Máte radi šťastné konce?
Viaceré sledujete osudy ľudí v témach tak vás nechcem ukrátiť o záver jednej témy ktorá je už síce zmazaná ale možno si ju budete pamätať.

@grof_monte_christo @janinah @muchotrafka298 @majlo1234 @terezka1947 @h2 @thereisabear @koniarova @tykat @dadka128 @petamich @zmrzlinka2021
@alickapusinka @deti95060810 @kitycat @namornicka @cukroska @barborachors @petronelag @domkakvet @marca12 @eeffka @rorino @bluka2 @anketkarka @matkahelka @luccija @unicornlady @opica_skorica @ndrag
Sme spolu už takmer pol roka, z toho v súlade s korporátnymi pravidlami asi mesiac, zamestnávateľ vie, vyvíja sa to dobre a aj keď pár detailov je ešte potrebné doriešiť nič nenasvedčuje tomu že by ktokoľvek z nás bol nútený meniť prácu.
Našu situáciu riešil aj tento právny názor, našťastie však nedošlo k tomu že by bol potrebný.
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
A aj keď hovoriť o happyende keď sme len na začiatku vzťahu môže byť predčasné, pravdou je že situáciu s prácou sme zvládli veľmi dobre.
Veľká vďaka za všetky vaše názory, bolo vidieť že prajete, za všetky vyberám zopár ktoré najviac zarezonovali mne alebo ostatným užívateľom.
Teším sa s tebou🙂
Ty si si vazne robila printscreeny?
@really8 stiahla som si celú tému pred zmazaním
A to na co prosim ta? Aby si tu vsetkym ukazala ako sa mylili?
@really8 nie, nepotrebujem nič dokazovať, drvivá väčšina reakcii bola pozitívna
Nech ste šťastní.
A takto:
https://www.modrykonik.sk/blog/dorotee/message/zena-laskou-muza-krasnie-muz-skrze-lask-0w50sy/
Mas aj ulozene, co som ti pisala vtedy ja? Nepamatam si, tak keby si to mala, rada by som si precitala moju odpoved k tvojej otazke.
Išla si po ňom ako po udenom🤣
Diky. Parada. Drzte sa a pestujte KVET:
Komunikacia
Vernost
Empatia
Tolerancia
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Ďakujem 🥰
Celkom sa už teraz teším, keď sa ozveš zas.
Kľudne aj cez IP. Mám rada pokračovania.
Ahoj a byvate kazdy vo svojom a mate spolocne vikendy ci ako?
Preco si nechala zmazat tu diskusiu?
@kitycat bývame zvlášť a trávime spolu tak veľa času ako sa dá.
Diskusiu som zmazala lebo v nej bolo zopár osobných detailov a nechcela som aby verejná diskusia ohrozila postoj zamestnávateľa.
Celé tie mesiace som nemohla spávať a pýtala som sa prečo. A tuto je. Konečne budem môcť zasa spávať. Zachránila si mi život.
@yelena159 vnímam sarkazmus, v pohode, ak Ťa to nezaujíma, nerieš 😌
Aby som odpovedala na tvoju otázku. To, či majú ľudia v reálnom živote happy end alebo nie ma veľmi nezaujíma. No keď nie je v seriáloch/filmoch/knihách/fanfikciách happy end, tak to neznesiem.
Ale teraz vážne. Gratulujem ti a dúfam, že vám to dlho vydrží.
Ak je pravda, co naozaj píšeš (internet znesie veľa) tak skus napísať o 10 rokov, ci ste spolu a potom tu pis o happy ende.
Jeeej,to sa tesim,ze vam bolo dopriate. Vela lasky prajem
Ďakujem 🥰
Neviem preco bola tvoja diskusia zmazana, ale to je jedno, kazdopadne sa tesim, ze to takto vyborne dopadlo, prajem vam nadalej velmi vela lasky a tiez sa tesim, ze si ocenila nase rady, potesilo ☺
Vôbec si nepamätám, čo som pisala, ale teším sa s tebou!
Keby takto pekne mali všetky diskusie zverejnené pokračovanie 🙂
Na túto diskusiu si pamätám a skôr mi príde, že autorom bol muž a nie žena 😁
@grof_monte_christo zaujímavé, podľa čoho to usudzujes?