icon

Môj dospelý syn ma nenávidí

26. aug 2023

Mám dvoch synov 25 ročného a 32r.
Manžel už nežije bol alkoholik ja som synov vychovala všetko som vždy platila sama😔 veľmi ľutujem že som viac ako 25 rokov tak žila a nerozviedla sa. Nevedela som si predstavit žiť sama ako to zvládnem atď. bola som veľmi hlúpa. Mladší syn bol vždy rebel a staršieho som asi vždy brala vážnejšie ale neuvedomila som si to. Mala som ho ako 38 ročná.. starší syn už má svoju rodinu bývame len 10km od seba navštevujem ho často. Mladší syn sa nikdy nezaujímal o baby ani nemal ešte priateľku..posiluje stará sa o seba je fešák normál chalan skôr introvert.. cítila som niečo stále čo keď.. už som ho nevidela týždeň😔 Naposledy doma bol v sprche a moja zvedavosť zobrala som mobil pozrela whatsApp a nevedela som čo mám robiť cítila som hnev prečo môj syn je na chalanov kde som urobila chybu. Mal tam veľmi veľa správ od nejakeho Dávida nečítala som všetko nedalo sa revala som. Syn prišiel do izby videl ma zobral mobil a vrieskala som povedala som mu toho dosť čo som nemala ľutujem to veľmi.. obliekol sa odišiel preč a neviem čo mám robiť nedvíha telefon x krat mu volám každý deň pišem sms. Píšem anonymne hanbím sa za seba:(

Strana
z3
javiemneviem
26. aug 2023

Sadnite do auta, na autobus a chodte sa ním osobne. Určite viete kde býva a raz domov príde. Sedte a čakajte. Mám 30, keby sa mi mama hrabe v mobile a potom ma vyvrieska zato, čo tam nájde, to by bol riadny strop. Sedte a čakajte a dúfajte, že vám prepaci. Chápem, že máte po 60 a informácia, že je syn gej vás zarazila, ale je to teraz iný chlapec? Je to stále vás syn, ktorý sa musel v obdobi puberty veľmi trápiť. Musí mať za sebou hrozne obdobie. Možno sám ešte nie je zmierený s tým ako to je a niekto, kto mu mal byt najväčšou oporou ho dourážal. Vy ste sklamaná? Tak sa teraz vžite do jeho kože… vyjsť von s takýmto tvrdením na našom Slovensku, kde každý každého súdi…Sedieť, čakať a dúfať, že pochopí, že vaša reakcia bol len prvotný sok. Hlavne sa s tým skúste zmieriť. Možno už ma priateľa. Možno ani v jeho rodine nie sú vítaní. Tak im urobte bezpečne miesto - domov….kde sa môžu obaja tešiť na kvalitne strávený čas.

javiemneviem
26. aug 2023

@kornelies áno, keby mi syn alebo dcéra príde domov s tým, že je gej alebo lesba, budem ho ľúbiť rovnako. To potom môžem prestať ľúbiť svoje deti zato, že budú raz tučné a nebude sa mi to pozdávať…halo…žijeme v 21 storočí. Ja keď si predstavím trápenie takého mladého človeka…ťažko mi je aj za nich. Doma majú mať bezpečný a milujúci priestor. Pre svoje deti aj umriem…ale len do chvíle, kým nemajú inú orientáciu? Tak ako ste písali, slovac sa musí prebrať. Láska k dieťaťu je bezhraničná. Vonku nech si sudi kto chce, čo chce. Rodič nech to v sebe spracuje, navštívi psychológa…ale ma tu byt pre dieta. To je alfa omega rodiča v živote dieťaťa nech je akokoľvek veľké. Nikto ma o opaku nepresvedčí….

nelili1978
27. aug 2023

Tak bol to pre teba šok. Moja sestra je v podobnej situácii, ale s dcérou. Dcéra žije v Írsku. Možno o to je to ľahšie. Sestra sa mi zdôverila minulý týždeň, ale nejako ma to neprekvapilo, lebo náznaky boli of malička. Neter hrala futbal, obliekala sa ako chlapec.....teraz keď je mimo SR, je celá potetovana. Sme v kontakte. Ale ja som teta. Ty si mama. Každý sme inak vnutorne nastaveni. Potrebuješ čas na spracovanie. Nevšímaj si hlúpe komentáre.... . Aj so synom sa to vyrieši, aj on je v šoku z odhalenia. Držím ti palce, všetko bude ok

danica2711
27. aug 2023

dospelému synovi vlezieš do mobilu, zistíš, že je gay, navrieskaš naňho - a čuduješ sa, že ťa nechce vidieť?! Už vlezenie do mobilu je suterén, a že je gay? Prestal byť tvoj syn, či čo? Čo ťa vlastne po jeho sexuálnej orientácii, staraj sa o to, či je šťastný, nie o to, s kým!

guudy
27. aug 2023

Ja by som sa zamyslela nad tym, ake prostredie a vztahy ma doma, ked sa mame nezdoveril doteraz… 🤔

lujza123
27. aug 2023

Si hrozný pokrytec. On ako gay svojim vzťahom absolútne nikomu neubližuje, narozdiel od teba co si zničila dvom chlapcom detstvo lebo si bola pohodlná opustiť ožrana.

autor
28. aug 2023

Ďakujem vám za podporu♥️ syn sa ozval bratovi a je to na dobrej ceste dohodli sa že prídu za mnou do bytu. Posledný príspevok ani nekomentujem len nech už pani nič nenapíše..

kvetinka75
28. aug 2023

autorka - nuž pravda sa niekedy ťažko počúva (narážam na ten posledný príspevok)

yanka8952
28. aug 2023

Potrebuješ spracovať pocity viny a pochopiť, že syn má vlastný život. A ty by si sa mala zaoberať tým svojím. Ak chceš napíš mi osobnú správu.

riyadh
28. aug 2023

@veronikaszabova mam 14r syna a 11r dceru a ano este I'm obcas do mobilu nazriem, 14rocnemu normalne poviem, vysvetlim preco, pred nim kukam jeho Mobil. Su v puberte, clovek nevie Co ich na padne.

veronikaszabova
28. aug 2023

@riyadh ved ok, kontroluj. Ja nekontrolujem.

januska12323
29. aug 2023

@riyadh 14 ročný už dávno ovláda ako schovať jeho nápady pred mamou, aj keby si každý deň pozerala všetko neobjavíš

Strana
z3