icon

Mladší partner o 9 rokov

19. júl 2025

Už neviem co mam robit, poznam okolnosti faktory aky mate nazor prosim vás na partnera o 9 rokov som staršia. Je zomna na nervy s laskou jeden chlap..vie ze mam dieťa nevadí mu to, ale viem teda uvedomujem si aká som bola v jeho veku a ze si musí vseličím prejst . Hoci vie veci aké ja neviem zas, čo zasnem ale všemožne ma presviedča, nrdýcha slubuje že jeho rodina sú spolu že on si ženu nepustí má sucit rozumieme si až privelmi psychicky čo ma až desí. Obaja sme normalny nič neberieme nepijeme vieme si poradiť. Ale som na nervy z veku. Vadí mi to a chcem vedirt z vašeho okolia či to gunguje a prečo ak aj nefunguje opak ak máte niekoho o kom viete. Prosim vás mamičky. Trvá to mesiac stále nad tým rozmýšlam, že mu to začne vadit, akurát to nanom vidím že chlapec je vychovaný všetko aj sa naozaj koli mne trápi .neviem ho ani objat hoci by som uneho najradšej ostala 24/7 nalepená. Nechcem mu robiť nádeje ani mne. A nevyzerá ako chlapec po ktorom sa trhajú. Nechcem byt zlá. Prosim povedzte mi na rovinu. 3 4 roky je ok ale 9 10 je moc. Ja som žena opačne ešte chápem ze mladsia žena o 9. Ale takto je to opak on je mladší. Čo sa stalo vo vašon okolí.:( S dietatom som dlho sama. Zvykla son si na to.

autor
19. júl 2025
@anonym_9c498d

@anonym_autor Nie je to veľa, ak sa naozaj milujete. Veľa by už bolo 20 rokov. Len zo života viem, že zvyknú robiť problémy a útočiť na ženu rodičia tých mladších chlapov. On rodičov spomína, či by to nerozbilo ich vzťah? Nám sa to stalo a ani po dlhých rokoch sa s tým jeho mama nezmierila. Vôbec sa nestretávajú, ani nekontaktujú. Otca už nemá.

@anonym_9c498d jeho otec vie kolko mám a dokonca sa cela rodina namna pyta ze naneho vplyvam dobre. Vedia aj ze niesom alkoholicka ani nic, oni mu aj dopraju co sa cudujem. Len mne je to blbé citim sa ze mu zoberiem volaco. Takze ja som problem nie on. A spravim ho tak, ze budeme kamosi ked aj roky. Ale ked si niekoho najde radsej utnem. Slahlo by ma. Psychologovi pojdem zachvilu asi. Ale moze aj mat pravdu ze robím vedu v dnesnej dobe ze na to myslím ze vraj su spolu aj natury ine nie ze som starsia. Tak utriedim si myslienky a necham to na mesiace tak.. tak dakujem za vela komentarov od vás. Pustim a ked sa vráti ci vydrží lepsie povedané tak aspon budem vediet že skutočne ho vždy teším a nevypchra to.

Som stastna ze aspon som to tu pustila zo seba. Lebo aj to vie ze ja pocity neviem vyjadrovat. Zo strachu

autor
19. júl 2025
@anonym_9c498d

@anonym_autor Nie je to veľa, ak sa naozaj milujete. Veľa by už bolo 20 rokov. Len zo života viem, že zvyknú robiť problémy a útočiť na ženu rodičia tých mladších chlapov. On rodičov spomína, či by to nerozbilo ich vzťah? Nám sa to stalo a ani po dlhých rokoch sa s tým jeho mama nezmierila. Vôbec sa nestretávajú, ani nekontaktujú. Otca už nemá.

