icon

Minulosť

kvet1nka0
Dnes o 21:51

Ahojte,
moj partner mi často pripomina/vycita moju minulost.
To ze som mala viac partnerov mu az tak nevadi, vadi
mu to ze som mu to nepovedala, klamala som o tom a on
sa to dozvedel od inych ludi takze som musela mu povedat
vsetko co potreboval pocut. Dovodom zatajenia mojej minulosti bolo to ze som nevidela zmysel mu nieco take hovorit, nebolo mi to prijemne. Pretoze som bola mlada a robila som hluposti ktore by som teraz uz neurobila. Mala som pohlavny styk so starsimi chlapmi a blaznila som sa kade tade. Neskôr som si uvedomila svoju hodnotu, prisiel mi do zivota moj partner, ktory bol dokonca aj panic, slusny, mily, pozorny. Uplny opak cloveka s ktorymi som sa ja stretavala kedysi. Moju minulost sme spolu riesili x krat a nemam za potrebu sa k tomu vracat stale dalej a dalej kedze to uz nevratim. Proste stalo sa a hotovo. Nuz on mi to stale vracia do hlavy a ked mu odvrknem ze sa k tomu uz vyjadrovat nebudem, vie sa urazit ako male decko a nerozpravat sa so mnou. Dnes sa to tak stalo a povedala som mu ze ho milujem, na co mi odpovedal „nebudem sa k tomu vyjadrovat”, „tak ako sa chovas ty ku mne budem sa aj ja”… Ano je pravda ze tym zatajenim som mu dost ublizila ako on tvrdi a trapi ho to, ale nebavi ma riesit tieto veci ktore nikdy uz nevyriesim, lebo sa proste stali a bodka. Taktiez som niekedy z takychto veci dost podrazdena a viem byt ku nemu zla, co neskôr aj olutujem pretoze vidim ze ho to zarazilo. Nuz on mi potom moje "zle” spravanie vycita niekolko dni po tom.

anonym_22f847
Dnes o 22:26

Nezmení sa to proste mu vadí aký život si zila. Stále bude na to myslieť a stále bude poznámka. Bude trápiť seba a aj teba. Možno to ustojíte ale podľa mna nie. Skús mu dať čas tie myšlienky budú stále slabšie a nebudú mu tak ubližovať. Ak ste spolu kratko tak to ukončí a hladaj niekoho s minulosťou aku máš ty nebudete si mat čo vyčítať. Keby mu povieš pravdu na začiatku vztahu tak by ste vzťah nemali. Nerobila si hlúposti robila si to čo si chcela v živote dokázať Žiaľ pre niekoho takéto ženy niesu vhodne na vzťah.

anonym_fc1277
Dnes o 22:29

@kvet1nka0
Presne, nikdy sa nezmeni cely zivot ti to bude vykrikovat

lacinda
Dnes o 22:39

Keď si rozumiete a si iba s ním. Plánujete budúcnost, deti novú rodinu tak ti nemá čo vyčítať. Radšej sa porozprávať o tvojich skúsenostiach ako by sa mal dozvedieť od kamarátov pri pive v krčme. Pochopí to skôr od teba a bude obrnený proti narážkam