Máte s partnermi rovnaký názor na výchovu detí? Hádate sa kvôli deťom?
Tak rovnaký názor vo všetkom asi neexistuje
Vždy sa nájde aspoň v niečom rozdiel
Chod sa spytat otca,otec chod sa spytat mami.Mama otec na teba da vzdy,chod za nim a ty sa ho opytaj.Takto to vzdy byva,deti vedia ako na mna a vedia ako aj na muza cezomna.Ale robi to hlavne najstarsi takmer 18r,takze vie ako na nas.
Ano, u nás ja som za respektujucu výchovu, on je viac autoritatívny a máme z toho dosť hádok, keďže podľa mňa veľakrát je príliš surový na tie deti. Za tých pár rokov sa to zmenilo lepším smerom, ale tie páry ktoré sú v tomto na jednej vlne, to majú omnoho ľahšie.
Nie. Mame rovnaky nazor
Často máme rôzne názory a kvôli tomu sa taktiež hádame
Chod sa spytat otca,otec chod sa spytat mami.Mama otec na teba da vzdy,chod za nim a ty sa ho opytaj.Takto to vzdy byva,deti vedia ako na mna a vedia ako aj na muza cezomna.Ale robi to hlavne najstarsi takmer 18r,takze vie ako na nas.
@anonym_784f64 aj u nas...ked zakazem pc, tak idu za manzelom 😁 ...ale uz kontrolujeme, ze ci im druhy povolil alebo zakazal.
@nikolka232 nehadali sme sa kvoli tomu nikdy, hladali spolocne riesenie pri nejakom probleme. V globale mame rovnaku vychovu, vychovavame spolu. Ked boli mensi, tak to bolo viac na mne.
@nikolka232 Nemame rovnaky nazor na vychovu a mame koli tomu konflikt niekedy. Nehadame sa. Niekedy mu poviem svoj nazor a preco si myslim ze je to lepsie a necham na nom nech sa rozhodne ci to chce zmenit. Niektore veci prehliadam koli pokoju v rodine. Niektore veci co su prilis dolezite doslova zakazem. Muz samozrejme nema rad nic z toho. Hundre, nastve sa. Velakrat ked vychladne uzna a zmeni pristup. Niektore veci nedokaze zmenit.
Ako to mas ty. Predpokladam ze sa nezhodnete.
Nemáme rovnaký názor. Ale ak mu vysvetlím dôvody môjho rozhodnutia, ma to úspech, súhlasí vždy.
Nemáme rovnaký názor ale jeden druhého rešpektujeme čo im povie. Ja som prísnejšia na deti keďže somnou boli väčšinou času

@nikolka232 ani nie