@anonym_9c498d nie rodicia su v pohode takí kludný uz sa somnou rozprávali a oni chcu aby som tam aj isla spat. Lenze nechapem preco neriesia vek. Aspon trosku. Povedali ze aspon mam rozum. A ze nevyzeram. Mne ani policajti neveria ze mam tolko kolko mam. Hnusaci ked ma kontrolovali. Ale pockam bud pocka alebo to prejde oboch... aspon sa spozname. Najhorsie co sa moze stat je ze si poplaceme on alebo ja co uz

mikitilik29
19. júl 2025

@anonym_autor je to veľa prepáč. Teraz je to možno ešte ok... Ty máš 34, ešte si relatívne mladá ale čo bude potom keď budeš mat ped 50kou a on bude mať pred 40kou(chlap v rozkvitne ako sa hovorí)... Už aj vyzorovo to bude vidno ten rozdiel a bude sa obzerať po mladších.

autor
19. júl 2025
@lensii

@anonym_autor pozri moja mama má muža ktorý je od nej o 9 rokov mladší . Keď sa dali dokopy mama už mala 2 deti . Sú spolu už 15 rokov a majú 11 ročnú dcéru.

@rozculena
@lensii fuha toto ste mi nemali napisat ale velmi pekne vam dakujem. Vidim ze to funguje. Asi aj rozhovormi s pocuvanim mozno respektom jemnym.

autor
19. júl 2025
@anonym_98347b

@anonym_autor ako dlho sa poznáte? Ako často sa stretávate?

@anonym_98347b mesiac a prvy den sme si sadli hned vidime sa 4x do tyzdna zavolame kto sa nudi alebo ma cas. V prvy den sme vedeli ze co si nabzajom myslime proste psychika je tam rozumova ta aj bude, len cakam ci mu nevyprvha zalubenie. Popravde na to cakam. Ci sa zapali jak je mimo teraz. Ja som troska racio a on je taký že aj emocie. Protiklady sme proste. Nie sme rovnaky.

autor
19. júl 2025
@mikitilik29

@anonym_autor je to veľa prepáč. Teraz je to možno ešte ok... Ty máš 34, ešte si relatívne mladá ale čo bude potom keď budeš mat ped 50kou a on bude mať pred 40kou(chlap v rozkvitne ako sa hovorí)... Už aj vyzorovo to bude vidno ten rozdiel a bude sa obzerať po mladších.

@mikitilik29 no sak toto.

autor
19. júl 2025
@rozculena

@anonym_autor poznala som jedného,mal asi 22-23,ale správal sa na ten vek veľmi rozumne,mal naplánovanú školu,kariéru a aj to dosiahol.
Sestra má druhého muža o 8 rokov mladšieho,zobratí sú 17 rokov a vek nie je problém.
Ona mala dve deti,keď sa spoznali.
Načo si sa s takým mladým zaplietala,keď teraz,keď on to myslí vážne,ty strečkuješ....To si si mala skôr uvedomiť...

@rozculena preco som sa zaplietla? Fuu lebo som to tak nechcela ze on sa zblaznil a vyhladal na mna mobil vsetko a vyzaduje moju pritomnost a vsetko planuje len aby som dosla aspon von ked vie ze nemam cas, potrebuje komunikovat kazdy den raz aspon a dlhsie ale normalne jak tisic rocny priatel urpimne veci aj zle aj dobré aj vtipné a zoznamovat ma ide do vsetkych miest. Mne to dojde troska rychle ale asi takí niektorí sú. Akoze tu rodinu chapem tam ma dotiahol lebo je tak zalozený. Ja to taham tak troska odmerane zatial ale on ma tolko stiska a planuje bozkava vselikde ale sama to nevim spravit. Ja nechcem byt jak ku.... taka som zdrzanliva odkedy mam dieta ja som sama velmi dlho. Este sme spolu nemali fyzicky intenzivny kontakt zato sa pytam co mam robit. Co ma čaká. Ale vidim ze on pri kazdej prilezitosti ma pridrží chytí, pohladka , slovne zastane vonku. No je zalubeny. Uz som mu zapotila ze ked bude polrok nech pocka na tu intenzitu nasu a povedal ze počká. A povedal ze je tak vychovany že neni v
ich rodine prelietavost jak v inakších a ze jeho rodicia sa nerozviedli. To je argument, len neviem ci nie zalubenosti " docasnej". No nic nechcem.vas uz oberst o cas. Ale dakujem za vsetky komentare. :/

autor
19. júl 2025
@olimuc

Mne by to v tomto veku vadilo … ale zalezi aj na Style zivota atd … nie je to len vek. Clovek, kt bol sam v zahranici a musel sa o seba starat a makat, bude rozmyslat inac ako ked sa akurat v 25 odstahoval od rodicov … pre MBA by to bol ak by mal po 30tke a ja som bola o 9 rokov starsia

