Mladší partner o 9 rokov
Už neviem co mam robit, poznam okolnosti faktory aky mate nazor prosim vás na partnera o 9 rokov som staršia. Je zomna na nervy s laskou jeden chlap..vie ze mam dieťa nevadí mu to, ale viem teda uvedomujem si aká som bola v jeho veku a ze si musí vseličím prejst . Hoci vie veci aké ja neviem zas, čo zasnem ale všemožne ma presviedča, nrdýcha slubuje že jeho rodina sú spolu že on si ženu nepustí má sucit rozumieme si až privelmi psychicky čo ma až desí. Obaja sme normalny nič neberieme nepijeme vieme si poradiť. Ale som na nervy z veku. Vadí mi to a chcem vedirt z vašeho okolia či to gunguje a prečo ak aj nefunguje opak ak máte niekoho o kom viete. Prosim vás mamičky. Trvá to mesiac stále nad tým rozmýšlam, že mu to začne vadit, akurát to nanom vidím že chlapec je vychovaný všetko aj sa naozaj koli mne trápi .neviem ho ani objat hoci by som uneho najradšej ostala 24/7 nalepená. Nechcem mu robiť nádeje ani mne. A nevyzerá ako chlapec po ktorom sa trhajú. Nechcem byt zlá. Prosim povedzte mi na rovinu. 3 4 roky je ok ale 9 10 je moc. Ja som žena opačne ešte chápem ze mladsia žena o 9. Ale takto je to opak on je mladší. Čo sa stalo vo vašon okolí.:( S dietatom som dlho sama. Zvykla son si na to.
Pripada mi to že si ma vybral aj za to lebo veľa vecí mu viem otvoriť oči. Ze som staršia. No on zas iné ovlada čo ja sa bojím on v tom prejde ako maslo. Lenže 9 je už mega. Aj ja si myslím
Príliš analyzuješ, rozumiete si tak si to užívajte, však sa nejdete hneď brať na celý život.
@anonym_autor ale aky mate vek? Lebo ak ty 40 a on 31 tak OK, ale ak ty 30 a on 21, za mna to je moc nevyzrety
Príliš analyzuješ, rozumiete si tak si to užívajte, však sa nejdete hneď brať na celý život.
@januska12323 lenze ja mam dieta a nechcem ho .motat ma 9. Ale mi hovori ze ci chcem byt do 45tky sama ci som normalna ze by som sa mala s nieky m porozpravat ze som bloknuta a ze jemu to nevadi ze som sa skor narodila. V podstate ma drzí tak že mu to pripadá jak keby má 50 a ja 20 a strachujem s jeho rozumom. Lenze ja som asi zakomplexovana co uz. Ale ja ani nevyzeram stara to je to. Ale o 10 rokov mu moze prepat a cely cas mu to hovorim. Kaslem nato.
@anonym_autor ak ho ľúbiš a on ľúbi teba, aj tvoje dieťa, nechaj tomu voľný priebeh. Moja kamarátka žije už asi 20 rokov s mužom o 9 rokov mladším. Ona má dieťa, on nie, či nechcel, alebo nemohol mať, to som sa nikdy nepýtala. Dúfam teda,že on má viac ako 24 rokov a nie je to nejaký pobláznený pubertiak. Nerieš, čo bude o desať rokov, veľa vzťahov dnes žiaľ ani toľko nevydrží. Dôležité je, aby ste mali rovnaký pohľad na život, rovnaké názory na trávenie voľného času, hospodárenie a pod
34 a 25. Vsade chodí sám a dost da stara o rodinu. Taký je nauceny. Je to divne kaslem nato. Lebo co ma sere na zacatku bude ma aj neskor. Co uz .
34 a 25. Vsade chodí sám a dost da stara o rodinu. Taký je nauceny. Je to divne kaslem nato. Lebo co ma sere na zacatku bude ma aj neskor. Co uz .
