icon

Máte v živote nezabudnuteľnú osobu?

19. júl 2025

Spoznali ste cloveka, na ktoreho nedokazete v zivote zabudnut a prechovavate k nemu silne city i po rokoch? Aj ked ste nemohli zit spolu?

anonym_fb508f
20. júl 2025
@anonym_43db83

@anonym_fb508f ako môže byť slušný a milý chalan zavretý v base ? To sa troška vylučuje. Slušní ľudia predsa v base nesedia. Čo vyviedol, za čo sedel ?

@anonym_43db83 dal sa nahovoriť na hlúposť... Mladícka nerozvážnosť. Keby to nemalo také následky, dalo by sa na tom ,,zasmiať,,

anonym_148995
20. júl 2025

@anonym_autor Ano ...s tym že sme k sebe po 14 rokoch našli cestu a sme teraz manželia a mame dieťa...obaja sme už mali partnerov ale to druhe stretnutie bolo take silne že sme vsetko ukončili zanechali majetky a začali spoločny zivot od nuly...

anonym_48f4ab
20. júl 2025

Ja nedokážem zabudnúť na expriateľa. Bola to taká teen láska, chodili sme spolu dva roky. Úžasné obdobie ❤️ bol naozaj skvelý, ako anjel spadnutý z neba. Avšak mladosť, pochabosť a hlavne moja sprostosť zapríčinila, že som sa pri ňom začala nudiť 🤦 proste sprosté decko s úplne inými prioritami. Rozišla som sa s ním a veľmi mu tým ublížila. Ja už som vydatá, mám deti, ale je to bežné manželstvo, akých sú tisícky. No, na neho som nikdy nezabudla. Často sa mi s ním aj sníva. Snáď sa ešte stretneme v budúcom živote.
Čo už, môžem si za to sama. Ale naozaj úprimne dúfam, že je šťastný a že má pri sebe ženu, ktorá ho miluje, tak, ako si to zaslúži ❤️.

curlie
20. júl 2025
@larsen

Áno, v mojom živote je niekto taký. Teda v mojom srdci.
Už tu nie je, zomrel pred 22 rokmi.
Bol to nádherný muž. Mal ryšavé vlasy, pekný strih vlasov, asi tak po ramená. Krásne sa mu vlnili. Páčilo sa mi, ako si občas tými jeho štíhlymi, no svalnatými rukami prešiel po vlasoch, keď ho neposlúchali. Neskutočné blankytné oči. Dlhé riasy. A po celej tvári mal pehy. Pery mal farby maliny a krásne krojené, také jemné, nie veľmi plné.
Bol štíhly a vysoký. Takú atletickú postavu. Strašne bol sexi... A veľmi dobrý človek to bol.
Miloval knihy, spolu sme chodievali do knižnice a v tom tichu sme tam presedeli celé hodiny. Obaja sme si čítali, chrbtom opretí jeden o druhého. Chodili sme spolu len chvíľku. Ako sa hovorí, najkrajšia láska je tá najkratšia.
Naša láska zostala nenaplnená. Náhle ochorel a do dvoch týždňov bol preč...
Nikdy na neho nezabudnem a ani na tú jeho peknú tvár. Volala som ho Dorian 🙂 Imponovalo mu to a vždy sa usmial na mňa... bol tak dokonalý, až som si hovorievala, že to nemôže byť pravda, že sa mi len prisnil.

@larsen to je tak dojemné 🥹

anonym_62d1ab
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_62d1ab tak to je smutne,ked to skoncilo. Mozno sa raz stretnete

@anonym_autor raz mi povedal,ked sme sa museli rozlucit a ukoncit to,ze si ma najde v buducom zivote.Tak silne puto som s nikym nemala a to som mala vtedy 36rokov on 44.Dodnes ked si nan spomeniem citim jeho vonu,jeho ruku ako ma drzi za tu moju.

anonym_78a1fe
20. júl 2025
@anonym_autor

@nikoletta1712 preco bohužiaľ?