@olimuc nerozumiem tej poslednej vete. Keby ma az 30? A vy o 9 rokov starsia?

huxy
19. júl 2025
@anonym_autor

@rozculena preco som sa zaplietla? Fuu lebo som to tak nechcela ze on sa zblaznil a vyhladal na mna mobil vsetko a vyzaduje moju pritomnost a vsetko planuje len aby som dosla aspon von ked vie ze nemam cas, potrebuje komunikovat kazdy den raz aspon a dlhsie ale normalne jak tisic rocny priatel urpimne veci aj zle aj dobré aj vtipné a zoznamovat ma ide do vsetkych miest. Mne to dojde troska rychle ale asi takí niektorí sú. Akoze tu rodinu chapem tam ma dotiahol lebo je tak zalozený. Ja to taham tak troska odmerane zatial ale on ma tolko stiska a planuje bozkava vselikde ale sama to nevim spravit. Ja nechcem byt jak ku.... taka som zdrzanliva odkedy mam dieta ja som sama velmi dlho. Este sme spolu nemali fyzicky intenzivny kontakt zato sa pytam co mam robit. Co ma čaká. Ale vidim ze on pri kazdej prilezitosti ma pridrží chytí, pohladka , slovne zastane vonku. No je zalubeny. Uz som mu zapotila ze ked bude polrok nech pocka na tu intenzitu nasu a povedal ze počká. A povedal ze je tak vychovany že neni v
ich rodine prelietavost jak v inakších a ze jeho rodicia sa nerozviedli. To je argument, len neviem ci nie zalubenosti " docasnej". No nic nechcem.vas uz oberst o cas. Ale dakujem za vsetky komentare. :/

@anonym_autor nechcem ťa nijakým spôsobom uraziť. Ale tvoje vyjadrovanie mi príde také no...jednoduchšie. A asi si ním pobláznená keď vôbec uvažuješ o vzťahu s tak mladým chlapcom.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
terezia74
19. júl 2025

@anonym_autor pôsobiš sama veľmi nevyzreto, aj tvoj spôsob vyjadrovania
Ja by som do takého vzťahu nešla

autor
19. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub :D :D :D boze neviem kto si. Ale odpadla som. Mas pravdu si zlaty

autor
19. júl 2025
@huxy

@anonym_autor nechcem ťa nijakým spôsobom uraziť. Ale tvoje vyjadrovanie mi príde také no...jednoduchšie. A asi si ním pobláznená keď vôbec uvažuješ o vzťahu s tak mladým chlapcom.

@huxy uvidime, nevadi nie neurazam sa je to v poriadku samozrejme ze to moze vypalit inak, onedlho a je to tak ukáže sa časom všetko , náš vek aj vyzrelost.

lienka.7
19. júl 2025

@anonym_autor uprimne? Ty sama nevieš čo chceš. Namiesto nahanaia chlapa sa sustred na seba a tvoje dieta. Alebo si uz tak zúfalá ze nahanas všetko možné. Pises tak chaoticky ako nejaká dys...prepáč. a z tých tvojich viet, ze jeho vie, že na neho vplyvas dobre...??? To co je za blbosť??? Si snáď jeho vychovávateľka ci co? 😳 vyjadrovanim mi prídeš tak na 20... ozaj, otec dieťaťa co? Je s tým ôk, ako sa chovas?

minutka
19. júl 2025

Neriesila by som vek. Hl ze si rozumiete

autor
19. júl 2025
@lienka.7

@anonym_autor uprimne? Ty sama nevieš čo chceš. Namiesto nahanaia chlapa sa sustred na seba a tvoje dieta. Alebo si uz tak zúfalá ze nahanas všetko možné. Pises tak chaoticky ako nejaká dys...prepáč. a z tých tvojich viet, ze jeho vie, že na neho vplyvas dobre...??? To co je za blbosť??? Si snáď jeho vychovávateľka ci co? 😳 vyjadrovanim mi prídeš tak na 20... ozaj, otec dieťaťa co? Je s tým ôk, ako sa chovas?