@anonym_autor no keď máš k tomu takýto postoj, tak bude lepšie, ak to ukončíš
@anonym_autor ak ho ľúbiš a on ľúbi teba, aj tvoje dieťa, nechaj tomu voľný priebeh. Moja kamarátka žije už asi 20 rokov s mužom o 9 rokov mladším. Ona má dieťa, on nie, či nechcel, alebo nemohol mať, to som sa nikdy nepýtala. Dúfam teda,že on má viac ako 24 rokov a nie je to nejaký pobláznený pubertiak. Nerieš, čo bude o desať rokov, veľa vzťahov dnes žiaľ ani toľko nevydrží. Dôležité je, aby ste mali rovnaký pohľad na život, rovnaké názory na trávenie voľného času, hospodárenie a pod
@anonym_98347b neni pubertiak praveze on mi dava rozumy. A tvrdi ze sa bojím proste protiklady sme. Moze mu prepat. Syn je v pohode vie ze snim volam my spilu volame aj 10 hodin a ani sa nemusine rozpravat aj tak vie co si myslim. Je tam psychika lenze je mladsí a ja kaslem nato. Ale on tlačí a este je aj smutny ved vidim to. Povedala so mu nech vydrzi pol rok ze budeme kamosi povedal ze respektuje. Ale aj tak ma tlačí a dava si pozor namna. Dokonca sa. Namna pýtal aj inde jak sa mi darí či ho neklamem ze mi je ok. Príde mi ámaz moc jednoduchy a pozorny az jto neni normalne. Ale porozumenie je tam 100percent nechapem preco viac ako starsí.
@anonym_autor no keď máš k tomu takýto postoj, tak bude lepšie, ak to ukončíš
@anonym_98347b hej lebo sa bojim. Aspon to uvolnim ale bude mi luto velmi.nechcem mladsiemu brat roky zivota. Aj som mu to povedala. Ale nato ma velke nervy jak rozmyslam no
@anonym_98347b neni pubertiak praveze on mi dava rozumy. A tvrdi ze sa bojím proste protiklady sme. Moze mu prepat. Syn je v pohode vie ze snim volam my spilu volame aj 10 hodin a ani sa nemusine rozpravat aj tak vie co si myslim. Je tam psychika lenze je mladsí a ja kaslem nato. Ale on tlačí a este je aj smutny ved vidim to. Povedala so mu nech vydrzi pol rok ze budeme kamosi povedal ze respektuje. Ale aj tak ma tlačí a dava si pozor namna. Dokonca sa. Namna pýtal aj inde jak sa mi darí či ho neklamem ze mi je ok. Príde mi ámaz moc jednoduchy a pozorny az jto neni normalne. Ale porozumenie je tam 100percent nechapem preco viac ako starsí.
@anonym_autor väčší problém máš ty ako on. Prepnúť mu môže aj keby ste mali rovnaký vek, ale ak máš stále v hlave lne toto radšej ho nechaj inej.
Nie, nechoď do toho.... hlavne "na teba tlači a dáva si na teba pozor"
@anonym_autor je sebestačný, alebo hľadá "mamičku"? Na toto by som si dala pozor. Ak je sebestačný a šikovný a naozaj chce byť "partnerom", tak by som šla do toho, veď nejdete sa snáď hneď brať... A uvidíš po roku, aké to bude, či je do voza aj do koča. A nad tým, čo musí preskákať, čo sa veku týka, by som bola zhovievavá, aj keď netuším, čo to presne znamená, ja som nejak nič nepreskakovala, ani môj muž myslím 🤔. Sme spolu od ca. 25r.
@anonym_98347b hej lebo sa bojim. Aspon to uvolnim ale bude mi luto velmi.nechcem mladsiemu brat roky zivota. Aj som mu to povedala. Ale nato ma velke nervy jak rozmyslam no
@anonym_autor no podľa mňa 25 ročný ešte sám nevie, čo od života chce a skúša 🤷🏼♀️
@anonym_autor teraz čítam ďalšie tie príspevky, ako že ťa tak trochu stalkuje? 🤔 Po okolí zisťuje, čo robíš a kde si? Hmmm tak to nebude celkom okej asi... Ešte ani nie ste vo vzťahu a už ťa dosť dusí a tlačí do rozhodnutia. Asi ho nechaj tak, vyzerá to, že slovku nie a počkaj nerozumie.
@anonym_autor za mna nie…. 25 ročný je sám ešte decko …..
Toto fakt nie
Mala som 2 deti s predosleho vztahu. Teraz uz moj manzel je mladsi o 10 rokov. Sme spolu 6 rokov a nelutujem.
@anonym_autor teraz čítam ďalšie tie príspevky, ako že ťa tak trochu stalkuje? 🤔 Po okolí zisťuje, čo robíš a kde si? Hmmm tak to nebude celkom okej asi... Ešte ani nie ste vo vzťahu a už ťa dosť dusí a tlačí do rozhodnutia. Asi ho nechaj tak, vyzerá to, že slovku nie a počkaj nerozumie.