@anonym_autor ano mam
Obaja sme toho nazoru a pretrvava aj po rokoch, ze sme pre seba ti pravi len sme sa stretli v zlom case, kazdy uz mame svoje rodiny , ktore milujeme
No nikdy na seba nezabudneme
Po 10 rokoch stale aj ja aj on tvrdime, ze keby boli ine okolnosti a cas, doteraz sme spolu mamzelia s 3 detmi a zijeme stastne do smrti
Kazdy z nas zije pokojny rodinny zivot

anonym_a03e40
20. júl 2025

@anonym_autor áno, ale tie silné city čo mám dnes sú iné. pred 15timi rokmi to bola zúfalá potreba, obdiv, radosť z jeho prítomnosti, neha, príjemný pokoj, naviazanosť, závislosť, túžba po jeho prítomnosti.
Naživo som ho naposledy videla začiatkom roku 2012.

Dnes sú to pocity ako ľútosť, znechutenie, a hnev, že podľa audio nahrávky jeho prejavov na internete v roku 2023 sa nepoučil, nezmenil a hovorí ľuďom nezdravé, zlé rady.
Mám aj pocity súcitu, že sa nepoučil a nepohol nikam. Nulová závislosť. Nemá mi čo dať - neviem si predstaviť ani byť s ľuďmi tohto typu kamarátka.
Mám úplne opačné názory na spústu dôležitých vecí. On verí, že ženy by mali byť podriadené mužom.

ivangeline
20. júl 2025

Keď s niekým nie šili, dobre sa ti sníva predstavuje. Realita to nie je.

anonym_53025e
20. júl 2025

áno, jedného takého mám... aj keď už takmer 34 rokov nie je na tomto svete🖤
bol nádherný... ani nízky ani vysoký, tak priemerne, atletická vyšportovaná postava, ktorej s obľubou dával vyniknúť, robil všetky možné pózy a tanečné kroky. Mal trochu zvlnené vlasy, čierne ako noc, a krásne čokoládovo hnedé oči. A výrazné predné zuby, ktoré na sebe neznášal a vždy si zakrýval ústa rukou, keď sa smial... potom si neskôr nechal narásť fúzy, aby od tejto "nedokonalosti" odpútavali pozornosť.
bol členom jednej relatívne známej rockovej kapely, žil pre hudbu, neskutočne talentovaný, samozrejme bohém rocker, temperamentný, trochu extravagantný, ale paradoxne slušný, vtipný, niekedy až plachý, nikdy nebol namyslený/arogantný, súkromie si starostlivo strážil a bol nesmierne silná osobnosť🖤 keď ochorel, nikomu o tom nepovedal a ďalej sa venoval svojej vášni - hudbe, nahrávaniu, koncertovaniu, akoby sa nič nedialo, aj keď nepredstaviteľne trpel... bojoval s tým svinstvom statočne celé 4 roky, ale ďalej to už jeho telo nedalo a zomrel... ešte stále chýba a asi navždy bude, dúfam že našiel svoj pokoj a už sa netrápi...🖤🕊

anonym_a03e40
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_7b6a24 spriaznena dusa?

@anonym_autor spriaznená duša podľa Anny zo zeleného domu, ako aj podľa mojej babky, je hocijaký blizky človek / zvieratko, s ktorým si výnimočne rozumieme. Anna sa radovala, že ich je vo svete veľa. (kindred spirit).

