icon

Máte partnerov, ktorí nemajú vodičský preukaz?

Dnes o 09:39

Ahojte ženy medzi 35-50r. Máte mužov bez vodičáku? Nehovorím bez auta, ale bez toho aby chceli a vedeli šoférovať a vlastnili VP. Ako to zvládate všetko vy?

Strana
z4
anonym_b58d2a
Dnes o 09:42

Nemám a nechcela by som takého chlapa. Jedine ospravedlnenie by bolo, že mu to nedovolia zdravotné dôvody.
Ale keby mi chlap povedal, že nechce šoférovať, tak by som ho nechala tak. Pre mňa vadny kus

anonym_57e847
Dnes o 09:51

No keďže ja nemám vodičák, proste nemám k tomu vzťah a bojím sa šoférovania, ...čo mám asi po mame, tá vodičák síce má, ale za volantom sedela dvakrát,...tak chlapa bez vodičáku si neviem predstaviť. A môjmu našťastie vôbec nevadí, že vp nemám....nerieši to

anonym_f6bc01
Dnes o 09:51

Má vodičák, nešoféruje.

anonym_37c7a5
Dnes o 09:53

mm si spravil vodičský po 40tke. dovtedy že netreba, lebo veď on auto nebude mať nikdy. Teraz behá na aute celkom slušne.
Ja mám VP od 20tky, auto mi daroval brat - takú staršiu hrču asi 12r. že mne ešte pomôže . Pri 3 deťoch pomohla.

anonym_46cc5a
Dnes o 09:58

Nemám vodicak a keby nemal ani chlap,tak mi to nevadí
Veď keď nemám ja nemusí mať ani on😁

anonym_0bae2e
Dnes o 10:01

Všetci tí, ktorých poznám, majú problémy s alkoholom

petronelag
Dnes o 10:01
@anonym_37c7a5

mm si spravil vodičský po 40tke. dovtedy že netreba, lebo veď on auto nebude mať nikdy. Teraz behá na aute celkom slušne.
Ja mám VP od 20tky, auto mi daroval brat - takú staršiu hrču asi 12r. že mne ešte pomôže . Pri 3 deťoch pomohla.

@anonym_37c7a5 Aj mne staršie auto pomohlo pri návrate do práce po mat.dovolenke, bez neho by som to bola zvládla oveľa ťažšie.

anonym_749252
Dnes o 10:06

A naco by mu bolo auto, ked nema vodicak?🤔

anonym_aa6f8d
Dnes o 10:18

Ty mas vodicak?

autor
Dnes o 10:23
@anonym_aa6f8d

Ty mas vodicak?

@anonym_aa6f8d ano, vodicak a dve auta.

anonym_aa6f8d
Dnes o 10:24
@anonym_autor

@anonym_aa6f8d ano, vodicak a dve auta.

@anonym_autor a teda preco je problem,ze muz nema vodicak?

autor
Dnes o 10:27
@anonym_aa6f8d

@anonym_autor a teda preco je problem,ze muz nema vodicak?

@anonym_aa6f8d lebo je to pre mna absolutne elmentarna zrucnost.

catherin4
Dnes o 10:27

Mala som takeho, dost ma vyuzival, vyzadoval po mne, aby som ho vsade vozila. Uz by som takeho nechcela.

jenn7
Dnes o 10:28

Mam kolegynu, 40 rocna, 3 deti, muz na 3x nezvladol vodicak, tak to nechal tak, vsetky rozvozy su na nej, okrem ineho casto cestuju do Rumunska, celu cestu musi odsoferovat sama, vzdy povie ze sa z toho este den nevie spamatat.

sissy27
Dnes o 10:29

Ani takeho asi nepoznam, ale na druhej strane ak nemusi mat zena, tak nemusi ani chlap. A uprimne si myslim, ze by bolo lepsie, keby ho niektori ani nemali / nesoferovali a neohrozovali tym zbytocne seba aj ostatnych ucastnikov cestnej premavky (aj muzi, aj zeny).