@mikadooo povedala som mu ze nech pocka, netlsci namna nijak fyzicky ani tak len je rad ked ma pocuje no spravil to že či ma nepreradili inde sa namna pýtal nie až tsk doslovne stalkovat. Proste mi to dojde ze sa bojí ze odídem z práce do iného mesta. Uvidimr po case. Ale on mi aj povedal ze sa pýtal normalne. Netajil to.
Je to pravda rozumie sa s mladšími ale aby potom on nemal tiez ako mindraky ze mam viac. Ale on sa praveze teší ze mlade nemajú rozum, že sa im nedá verit. No uvidim ale pockam pol roka clovek môže byt vselijaky za ten čas. Dakujem :/
@anonym_autor necitam všetko, ale mesiac je velmi málo na nejake rozhodnutia.
A naopak - 9 rokov nemusí byt vela. Včera som čítala rozhovor s Henou Mickovicovou, ona je s Bártom už viac než 20 rokov...Studenkova s Kostkom snad este viac.
Mala som 2 deti s predosleho vztahu. Teraz uz moj manzel je mladsi o 10 rokov. Sme spolu 6 rokov a nelutujem.
@anonym_be573c vidite vám to ide akože rozmyslam ci to neni aj rokom. To o 10 rokov pocuvam velmi často. Ze si sedia. Aj 10 aj 4roky. Hovorim ma vela zodpovednosti doma u rodiny neni vetroplach. Len sa bojim toho okolia no a seba. Hlada si rozumovu vyspelost to som vycitila zato je stastny ,jak blcha ale či mu neopadne tá iskra na to si počkám. Neni som naivka to uz bolo. A dakujem
@anonym_autor velmi chaoticky pises, ako keby ti myšlienky utekali kade-tade
@anonym_autor necitam všetko, ale mesiac je velmi málo na nejake rozhodnutia.
A naopak - 9 rokov nemusí byt vela. Včera som čítala rozhovor s Henou Mickovicovou, ona je s Bártom už viac než 20 rokov...Studenkova s Kostkom snad este viac.
@barka1 veru to pol roka aspon ..dakujem uz viacere mi pisete cakat a drzat sa rozumu a slusnosti. Dakujem .
@anonym_autor Nie je to veľa, ak sa naozaj milujete. Veľa by už bolo 20 rokov. Len zo života viem, že zvyknú robiť problémy a útočiť na ženu rodičia tých mladších chlapov. On rodičov spomína, či by to nerozbilo ich vzťah? Nám sa to stalo a ani po dlhých rokoch sa s tým jeho mama nezmierila. Vôbec sa nestretávajú, ani nekontaktujú. Otca už nemá.
@anonym_autor nema to vyznam. Vnutorne to ti vadi
Je to podla mna vela
@anonym_autor velmi chaoticky pises, ako keby ti myšlienky utekali kade-tade
@anonym_d25d6e som v praci prepacte milion ve ci riesim ach
@anonym_autor ako dlho sa poznáte? Ako často sa stretávate?
Mne by to v tomto veku vadilo … ale zalezi aj na Style zivota atd … nie je to len vek. Clovek, kt bol sam v zahranici a musel sa o seba starat a makat, bude rozmyslat inac ako ked sa akurat v 25 odstahoval od rodicov … pre MBA by to bol ak by mal po 30tke a ja som bola o 9 rokov starsia
@anonym_autor poznala som jedného,mal asi 22-23,ale správal sa na ten vek veľmi rozumne,mal naplánovanú školu,kariéru a aj to dosiahol.
Sestra má druhého muža o 8 rokov mladšieho,zobratí sú 17 rokov a vek nie je problém.
Ona mala dve deti,keď sa spoznali.
Načo si sa s takým mladým zaplietala,keď teraz,keď on to myslí vážne,ty strečkuješ....To si si mala skôr uvedomiť...
@anonym_d25d6e som v praci prepacte milion ve ci riesim ach
@anonym_autor pozri moja mama má muža ktorý je od nej o 9 rokov mladší . Keď sa dali dokopy mama už mala 2 deti . Sú spolu už 15 rokov a majú 11 ročnú dcéru.

9 rokov je veľa. za mńa nie.