Môj frajer je dlhšiu dobu iný
Dobrý deň , už dlhšiu dobu sa trápim a hádam s mojím priateľom za to že koketuje alebo chce koketovať s inými ženami. Každý deň sú hádky , nepoznám dňa bez hádok. Napríklad on keď vidí svoju kamošku alebo jemu známu ženu ako ho pozdravý alebo sa naň usmeje či pozrie , tak on musí automaticky si ju buď vyhľadať a prezerať jej fotky , či ju dokonca aj požiadať o priateľstvo na Facebooku. Raz mi urobil zle. Šiel za inou ktorú ani nepoznal len si písali deň a klamal mi že ide za kamošom. Mala som tušiaka že niečo nieje v poriadku a na druhý deň som sa dozvedela že mi klamal. Bol za ňou a volal ju do svôjho auta a chcel ísť sňou von. No teraz robý skoro to isté. Hovorí mi že to je jeho kamoška a pritom sa videli 2 krát než somnov chodil. Hovoril mi že ju chcel než somnov začal chodiť. Tento týždeň si písali o všeličom , o tom ako ma pomlúval keď sa somnov hádal. Dávali si za pravdu , viac chápal ju ako mňa. Skoro každý deň si písali , napísala mi že sa jej páči a bolo to aj vidieť podľa jeho a jej správ na messengeru keď som si ich čítala na jeho mobile. Cinkali správy tak som sa pozrela. Hovorila som mu že ja sa stále hádať sním nebudem že to skončím a on to hneď napísal jej. Na to napísala ona že dokedy by to trpel. Odpíšem len to že ja nemôžem s kamoškami chodiť von , ja nemôžem ísť sama von alebo do obchodu , ja nemôžem fajčit cigarety, ja nemôžem s nikým písať len sním. Má od všetkých učtou mojeh heslá. A dnes mi napísal že či by mohol napísať jeho kamarátke a opýtať sa jej že či mi napísala či by ho chce.to trpel ž
No každopádne si myslím že odpoveď na to čo máš robiť poznáš aj sama. Neviem v čom sa chces ešte utvrdiť. Nemá to zmysel a ty to vieš. Máš len 17. Takých ešte bolo aj bude 😁.
@lenka1921 všetkých kamarátov mi blokol a všetko vymazal. Ja nemôžem ani spolužiakovi napísať ale on? On môže všetko
@juliannaoffice kontroluje ti PC alebo telefon, ze ti vsetko poblokoval a vymazal ?
@juliannaoffice on moze len to co mu ty tolerujes.
prosím ťa kašli na somára a radšej sa vzdelávaj... na chlapov máš ešte času...
@juliannaoffice nezmení sa, ukončí to.
@juliannaoffice lebo si mu dovolila že si všetkých naokolo odpísala a on nie
@diamond007 tiež si myslím že záletník záletníkom zostane
Jezisi kriste to co za ludia ziju medzi nami.Nie modry kon,ale IQ hojdaci kon.Vy ste obaja jednoduchsieho umu,to je fakt,ale neviem kde by som musela zufalstvom klesnut aby som bola viac ako 2 minuty s chlapom po tom,ako zistim ze beha za inou zenou,este len spolu chodime 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
To, že si necháš nadávať do pí* ospravedlňuje iba tvoj vek. A teraz sa zober, rozíď s tým kreténom, všade poblokuj a zmeň heslá, nech si konečne môže užívať s frajerkou číslo dva a vezmi do ruky slovenčinu, lebo máš medzery v slovoslede.
@juliannaoffice Najprv sa douč gramatiku, potom si možno nájdeš aj inteligentného priateľa😉
Že by som s takýmto chmuľom mrhala drahocenný čas...ospravedlňuje ťa jedine tvoj vek. Pošli ho tam kde slnko nesvieti.
@juliannaoffice ja to viem, vlastná skúsenosť.... Potom to je vzťah o podozrievani, hádkach, klamstvach atď... Proste neveril mi že by som to ukončila, taký si bol istý.
Zbytočne chodil pol roka orodovat po vztahu
@juliannaoffice ufff toto je silná káva, chápem, že v 17 človek nemôže vedieť všetko, ale naozaj, nemáš vo svojom okolí žiadny zdravý vzťah? Taký, kde sa k sebe partneri správajú s úctou jeden k druhému? Aby si videla ako to má vyzerať...lebo mám pocit, že aj keď tento vzťah skončíš, je možné, že znova sa vrhnes do niečoho obdobného a nie, takto nemá vzťah vyzerať...čiže najprv by som sa snažila trochu vyrásť ako človek a potom hľadala spriaznenú dušu 🙂
Nechápem na čo s takým trkvasom strácaš čas, nech sa ide vyhrážať niekomu inému ty takého nepotrebuješ mať na krku.
je to manipulator a bude to len horsie a horsie, rychlo od neho prec, si mlada, zvladnes to.
@athom účet ktorý som si vytvorila je to na písanie a pridávanie príspevkov
Ak to vezmeme tak, že by to bola pravda, tak byť na tvojom mieste, proste by som ho poslala kade ľahšie. Ak chce flirtovať a užívať si s inými ženami, tak prepáč, mala by si mať ako to napísať sebaúctu a nenechávať sa takto ponižovať

@juliannaoffice uz vcera bolo neskoro .. urob to cim skor, kym sa to nezvrtne na nieco horsie ked uz teraz ti zakazuje