve, tak mozno preto som schopna mat kamarata. Inak mi celkom nejde do hlavy, preco ho nazyvas specialnym. Podla mna si sa na neho len namotala, lebo nesexujes doma, to tak byva.
Ty si typický príklad ,, kamarátky" zadaného muža. Vieš, že ťa chce a preto si s ním kamarátka. Lichotí ti, že po tebe slinta a just s ním nič nemáš, nech sa oplatí s ním kamosit. Ale keďže sama si napísala, že zatiaľ s ním nič nemáš tak to je stále v hre, a keď s ním niečo bude, tak sa vyhovoris na silnú chémiu a neschopného manžela. Ta kamaratova manželka ti je úplne ukradnutá už teraz a najradšej by si bola, keby nebola.
Precitaj si po sebe tieto perly :
Nikdy medzi nami k nicomu nedoslo a dufam, ze ani nepride.
Ako to mam zvladnut? Ako sa mam nastavit, ze to takto bude navzdy?
Ty to davas do polohy "ja nic, ja muzikant, ja za nic nemozem" a ked sa kdesi ocitnete mierne pripiti a dojde k fyzickej nevere (k emocionalnej uz dochadza) tak to bude proste mimo teba a ty za nic nemozes. Riesenie je proste, nebudes sa s nim stretavat sama. Ziadne fitko a podobne.
Fer riesenie je rozvod a potom si mozes robit, co chces a budes volna. Nie hrat to na dve strany. Co si to slubila na urade alebo v kostole ? Pamatas sa ?
Ty si typický príklad ,, kamarátky" zadaného muža. Vieš, že ťa chce a preto si s ním kamarátka. Lichotí ti, že po tebe slinta a just s ním nič nemáš, nech sa oplatí s ním kamosit. Ale keďže sama si napísala, že zatiaľ s ním nič nemáš tak to je stále v hre, a keď s ním niečo bude, tak sa vyhovoris na silnú chémiu a neschopného manžela. Ta kamaratova manželka ti je úplne ukradnutá už teraz a najradšej by si bola, keby nebola.
@anonym_6abacc Presne. Potom su este verzie, ked si zena drzi takych kamosov niekolko a zneuziva ich na sluzby ako montaz nabytku a pod, ale to je pripad zien bez partnera. Na sex mava ineho, tie tutmakov.
@anonym_6abacc Presne. Potom su este verzie, ked si zena drzi takych kamosov niekolko a zneuziva ich na sluzby ako montaz nabytku a pod, ale to je pripad zien bez partnera. Na sex mava ineho, tie tutmakov.
@patrike .... Neverím ani slovo nikomu, kto je zadaný a má kamarátov opačného pohlavia. Nikdy tieto kamarátstva nie sú nevinne a vždy jedna strana chce viac a druhá to vie a lichotí jej to. Obzvlášť dobre v udržiavaní takýchto kamaratstiev sú ženy. A všetky do jedného sú rovnakej povahy ako autorka
Sme súčasť prírody, kuk , ako to tam ide. Samozrejme s rozumom prichádzajú aj jeho časté zlyhania. Život nie sú odvolávky na morálne zábrany n e z ú č a s t n e n ý ch.
Kamaráti a kamarátky mi skoro odfajčili manželstvo. Stálo ma to dosť nervov, kým žena pochopila, že tie jej kamarátky, zväčša rozvedené majú iný pohľad na vzťahy ako ona. Ja som vyslovene rodinný typ naučený od detstva byť s mamou /otec stále v robote/ a tak som nemal problém s deťmi, varením upratovaním, ale len keď bolo treba. Len čo to zistili kamarátky, či kolegyne, začali ju poučovať, že sa zmením, to ešte uvidí, chlapi sa len pretvarujú atď. Raz som musel jednu osobne vyhľadať a zakázať jej k nám chodiť a raz jeden dobrý kamarát mi vybehol po žene a skončil. Už je to dávno, ale od vtedy je od tzv. priateľov kľud. /platí to aj na niektoré susedy/
Mám dlhoročného kamaráta. Chodí ku nám s celou rodinou, my k ním s celou rodinou vrátane môjho muža. Môj muž si s ním nerozumie, pretože nevie jazyk (kamarat nie je Slovák). Keď sa stretneme s týmto mojim kamosom, tak nik iný ani nemá možnosť s jedným z nás sa rozprávať, pretože my sme hrozná dvojka🤣 nonstop sa rozprávame, zbytok znudene sedí pri nás, potom odídu “po svojom”, neskôr sa vrátia, odídu…. 🤣 rozprávame sa dvomi jazykmi, podľa toho, kto je v našej prítomnosti 😂🙈 ak je pri nás jeho rodina, rozprávame inak, v prítomnosti mojej rodiny rozprávame inak. Ak sú tam všetci, rozprávame rečou, ktorej rozumie jeho rodina, pretože slovensky nerozprávajú a sme zvyknutí ich rečou rozprávať 😂🙈 moje dcéry s jeho deťmi anglicky…
@anonym_3b7d15 O koho ide? Je to niekto z MK?
@anonym_3b7d15 O koho ide? Je to niekto z MK?
@anonym_f1fc65 Z nasej firmy.
@anonym_3b7d15 Tak to je top.
@anonym_3b7d15 To je tá, čo sa pýtala, či ho niekto pozná z práce a dala aj jeho meno?
Žiadne kamarátstva opačného pohlavia nie sú čisté. Skôr, či neskôr tam niečo bude. A minimálne jeden je veľmi zaľúbený a minimálne jednému lichotí,že ho niekto žerie. To je také divné, pretože keby to bola veľká láska, majetky by neboli prekážkou. Čiže čo tam je?
Autorka, toto neutsjis dlhšiu dobu. Buď o tom muž vie a je mu to jedno alebo sa o tom raz dozvie a zničia si všetko.
K otázke, nie nemám a ani nechcem priateľa mimo manzela. Vždy je to o tom, aby sme sa o vzťah snažili. Pracovali na ňom. Iný človek to nevyrieši.
moze kamaratstvo trvat velmi dlho, mam aj ja kamaratov
Toto je za mňa úplný hnus nadrzovku si začať so spoločnými priateľmi partnerov.
Fuj!
Rieš si nedostatok sexu s niekým iným, nie takto vraziť dýku do chrbta rovno dvom blízkym ľuďom, ktorí vás rešpektujú a veria vám..
Ako by ti bolo, keby ti tvoje kamarátky pretiahli tvojho manžela a pokojne by sa ti smiali do xichtu, páčilo by sa ti to?
To urobí len zmija, fakt ľudia si už nič nevážia, vzťahy, kamarátstvo každý pošpiní, zradí, využije, zneužije, nič neni nikomu svaté..

@anonym_autor
Namiesto kopaania do žien, ktoré žijú v poriadku, ries svoj bordel.
Lebo žiť sa dá aj úplne inak.