Minulosť priateľa

12. máj 2024

Ahojte baby ,

Ako ste zniesli priateľovu intímnu minulosť? Ja viem že minulosť by sa nemala riešiť ani rozoberať, pretože ju nedokážeme vrátiť späť no ako ste reagovali na to keď ste sa o tom rozprávali 😊?

stanulienkat
12. máj 2024

Normalny clovek to nepotrebuje vediet, ani rozoberat. Asi si ziarliva, ze?

sheila121
12. máj 2024

Ja som reagovala super, som jeho prvá. A minulosť by si naozaj nemala riešiť. Ide o to ako sa k tebe chova a či si šťastná. Nič viac nič menej.

pralinka25
12. máj 2024

Tak sa nerozpravajte o niecom co pocut nechces. Nie je to lahke a su veci ktore vediet nepotrebujes. A ani on.

minenkak
12. máj 2024

Ak niekoho nezabil,neznasilnil lebo nebol násilnícky, tak je to jedno, intímna minulosť je čo

lindous
12. máj 2024

Obaja máme nejakú minulosť a mali sme pred tým vzťahy a áno, aj sme sa o nich rozprávali a reagovala som rovnako ako keď mi rozpráva o niečom inom zo svojej minulosti, žiadne búrlivé emócie to vo mne nevzbudzuje…jasné, “prestalkovala” som si ich na sociálnych sieťach zo zvedavosti 😂😂😂 ale beriem jeho minulosť ako jeho súčasť jednoducho, problémom by pre mňa bolo, keby ma napríklad začal porovnávať s ex alebo niečo také

diewcatqoo
12. máj 2024

Viem, ze nie som jeho prva a nejake baby predomnou mal, viem aj ako vyzerali niektore, ale nikdy som nemala potrebu vytahovat z neho nejake intimne veci dopodrobna. Sme spolu uz takmer 20 rokov a som s tym uplne ok. Nestriedal baby ako ponozky, ani nemal skusenosti s nejakymi zufalkami z ulice - mal normalne priatelky. To mi staci.

minenkak
12. máj 2024

Ty si panna?

autor
12. máj 2024

@stanulienkat hah trošku ale neriešim to vôbec proste ma to len zaujíma 😄nesťažujem sa ani nič podobné.

autor
12. máj 2024

@minenkak 😁😁😉od narodenia 😁

minenkak
12. máj 2024

Takže teba sa žiadny iný človek v živote nedotkol a ani tá nepobozkal

autor
12. máj 2024

@minenkak ale ja som nikde nenapísala že sa sťažujem ,😁alebo že mi to vadí, ja som sa opýtala ako nato niektoré že reagovali 😊nič viac

vanilkovazmrzka
12. máj 2024

Neviem o vsetkom, ani on nevie. Nieco sa povedalo, detaily netreba. Pokym ludia nemaju <20rokov tak sa neda ocakavat, ze by ziadna minulost nebola takze tak.

minenkak
12. máj 2024

Tak ak budeš čistá ako ľalia,tak až potom ti môže niečo vadiť na iných ľuďoch

autor
12. máj 2024

@minenkak ale ja som nikde nenapísala ze ja som svätá ked nevies čitat čo ti tu pisem tak ani nereaguj zbytočne pekny den 🤣

minenkak
12. máj 2024

A prečo nemôžem písať.Vadí ti na inom to, čo si sama rozbila,tak to si iní pokrytec

pralinka25
12. máj 2024

toto je jedna zo situacii kde sa prave ziadna reakcia snad neocakava a ani sa ziadna reakcia nehodi. proste brat na vedomie ide sa dalej.
neviem si vazne predstavit akukolvek reakciu.cokolvek je nevhodne. nie?

autor
12. máj 2024

@minenkak nerozbila som nič ,🤣ako ty mozes vediet ze som ja nieco rozbila ? Co ty ma poznáš ze tak pises ako keby som s tebou bola nejaka kamoška , tak clovek ti napise ze sa nesťažuje ze mu to nevadi len sa opýta druheho a ty dookola omielas jednu a tu istú vec dookola .

minenkak
12. máj 2024

Robila,sa ospravedlňujem.Ale asi si niečo pekné dodrbala keď sa rozculujes

minenkak
12. máj 2024

Veď píšeš ,že ti vadí a ty niesi tak isto čistá tak čo

lalilla
12. máj 2024

Nijak, neriesili sme to nikdy, sex minulost ani moju ani jeho. Naco?

autor
12. máj 2024

@minenkak Ty si najčastejšia najmudrejšia 😂😂 a ta negativita co z teba ide jak z komína ,,🤣

autor
12. máj 2024

@minenkak clovek sa musi ked číta pivoviny ,🤣

minenkak
12. máj 2024

Aká negativita,kde ,ako

majlo1234
12. máj 2024

Mne intimna minulost nevadi. Vadi mi, ze bol pri prvom rozvode za granda a doteraz sa s exkou natahuju o deti, a to zasahuje do nasho vztahu. A to presli uz roky😒
Kazdy z nas ma intimnu minulost, pokial to neni jeho prvy vztah, nie je si co vycitat

danica2711
12. máj 2024

povedané slovami "klasika": Čo bolo, bolo, terazky som majorom! (Černí baroni)

lindusss2016
12. máj 2024

Ked sa s tym nevies zmierit, ze mal pred tebou ine, budes musiet byt v posteli taka dobra, ze na vsetky ostatne aj zabudne, ze vobec existovali 🤷

walentina7
13. máj 2024

Nemal predo mnou žiadne, našťastie. Vadilo by mi to.

feb13
13. máj 2024

Minulost patri tiez k cloveku a treba ho prijat s nou. Poznam zeny, ktore sa vydavali za byvaleho alkoholika, byvaleho narkomana, alebo zeny, ktore sa vydavali ako panny za muza, ktory uz vztah mal. Rozhodne to nie je vhodne zatajit (ale samozrejme ani netreba rozoberat uplne do detailov). Za minulost vsak treba urobit hrubu ciaru. Ak ta hruba ciara chyba a ta minulost vlastne este pokracuje v pritomnosti, potom su problemy.
(A teraz nemam na mysli len ukoncenie konkretneho vztahu, ale niekedy aj zmenu pristupu, ak bol niekto napr. promiskuitny a tebe to vadi, ale on v tom problem nevidi, tak tam ta hruba ciara nie je, bude v tom pravdepodobne pokracovat a budu z toho nezhody.)

janulka1802
13. máj 2024

Kurevníka by som nechcela. Mne by taká minulosť prekážala. Nešla by som do vzťahu s takým typom. S manželom sme v tom zajedno. Ani on by nechcel promiskuitnú ženu.

mantilka
14. máj 2024

Keď ti niečo hovorí a nie je ti to príjemné, tak mu povedz, že to nechceš počúvať, že ťa to nezaujíma je to to nepríjemné. V podstate intímnosti by sa nemali vyťahovať pred niekým iným. Platí pravidlo čo nechceš aby tebe robili nerob ani ty. Lebo jeho ex keby hovorila všetko, možno by sa mu nepáčila jej verzia...len naivný si myslí, že ho bude vo všetkom chváliť 😁