icon

Môj milovaný manžel ma prevychoval

8. sep 2026

Ahojte, Vždy som bola veľmi neporiadna a veľa vecí som flákala. Keď som spoznala manžela, často som ho tým vytáčala vyslovene do nepríčetnosti, hlavne rušením stretnutí, menením plánov a zabúdaním na dôležité veci. Vtedy sme najskôr zo srandy skúsili niečo také ako telesný trest, pre mňa, keďže nič iné nezaberalo. Dnes, po 6 rokoch manželstva, sme to práve cez víkend rozoberali a došlo nám, že som sa naozaj zmenila. Som poriadnejšia a svoje sľuby plním. Samozrejme, za tie roky som si to ani neuvedomovala, ale ozaj ma to zmenilo. Sama by som neverila, že aj dospelý človek sa dá ešte takto prevychovať,. Dnes už je to iba málokedy a je to naozaj len pár , ale stále to má pre mňa veľkú váhu a v tej chvíli si uvedomím, že som urobila niečo zle. Netvrdím, že toto je recept na dokonalý vzťah a že vďaka tomu budeme všetci bezchybní, ale u mňa to zjavne funguje.

Strana
z3
anonym_2dd909
8. sep 2026

Ďakujem za oznam ... zaevidovane že si poriadna

earlgrey
8. sep 2026

telesný trest? 🤔

autor
8. sep 2026

@anonym_2dd909 ďakujem aj ja. Spolu tu sedíme a písali sme to.

anonym_c6a636
8. sep 2026

@anonym_autor Panebože udri 🫣

autor
8. sep 2026
@earlgrey

telesný trest? 🤔

@earlgrey Áno.

abbey1
8. sep 2026
@anonym_c6a636

@anonym_autor Panebože udri 🫣

@anonym_c6a636 Boh nemusí. Má manžela. Ten udrie.

crazy_cat_lady
8. sep 2026

🤦 telesny trest. No ok

anonym_9e385b
8. sep 2026

nechápem, to ako, keď si porušila sľub alebo bola neporiadna, tak ťa tvoj muž potrestal? Akože vážne zbil?

autor
8. sep 2026
@anonym_9e385b

nechápem, to ako, keď si porušila sľub alebo bola neporiadna, tak ťa tvoj muž potrestal? Akože vážne zbil?

@anonym_9e385b Samozrejme, že nie tak zbiť, ako myslíš, iba tým jedným spôsobom vopred, s ktorým som súhlasila.

autor
8. sep 2026
@anonym_9e385b

@anonym_9e385b ale vravím vážne je to dobre tak ako je.

anonym_9e385b
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_9e385b Samozrejme, že nie tak zbiť, ako myslíš, iba tým jedným spôsobom vopred, s ktorým som súhlasila.

@anonym_autor vieš o tom, že si dospelá svojprávna žena a tvoj muž ťa nemá čo vychovávať a už vôbec nie trestať, ak to teda neberiete ako sexuálne radovánky, ale z toho, čo som prečítala, asi nie

stellarstar
8. sep 2026

Ja myslela že už je po prázdninách

anonym_522470
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Žena, tebe šibe. Ale vážne.

anonym_9e385b
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no tak hlavne, že si spokojná, ale normálne to nie je

anonym_1ec0a6
8. sep 2026

Zacina to tu byt riadna stoka. Vsetci psychiatricki pacienti sa zlietli na MK.

anonym_8772a9
8. sep 2026

No keby ma bicoval svojim bicom bozskym,kazdy den by som prijala taky fyzicky trest a naschval zabudala.
Dufam,ze mas na mysli taky trest a nie par faciek,ci ine tresty.To uz by bolo chore a chori by ste boli obaja.
Takze si to robila zo strachu a tak isto aj pokracujes ale uz to tak nevnimas.

anonym_811895
8. sep 2026

@anonym_autor keď ťa rodičia nevedeli poriadne vychovať, aspoň manžel to úspešne napravil 😂

autor
8. sep 2026
@anonym_8772a9

No keby ma bicoval svojim bicom bozskym,kazdy den by som prijala taky fyzicky trest a naschval zabudala.
Dufam,ze mas na mysli taky trest a nie par faciek,ci ine tresty.To uz by bolo chore a chori by ste boli obaja.
Takze si to robila zo strachu a tak isto aj pokracujes ale uz to tak nevnimas.

@anonym_8772a9 Čosi. tváre by sa mi nikdy nedotkol, myslím úder, on ma miluje, a ja jeho.

anonym_c477cf
8. sep 2026

Koho to zaujima

anonym_8772a9
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_8772a9 Čosi. tváre by sa mi nikdy nedotkol, myslím úder, on ma miluje, a ja jeho.

@anonym_autor tak to vysvetli blizsie aj psychycki naruseni jedinci robia vsetko z lasky,lebo on ma miluje preto je taky.

earlgrey
8. sep 2026

aký je ten úder? kde?

anonym_78c080
8. sep 2026

@anonym_autor Dostala si na rit, keď si bola neporiadna?😀

abbey1
8. sep 2026
@anonym_1ec0a6

Zacina to tu byt riadna stoka. Vsetci psychiatricki pacienti sa zlietli na MK.

@anonym_1ec0a6 Áno, odkedy zaviedli možnosť anonymov, ide to dolu vodou.

bielasovicka
8. sep 2026

Pane bože 🙏 pomoooc

anonym_8fd352
8. sep 2026

To je také " úžastné ", celá táto vymyslená sprostosť.

sissy27
8. sep 2026

@anonym_autor ja neviem ci je viac chore to, ze si niekto vymysla taketo bludy, alebo to, ze by sa to mohlo niekde niekomu naozaj diat…

katica06
8. sep 2026
@earlgrey

telesný trest? 🤔

@earlgrey ona sa chváli na nete s tým že ju muž bije?

anonym_9d6b3f
8. sep 2026

@anonym_autor ty si sen každého despotického zakomplexovaného Slováka. Keď neurobíš ako si predstavuje muž,jednu ti flakne a ty sa naučíš. 🥹Škoda, že takých " slúžok" nie je u nás, na Slovensku viac. Hneď by bolo menej tém na MK a aj menšia rozvodovosť. 👍

bielasovicka
8. sep 2026
@katica06

@earlgrey ona sa chváli na nete s tým že ju muž bije?

@katica06 jasné, a ešte napíše že je to jej "milovaný manzel". Acch.
Takáto pikovina....

anonym_248766
8. sep 2026

Stacilo vytrieskat po holej, alebo ste presli na sado?

Strana
z3