icon

Milenecký pomer s kamarátom

nikuska675
24. jún 2025

Ahojte hneď v úvode morálne reči nepotrebujem zapojte sa len tie čo mate možno s tým skúsenosť. S rodinným známym dlhoročným ani neviem ako začal mi vypisovat .. postupne sme si písali čím ďalej viac .. on už začal správami že on má dávno už chce.. proste namotavacky každý deň telefonáty .. až som tomu podľahla a stretla sa snim .. hneď to bol sex to bola extrémna vášeň a ten chtic že sme to proste chceli obaja bolo to fajn potom prišlo objímanie bozkávanie rozprávanie o bežných veciach .. ale k veci tento kamarát má svoju rodinu a deti ja mám toez dieťa s manželom ale sme už len papierovo všetci sa medzi sebou poznáme .. stretnutie tým pádom bolo tajne .. po tomto stretnutí ešte písal volal potom jasne bol doma s rodinou takze nič a v tŕň deň sme sa stretli na rodinnej oslave baby ja by som sa najradšej v riti videla ja som sa mu vyhýbala on sa tváril že je v pohode ale nebol videla som to na ňom keď sa naše pohľady stretli to bola hrôza veď sme sa vyzliekali očami lenže cítim z jeho strany možno aj niečo viac keď som snim bola sama to nebolo len o sexe on má túlil objímal bozkával … a prišiel pondelok začal zasa písať lebo sak je mino domu Le už mi to príde odmerane .. píše mi ale nie tak ako predtým neviem čo si o tom myslieť či potreboval sa so mnou len raz vyspať neviem no .. dajte vedieť svoje skúsenosti, pohľady na vec nič viac

domkakvet
24. jún 2025

@nikuska675 vazny vztah od tohto urcite neocakavaj.

kitycat
24. jún 2025

@nikuska675 on je ten zly a ry si sa len nechala ukecat? Ukecat od zenateho a teraz by si chcela daco viac a on uz ochladol... uz po prvom supe, no skoda. Mohla si mat trochu dlhsie vzruso ked uz sa teda budes rozvadzat

nikuska675
autor
24. jún 2025
@kitycat

@nikuska675 on je ten zly a ry si sa len nechala ukecat? Ukecat od zenateho a teraz by si chcela daco viac a on uz ochladol... uz po prvom supe, no skoda. Mohla si mat trochu dlhsie vzruso ked uz sa teda budes rozvadzat

@kitycat netvrdím nič take ani on toho nič vážne neočakávam len zvláštne nikdy som sa s tým nestretla

kavasmliekom
24. jún 2025

@nikuska675 🙈 urobte challenge, zámena manželov, na mesiac 🤣 keď sa už tak všetci dobre poznáte 🙄 bože žena, veľmi ta musela svrbieť 🫩🫩

anajka266
24. jún 2025

Naivne si si myslela,ze teraz odide od rodiny čo🤣 asi skusil kaleraby, vyslo mu to, no prisiel na to,ze doma to vie doma lepsie🤣to sa stava🤣🤣

lindous
24. jún 2025

Mojaknie, objatia, bozky, ani pekné reči neznamenajú lásku, cit a budúcnosť... keby mal o teba vážny záujem vyvíja sa to inak, podľa toho čo vravíš mu veľmi pravdepodobne išlo, resp. stále ide iba o sex... zjavne ti doma niečo chýba, keď píšeš, že už to je len papierovo... porieš si to a hľadaj to inde, nie u ženatého známeho...

janinah
24. jún 2025

Zjavne si stála v prvom rade ked sa rozdavala naivita.Vyuzil ťa na sex aj este vyuzije,ak munto dovoliš,,to ako si chudacik nerozumie s manzelkou ti uz do hlavy tlacil? Pokus sa znova zalubit do vlastneho manzela a ak to nepojde tak situaciu porieš ako človek,nie ako zbabelec.

januska12323
24. jún 2025

Radu chceš akú? Spať s ním ďalej a na oslavách sa hrať na rodinku?

balerina2025
24. jún 2025

@nikuska675 co mas 18 rokov? prepac, asi aj ty musis dozriet este.

''píše mi ale nie tak ako predtým neviem čo si o tom myslieť či potreboval sa so mnou len raz vyspať neviem no .. ''

vanilkovazmrzka
24. jún 2025

Som tiez zvedava kolko ludi ma takuto skusenost 🤭

patricia2751995
Autor odpoveď zmazal
catca25
25. jún 2025

"morálne reči nepotrebujem..." a co ine ti tu asi tak budu pisat?? Si velmi naivna ked si myslis, ze z tohto uzasneho zivocisneho sexu z prveho rande bude romanticka laska.
Mudri ludia sa ucia na chybach druhych ludi. Ti ostatni na svojich. Poucila si sa..?

predavamknihy
25. jún 2025

K tvojej situácii sa vyjadriť neviem, ale ľutujem tvoju rodinu... Manžel má doma nevernicu a deti mamu radodajku. Splnený sen :D

petracandle
25. jún 2025

@nikuska675 až kým som neprišla k odstavcu, že má rodinu a aj ty, hovorila som si - no a, užite si. Ale akože toto 🤦‍♀️😃 trápni ste obaja. Týpek si chcel len vrznúť a tým to končí.

Predstav si, že aj one night stand ťa môže objímať a bozkávať 😃 či ty si myslíš, že nezáväzný sex je len odzadu a čau papa? Typek ti také kaleráby môže tlačiť a do toho ťa hladkať a pritom mu ide len o jedno 😉

ika11123
25. jún 2025

@nikuska675 toto urobí iba totálna chudera .... už len to že si si písala a volala no chudera ....

motylik2559
25. jún 2025

Prides mi zvratena ty aj on, kedze mate rodiny. a este zvratenejsie je, ze este pytas rady na mk s takou vecou🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Nepoviem kebyze ste rozvedení aj ty, aj on trtkajte dnom i nocou...ale takto? To,ze ste v tvojom vztahu len papierovo neznamena,ze mas byt rozkročnožka slusne povedane. Aj on je len papierovo ako ty? Ked to mate len papierovo tak co sa nerozvedies? v tom by si bola väcsia hrdinka ako to, ked niekomu bez mihnutia oka das🙄 Ty nechces, aby tu nepadali moralne reci? a co cakas od svojho prispevku, kde o tom aky ste mali sex, ako ste isli na to a pritom si vydata a on zenaty? Nemala si sem pisat vobec a nikto z mk by ta nemoralizoval..jedine ak tak tvoje svedomie, ak vobec este nejake mas😄🤦‍♀️

vilma7
26. jún 2025

Pohľady na to? O vás si myslím svoje a ďalej to.netreba ani kometovat.

lienka.7
26. jún 2025

@nikuska675 za mna ste chudáci obaja. Najskôr ste si mali vysporiadať svoje "doma" a potom sa trtosit spolu navzájom. Inak využil ta pekne 👌 mas (snad) poučenie do budúcna