Spriaznená duša ako "soulmate" podľa Richarda, skutočného človeka spomenutého v knižke Jedz, modli sa a miluj, Eat, Pray, Love, je človek ktorý otrasie tvojimi základmi, zlomí ti srdce, aby do srdca mohol vstúpiť boh a svetlo. S takým človekom
by ale vraj bolo príliš bolestné žiť dlhodobo. Treba si nájsť
pohodového, čo ťa rozmaznáva.

anonym_a03e40
20. júl 2025
@anonym_53025e

áno, jedného takého mám... aj keď už takmer 34 rokov nie je na tomto svete🖤
bol nádherný... ani nízky ani vysoký, tak priemerne, atletická vyšportovaná postava, ktorej s obľubou dával vyniknúť, robil všetky možné pózy a tanečné kroky. Mal trochu zvlnené vlasy, čierne ako noc, a krásne čokoládovo hnedé oči. A výrazné predné zuby, ktoré na sebe neznášal a vždy si zakrýval ústa rukou, keď sa smial... potom si neskôr nechal narásť fúzy, aby od tejto "nedokonalosti" odpútavali pozornosť.
bol členom jednej relatívne známej rockovej kapely, žil pre hudbu, neskutočne talentovaný, samozrejme bohém rocker, temperamentný, trochu extravagantný, ale paradoxne slušný, vtipný, niekedy až plachý, nikdy nebol namyslený/arogantný, súkromie si starostlivo strážil a bol nesmierne silná osobnosť🖤 keď ochorel, nikomu o tom nepovedal a ďalej sa venoval svojej vášni - hudbe, nahrávaniu, koncertovaniu, akoby sa nič nedialo, aj keď nepredstaviteľne trpel... bojoval s tým svinstvom statočne celé 4 roky, ale ďalej to už jeho telo nedalo a zomrel... ešte stále chýba a asi navždy bude, dúfam že našiel svoj pokoj a už sa netrápi...🖤🕊

@anonym_53025e znie to ako opis idealistický, opis fanynky, ktorá nepoznala celú skutočnú ľudskú stránku toho človeka, so všetkými chybami a problémami.

anonym_0c8e79
20. júl 2025

Mám takú osobu, navždy v mojom ♥️ je to už viac ako 20+ rokov...

anonym_8a8eea
20. júl 2025

Áno bol taky človek v mojom živote 💔sme 7 rokov bez kontaktu ale stále na neho myslím. Bol to jediný človek s ktorým som sa cítila v bezpečí a prijatá taka aká som

anonym_c38483
20. júl 2025

@anonym_autor Áno. Ale láska to už nie je .Skôr tie pekné spomienky.

anonym_44ffe6
20. júl 2025

@anonym_autor áno určite taká osoba existuje.Pred tromi týždňami som ho stretla po 16 rokoch.A zahrialo ma pri srdiečku.

anonym_56f221
20. júl 2025

@anonym_autor nie. Nebudem sa rozneznovat nad niekym, kto v sebe nemal tolko odvahy, citu alebo to je jedno co to bolo, aby som mnou bol. Nezasluzi si to.

karolinakr
20. júl 2025

nechapem, prečo je tato diskusia cela anonymná 🙂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
20. júl 2025
@anonym_56f221

@anonym_autor nie. Nebudem sa rozneznovat nad niekym, kto v sebe nemal tolko odvahy, citu alebo to je jedno co to bolo, aby som mnou bol. Nezasluzi si to.

@anonym_56f221 dobre hovoríš..škoda, že neviem, kto si 🙂

evansova
20. júl 2025

Ale áno, spolužiak z triedy. Záujem z jednej i druhej strany, iskrilo to medzi nami, posielali sme si lístočky...Len sme si akosi nevedeli povedať z očí do očí, lásku mi vyznával gitarou a spevom, vyberal správne piesne...
Nič z toho nebolo, po pol roku sme obaja stratili trpezlivosť. Mňa si získal starší spolužiak a on konečne reagoval na slečnu, ktorá sa mu vyslovene tlačila do priazne.
Ale nezabudla som a lístočky mám odložené....

anonym_53025e
20. júl 2025
@anonym_a03e40

@anonym_53025e znie to ako opis idealistický, opis fanynky, ktorá nepoznala celú skutočnú ľudskú stránku toho človeka, so všetkými chybami a problémami.