@lienka.7 prave to ze som sa roky na dieta len sustredila. Mame vsetko aj zabezpecené. Som sebestacna, juj velka neuroticka z teba ide, klud , ano vplyvam lebo chcel nieco spravit v zahranici a ked mu nieco doma poradili isiel po svojom a počuvol az mna. Napriklad. nema to nic s vychovaním len hovorim ze nemaju problem somnou.. Vselijake situacie riesime lebo si nechceme zle. No je to LEN zatial. Uvidime co bude. Urcite nejdem skákat do pomeru zbrklo a hned, nemam 15 a dám si pozor chce to čas a troška som chcela vediet ako to vidia iní a ako žijú iné.

autor
19. júl 2025
@lienka.7

@lienka.7 s vami doma to musia mat "veselé "teda ak niekoho máš. Sorry, neurotické slová z teba idú po celom forum, horšie ako môj chaos. isto máš vela priatelov za myslenie na " najhorsie".

autor
19. júl 2025
@lienka.7

@lienka.7 nie nahánajú teraz mna. Zjavne teba nenahánáju za tvoju povahu. A neprojektuj seba na ženy na forum takéto výbuchy.

lienka.7
19. júl 2025
@anonym_autor

@lienka.7 prave to ze som sa roky na dieta len sustredila. Mame vsetko aj zabezpecené. Som sebestacna, juj velka neuroticka z teba ide, klud , ano vplyvam lebo chcel nieco spravit v zahranici a ked mu nieco doma poradili isiel po svojom a počuvol az mna. Napriklad. nema to nic s vychovaním len hovorim ze nemaju problem somnou.. Vselijake situacie riesime lebo si nechceme zle. No je to LEN zatial. Uvidime co bude. Urcite nejdem skákat do pomeru zbrklo a hned, nemam 15 a dám si pozor chce to čas a troška som chcela vediet ako to vidia iní a ako žijú iné.

@anonym_autor si precitaj po sebe, co si tu zo seba vypotila a potom píš, kto je tu neuroticka... ty sa tak trasies za nejakým chlapom až je to hrôza. Je mi ľúto tvojho dietata. Toho psychológa skus radšej hneď. A toto je od teba topka: Takze ja som problem nie on. A spravim ho tak, ze budeme kamosi ked aj roky. Ale ked si niekoho najde radsej utnem. Slahlo by ma. 👌👌👌

autor
19. júl 2025
@lienka.7

@anonym_autor si precitaj po sebe, co si tu zo seba vypotila a potom píš, kto je tu neuroticka... ty sa tak trasies za nejakým chlapom až je to hrôza. Je mi ľúto tvojho dietata. Toho psychológa skus radšej hneď. A toto je od teba topka: Takze ja som problem nie on. A spravim ho tak, ze budeme kamosi ked aj roky. Ale ked si niekoho najde radsej utnem. Slahlo by ma. 👌👌👌

@lienka.7 ano ja som problem nie on, mne vadí vek či to je akceptované v spoločnosti. Ja mám komplexy z toho lebo sme s mladsím zalubení :D ale ja si to priznám tie komplexy za vek. No iné je porucha bezchybnosti - sebareflexii do útokov, ako fúrii i v oblasti šedej kôre v mozgu. Prepacte. Ulavili ste si. Treba sa íst nadýchat vzduchu.

autor
19. júl 2025
@lienka.7

@lienka.7 spravim ho tak, znamená " ukludním, ostane to na úrovni priatelstva na roky" neviem čo iné si predstavujete domýšlavá. A nepiste mi prosím vás.

natalka13
19. júl 2025

Pises ako tatar🙈 ak si taka v real zivote, tak on 25r ti samozrejme pripada vyzrety. Aj asi je.

lb1984
19. júl 2025

@anonym_autor já ti to poviem z pohladu Ked mám doma o 3 mesiace mladsieho. Obaja máme 41 sme spolu 19 rokov. Osobne mi vadí že niesom mladsia od neho ale vadit mi to začalo až teraz kedze sa mi na neho zacinaju lepit mladé slečny a já som z toho dost nervozna. Mám známu ona je o 10 rokov od muza mladsia a absolutne také věci ako já neriesi ....

autor
19. júl 2025
@lb1984

@anonym_autor já ti to poviem z pohladu Ked mám doma o 3 mesiace mladsieho. Obaja máme 41 sme spolu 19 rokov. Osobne mi vadí že niesom mladsia od neho ale vadit mi to začalo až teraz kedze sa mi na neho zacinaju lepit mladé slečny a já som z toho dost nervozna. Mám známu ona je o 10 rokov od muza mladsia a absolutne také věci ako já neriesi ....

