icon

Môj manžel skrýva sexuálnu orientáciu

vichivichi
27. mar 2025

Dostala som sa do situácie, ktorú moj rozum neberie, nechápem, neviem si rady. Po 5 ročnom vzťahu, po korone, čo sme boli denno denné s mojim mužom spolu, sme sa pred dvoma rokmi s zobrali. Kúpili dom na hypo, psíka, otvorili si bar, aby som nemala ďaleko do práce, často mi vraví ako ma miluje, všetko funguje....ideálne...až na to, že teraz som objavila, že keď je na služobke, vypisuje si na sex zoznamke, (kde píše, že je bisexual) s chlapmi a chce sa stretnúť, ze pohonit a pofajcit...a asi 4 návrhy aj zenam. Je mi sprepacenim na grcanie...nie je tam, že sa aj stretli, väčšinou len navrhy a komenty...posielal aj fotky jeho tváre, ale aj jeho intímnych partii. Žijeme spolu aj s mojim pubertálnom synom z prvého manzelstva. Včera syn načal tému o gayoch, trans a podobne a manžel sa suverénne vyjadruje, že takému by to vybil z hlavy, že sú len dve pohlavia, že rodina je muž a žena a on by nedokázal byť neverný, že to odsudzuje a pod. Nechápem, myslela som, že som stretla konečne osudového partnera, lásku môjho života. Všetko sa zrútilo behom minúty a ja neviem čo ďalej...či navštíviť psychológa, manželskú poradňu, či rovno právnika. Odsťahovať sa nemám kam. Všetky úspory šli do domu a podniku. O dva týždne ide opäť na 3 tyzdne preč. Mám vydržať a potom v kľude osamote popremýšľať????

modrykolibrik
27. mar 2025

@vichivichi na tvojom mieste by som dala čas to spravovať a skúsiť sa porozprávať s psychológom. A mala by si sa s ním o Tom porozprávať. Ja som dosť tolerantná ak by som toto zistila skôr by ma bolelo,že to tajil predo mnou.

anna777115
27. mar 2025

Ja, by som ho s tym konfrontovala. Veď, uvidíš čo ti k tomu povie. Spytaj sa ho či je to podĺa neho normálne a ako by sa citil on keby niečo take zistil o tebe.

kristinka92
27. mar 2025

To si tí moralisti najväčší 🙈 ale aj “pofajkať” vedia

domkakvet
27. mar 2025

@vichivichi je na obidve pohlavia a zaroven sa za to hanbi.

deti95060810
27. mar 2025

už by som mu neverila... jasné že to chce skúsiť aj s mužom.
a ozaj chodí na tie služobky ? pretože mňa by už neprekvapilo asi nič...
ja by som ešte čakala ako to bude pokračovať.... pozoruj zatiaľ.

really8
27. mar 2025

Ooo mame tu tento tyzden popularnu temu po stvrty raz len okorenenu.

oblecenie99
27. mar 2025

Tak mňa by sralo aj to, že posiela fotky svojho pindura iným ženám, že aj chlapom, to je už čerešnička na torte. Mal by doma cirkus už dávno. Žiadne čakaj a psychológ, nech si tam ide on. Za mňa je to už brutálne cez, posielať fotky, vypisovať. A jasneeeee, na služobke je hotový anjel.

kavasmliekom
27. mar 2025

@vichivichi a ty ho nevieš chytiť za vajca a posadiť ho a vyklopiť, že to vieš? Ja by som mu nie ze to vybila z hlavy, ale postarala sa, aby nemal čo fotiť 🤔😳 Joj, ako by som ho zavesila do prievanu.
Alebo druhá možnosť, už vieš, pod akým menom je na zoznamke, vytvor si vlastný profil a a posledný deň, keď bude ísť domov, mu pošli správu, či ti pošle fotku svojho vtáka 🤣 a ty mu pošli svoju selfie s pohoršujúcim výrazom. A možno sa už ani nevráti 🤣

vichivichi
autor
27. mar 2025

@deti95060810 Čosi, už som ho tam aj párkrát prekvapila, lenže teraz odcestuje dosť ďaleko... Najhoršie, že som mu 100% verila...

vichivichi
autor
27. mar 2025

@modrykolibrik veď práve, myslela, som, že sme k sebe otvorení a uprimni...hovoril mi o všetkých predošlých vzťahoch (so ženami). Myslím, že som tiež dosť tolerantná a určite ho budem konfrontovat, keď to nejako spracujem.

vichivichi
autor
27. mar 2025

@kavasmliekom pouvažujem nad druhou možnosťou...