@anonym_a03e40 no vzhľadom na to, že si na svoje súkromie potrpel a strážil si ho, nepovažujem za vhodné ani dôstojné voči jeho pamiatke rozpisovať sa tu o všetkých jeho démonoch a osobných problémoch... ale samozrejme nebol dokonalý, svojich démonov mal a nepopieram to.

anonym_3ba601
20. júl 2025

Áno mám a stále ma to ani nie že neprešlo ..ale skončilo to tak divne chcela by som odpovede a stále niečo citim :/ už roky … nedávno som ho videla ale neriešim to

autor
20. júl 2025
@karolinakr

nechapem, prečo je tato diskusia cela anonymná 🙂

@karolinakr preto,aby sa ludia nebali podelit a otvorit, ved ich tu moze niekto poznať

autor
20. júl 2025
@anonym_148995

@anonym_autor Ano ...s tym že sme k sebe po 14 rokoch našli cestu a sme teraz manželia a mame dieťa...obaja sme už mali partnerov ale to druhe stretnutie bolo take silne že sme vsetko ukončili zanechali majetky a začali spoločny zivot od nuly...

@anonym_autor
@anonym_148995 to je krásne. A ako ste nasli v sebe tu odvahu? Vsetko zanechat a konecne byt spolu?

autor
20. júl 2025
@dadulala

Veru je, a nikdy by som nepovedala, že niekto sa mi tak veľmi dostane do srdca. Je o 10 rokov mladší, keď som ho stretla, bola som vydatá, dve malé deti. Tá chémia sa nedá ani opísať,keď som ho zbadala, to bol ako sa hovorí, blesk z jasného neba..obaja sme chceli viac, no ani jeden z nás neprekročil hranicu. Ja vydatá, on to plne rešpektoval. Nikdy k ničomu neprišlo. A osud sa s nami hral, vždy aj keď sme sa dohodli, že by sme išli lyžovať, alebo čokoľvek iné, zasiahol, napr. v noci pred tým dieťa ochorelo a pod. Po roku ako sme sa poznali, odišiel žiť ďaleko predaleko , a myslím, že je tam stále. To objatie, keď sa prišiel rozlúčiť si budem pamätať navždy. Odvtedy sme sa nevideli, ja už medzi tým rozvedená .. teraz už by ten vekový rozdiel nebol taký výrazný 40 a 30 😀. 30 a 20 to mi prišlo šialene. Myslím, že aj dnes, keby som ho stretla, bola by som z neho mimo. Takto je z toho len krásna spomienka .

@dadulala a on vie,ze si rozvedena? Podla mna,ak mate byt spolu,tak budete 🙂

karolinakr
20. júl 2025

autorka, len frazy tu odpisuješ..to je zas daky vyskum do Bravíčka?

anonym_dcb504
Autor odpoveď zmazal
anonym_a03e40
20. júl 2025
@anonym_53025e

@anonym_a03e40 no vzhľadom na to, že si na svoje súkromie potrpel a strážil si ho, nepovažujem za vhodné ani dôstojné voči jeho pamiatke rozpisovať sa tu o všetkých jeho démonoch a osobných problémoch... ale samozrejme nebol dokonalý, svojich démonov mal a nepopieram to.

@anonym_53025e chápem, jasné, je dobré nevyzrádzať osobné veci ineho človeka

anonym_e8d818
20. júl 2025

Áno. Spoznali sme sa, keď som už mala dieťa. Asi sme to vedeli od prvého pohľadu, ale nikdy medzi nami nič nebolo, no ta energia bola neskutočná a pocity nezabudnuteľné. Odvtedy si našiel priateľku, oženil sa, majú dieťa. Vieme o sebe, myslím naňho a viem, že je špeciálny, no v tomto živote mám pri sebe už iných ludi a nikdy by nám to nemohlo fungovať.

autor
21. júl 2025
@karolinakr

autorka, len frazy tu odpisuješ..to je zas daky vyskum do Bravíčka?

@karolinakr ais som taky frazovy typ 🙂 bravicko este existuje?:D nerobím vyskum..Chcela som vediet ci aj ini ludia maju taku osobu v živote ako mam ja.