anonym_35c51b
Dnes o 10:33

Nevedela by som si predstaviť mať vedľa seba partnera, ktorý nešoférujte. Ale jazdím celkom často a dlhé trasy a keď vidím, čo je na tých cestách, nie každý by mal mať vodičák a niekedy sa divím, že tí ľudia prešli vôbec testami. 🙂

anonym_ce43f1
Dnes o 10:35

@anonym_autor ano mam. prveho som mala s vodičákom druheho mam bez. Ja vodicak tiez nemam. Byvame v malim meste a nechybal nam dotefaz ja mam skoro 50 muz je starsi. Na stare kolena uz nam ho netreba....

biba_18
Dnes o 10:37

moj muž má, robil si vodičák niečo pred 30-kou, dovtedy fakt nepotreboval. neviem si predstaviť že by nemal 😏

anonym_ef1863
Dnes o 10:44

Môj muž má diagnózu nezlúčiteľnú s vodičákom, je pre mňa teda prirodzené, že táto časť povinností je na mne. Žijeme na mieste s dobrou dostupnosťou a vybavenosťou, poradili by sme si aj úplne bez auta, ale je to samozrejme pohodlnejšie s ním. Nikdy som nemala pocit, že musím zvládať niečo extra alebo, že by bolo všetko na mne.

beata_k
Dnes o 10:51

Takeho muza by som nechcela. Bol by pre mna olovenou gulou na nohe. Rovnako tak nazeram na zeny bez vodicaku, obzvlast ak maju male deti a su na dedine.

stellarstar
Dnes o 10:58

Môj nemá, ani nechce a ja s tým problém nemám

stellarstar
Dnes o 11:00
@anonym_35c51b

Nevedela by som si predstaviť mať vedľa seba partnera, ktorý nešoférujte. Ale jazdím celkom často a dlhé trasy a keď vidím, čo je na tých cestách, nie každý by mal mať vodičák a niekedy sa divím, že tí ľudia prešli vôbec testami. 🙂

@anonym_35c51b toto mám ja denno denne v práci v meste. Naozaj hrôza ako podaktorí jazdia 🙈 a o chodcoch radšej pomlčím

euka210
Dnes o 11:08

@anonym_autor nemam a neviem si to ani predstavit. Auto sme prve roky nemali, ale VP. Po 10r sme mali 2 auta, lebo s 3 detmi na dedine, kde okrem cerkvi nic nie je, sa neda inak fungovat. Dlhe a nove trasy soferuje stale manzel.

anonym_9c5f57
Dnes o 11:09

Chlap bez vodičáku je ako ako ryba bez vody. Iste, može mať zdravotné dôvody, ale koľko je takých. Ak sa len bojí alebo má s tým nejaký mentálny problém, tak to ani nie je chlap.

Skôr som prekvapený koľko žien nešoféruje. Kamarátova žena nešoferuje, daľšieho kamaráta tiež, kolegova žena tiež nejazdí a ešte dalšie takéto manželské páriky poznám. Všade ich vozia muži, za mňa veľmi nepraktické a nepohodlné.

darina77
Dnes o 11:14

@anonym_autor moj partner nemá, niekedy to vadí ale tak da sa s tým žiť. Ja jazdím denne a je pre mňa divne ze niekto nevie šoférovať a nechýba mu to

danica2711
Dnes o 11:18

mať vodičák a jazdiť patrí dnes k základným zručnostiam - aj na pracovnom trhu

anonym_b09850
Dnes o 11:20

Zaujimave, ze zena bez vp sa vo vacsine toleruje, ale chlapa bez vp vacsina netoleruje.

anonym_5398d9
Autor odpoveď zmazal
anonym_5f2fd6
Dnes o 11:30

nemame ani jeden z nas a ani nam nechyba

anonym_3eb486
Dnes o 11:31
@anonym_b58d2a

Nemám a nechcela by som takého chlapa. Jedine ospravedlnenie by bolo, že mu to nedovolia zdravotné dôvody.
Ale keby mi chlap povedal, že nechce šoférovať, tak by som ho nechala tak. Pre mňa vadny kus

@anonym_b58d2a žena bez vodičáku, alebo nešoférujúca, je teda tiež vadný kus?

Strana
z4