sova7
27. mar 2025

Ak niekto nieco veľmi hlučne odsudzuje ako tvoj muž tak tým zakrýva to že je to jeho problém. Najviac odsudzuju a preklínajú inak orientovaných taký co s tým sami nie sú vysporiadaný alebo si to odmietajú priznať. Blba situácia lebo tu asi nejde iba o pisanie a muž má dve tvare a dva životy a ty a vás spolocny život mu slúžia navonok ako zásterka aby vyzeral ako bežný chlap lebo s tými svojimi zalezitostami nie je vysporiadaný ale ťahá ho to inde. Ale je to psycho pato. Podobne ako keď chlap má naoko usporiadanu krásnu rodinu a po nociach chodí polovat na ženy. Uviazal ťa k podniku domu šikovne vytriasol s peňazí ma ťa poistenú naoko úžasný manžel bežný chlap a za tým si žije svoj život. Blba situácia. Mne príde ako manipulátor

sova7
27. mar 2025

@oblecenie99 plus riziko pohlavnej choroby

rejka7
27. mar 2025

@vichivichi uf, to riziko pohlavnej choroby ( stači aj HPV) je vysoké. Polož si otázku, aký by bol ďalší sexuálny život po tomto zistení. Teda sex by u mňa neprichádzal do úvahy vôbec, strach by som mala veľký. Muži bisex. a gay sú promiskuitní.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
barborachors
27. mar 2025

@kavasmliekom manipulatora a dominatora si len tak neposadis a ani nevymachas za vajca, lebo tieto typy to vedia este tak otocit proti tebe, ze sa ani nenazdas a da ti to tak vyzrat, ze az.
On ma ocividne uchylku a je zrejme bisexual potazme homosexual a to ze ma tie sexualne potreby zial nikto nevyriesi. Stale ich bude mat, uz navzdy. Zenu si vzal, aby mal potomka a teplo rodinneho krbu.

isis234
27. mar 2025

Porozprávajte sa vonku- choďte na prechádzku do parku, alebo na kávu ale kde nebude veľa ľudí. Povedz mu, že o tom vieš, čo píše na internete. Nech sa k tomu vyjadrí.
Držím palčeky, aby sa to vyriešilo pre dobro všetkých zúčastnených.

bielasovicka
27. mar 2025

Ale on sa jej neprizná, hanbil by sa. Ešte povie ze to robí len tak z dlhej chvíle, akoze je to sranda...

zanka777
27. mar 2025

@kristinka92 😂👍

janickacrazy
27. mar 2025

@vichivichi no tak predáte dom a bar a peniaze si rozdelíte, deti spolu chvalabohu nemáte, problém vyriešený. Hádam po tomto nechceš s ním zostať? Alebo si naozaj troll alebo taká zúfalá?

kiki68
27. mar 2025

A nevyprskla si pri tom smiechom? Lebo ja ano , by som ho po tej diskusii pekne konfrontovala s tym, ze viem, ze ma rad dicks and chicks, tomu sa hovori nekonzumovana homosexualita. Nedokaze priznat ako to je

kiki68
27. mar 2025

@rejka7 tak hlavne toto je ten typ, co nikdy nebude mat staleho chlapa, ale bude robit cokolvek, len aby si naplnil vasen za tym. Tam vidim aj ja velke riziko. Hoci vela gayov takymi opovrhuje. Ale tak grinder je plny kadecoho, ze …

karolinakr
27. mar 2025

ešte som nevidela buzika, čoby s tym išiel na bubon

majkamasar
27. mar 2025

Niektory to rečami tak skryvaju. Ale v dnesnej dobe je skor problem v tom ze je vsetko dostupne. Moze si pisat s kym chce. Napisat hocičo a nič sa nedeje. Naozaj všetko mame dostupne. Nechaj si to prejst hlavou a uvidis. Určite sa porozpravat. A nerobit unahleny zaver. Dnes to mnohy robia len z nudy.

bg92
28. mar 2025

Poznam taky pripad a uz su rozvedeni. Pre dobro vsetkych.

mirro
28. mar 2025

Vytvor si falošný profil na zoznamke a prídi na dohodnuté stretko. Bude mať prekvapkoooo.

maria1989
28. mar 2025

@vichivichi ved je jedno, ci ta podvadza s muzom alebo zenou.

katkazuz
29. mar 2025

@vichivichi
Chápem veľmi dobre tvoje sklamanie a znechutenie.
Aj keď si možno len písal a reálne by sa s nikým nestretol,
ale zrejme nie je orientovaný len na ženy a to by bola pre mňa dvojnásobná zrada.
Moje životné pozorovania mi potvrdili, že hranice vzrušenia, keď sa prekročia sa posúvajú čoraz dalej.
Už nestačí len P a čoraz bizarnejšie témy, už nestačí len sex s milovanou osobou, mozog potrebuje svoj rýchly a čoraz silnejší dopamín.
A tu príde do toho iný chlap, ktorý presne vie, ako to má robiť a kde a kedy má pritvrdiť. Rýchlo, bez zbytočných okecavačiek, bez predohry, rozmýšľania, anonymne a poväčšine zadarmo mám za 10 minút svoj vrchol za sebou.
A môžem sa spokojne vrátiť do svojho rodinného života.
Ako spoločnosť sme si zarobili na obrovský problém.
Morálka a ľahko dostupné pokušenia?
To skutočne nejde dokopy.
Neporadím ti, ale ak by som si bola 100% istá že je to môj muž- to by bola pre mňa konečná.
Na čo si ma zobral? Mohol si nájsť niekoho podobného,
sú ženy, ktorým by to nevadilo a mozno by sa radi aj zapojili.
Želám ti veľa sily a správne rozhodnutie 🍀