@lb1984 mate pravdu. Ak je samozrejme k svetu a otacaju sa za ním alebo ma taku pracu s ludmi. :/ alebo siete internetove a podobné

autor
19. júl 2025
@lb1984

@lb1984 dolezité je, aj či sa dá alebo ani ho nehne k mladým

motylik2559
19. júl 2025

Ahoj autorka, tvoje odpovede su sice chaoticke, ale pripisujem to tomu, ze si teda odpovedala v praci, ako si uviedla vyssie. Kazdopadne, vek by som ako problem nevidela. Co je skor take odpudive, teda aspon u mna by bolo, ked na teba tak strasne tlaci a pokial som dobre porozumela, tak je tomu len mesiac. Tiez si uviedla,ze tomu das cas a uvidis...s tymto uplne suhlasim...chod na to pomalsie s nim...zda sa mi az priliz hrrr...Ako urcite su pary,ktore skocili po hlave do vztahov, ale ty si daj cas, lebo podla toho co pises si si neni celkom nim ista. Uvidis ci dokaze tolko pockat, ked nie, tak zivot pojde dalej. Ked sa ti bude zdat z jeho strany,ze sa pri niecom uz z jeho chovania necitis komfortne (natlak), tak mu to otvorene narovinu povedz bez priklasovania, nastav si hranice. Uvidis ako sa s tym mlady popasuje. Drzim ti palce

janickacrazy
19. júl 2025
@anonym_autor

@lb1984 dolezité je, aj či sa dá alebo ani ho nehne k mladým

@anonym_autor moja kamarátka má muža mladšieho o 8 rokov a fungujú úplne normálne, vek je len číslo, vôbec by som to neriešila, opustiť ťa môže aj o 10 rokov starší partner a tiež podľa tvojho písania mi prídeš dosť mladá, takže asi preto aj takých mužov pritahujes

betulinka1
19. júl 2025

@anonym_autor kamoska ma o 8 rokov mladšieho manzela. Ona mala 32 a on 24. Teraz maju o 15 rokov viac ale ked ich vidim, tak ona je stale akcnejsia a on je ten kludny a taky neaktívny chlap. Tiez dlho bojovala s tym vekovým rozdielom. Nikdy ziadne baby nenaháňal. Dieta maju spolocne. Cize za mna to nie je o veku vobec.

anonym_70d706
19. júl 2025

Uplne v pohode.. Moj je o 9 rokov starsi, mala som 30 a 9 rocne dieta, on 21, ked sme sa zoznamili. Tiez som ho najprv odmietala kvoli veku, ale iba kvoli tomu, ze som myslela, ze raz bude chciet svoje dieta a ja som uz dalsie nechcela. Nedal sa odradit, ostali sme spolu, vlastne dieta nikdy nechcel, to moje bral a berie doteraz ako vlastne, maju spolu skvely vztah ako rodic- dieta, ak ked my uz spolu nie sme ako partneri, ale stale sme v blizkom kontakte a od rozchodu sme uz obaja vyse 15 rokov sami. Viem, ze on by ma stale chcel, caka na mna stale, ja uz po muzovi netuzim, je mi dobre samej.. A dovod rozchodu (z mojej strany) nebol vek, ale moja neschopnost zit vo vztahu..

anonym_70d706
19. júl 2025
@anonym_d25d6e

@anonym_autor ale aky mate vek? Lebo ak ty 40 a on 31 tak OK, ale ak ty 30 a on 21, za mna to je moc nevyzrety

@anonym_d25d6e Ja s mojim byvalym sme sa zoznamili presne v tomto veku (plus ja 9 rocne dieta) a bol prekvapivo vyzretejsi (a zodpovednejsi) ako ja..