icon

Môj muž chodí na zoznamku a ja neviem, ako sa správať

eika9
Dnes o 14:37

Ahojte zistila som že môj muž chodí na zoznamku kde flirtuje so ženami. Nechcem aby vedel ze som to zistila aspoň zatiaľ nie len ma to trápi a neviem ako sa správať ked som s ním. Ide totiž o to že ma často odmieta iba ked on to chce a ked ja spomeniem niečo ohľadom milovania ostane podráždený odmieta sa o tom baviť a iba mi povie že ani on to nemá a žije. Brali sme sa uz ako 40rocní a sme spolu i rokova óde to stále dolu kopcom ohľadne intimnosti

Strana
z2
anonym_4c05b0
Dnes o 18:23

@eika9 ja by som.zacala tiez chodit na zoznamku a flirtovat. A pred nim, zlatko si na zoznamke? oki tak aj ja si idem popisat, tie komplimenty su take fajn, uplne ta chapem ze to robis, aj mne to.dodava sebavedomie, aj sa zasmejem, aj zacervenam pri niektorych fotkach co mi posielaju,nabija ma to energiou.... Ani minutu by som netajila ze o tom viem. Hned teraz by som zacala. A uvidis ako zareaguje. Popravde naco ti je taky chlap? Zivi ta ci co? Lebo kvoli sexu s nim nie si.

anonym_504963
Dnes o 18:43

@eika9 jezis takému hlupákovi by som asi rovno povedala že čo trapoší na zoznamke keď ani trtkat nechce…

anonym_6e881d
Dnes o 18:50

Áno. Ja tiež. Môj manžel to ma ako záľubu a koníček... Ale ma o 10 rokov menej. Časom sa stala z toho závislosť a ja tiež neviem ako sa zachovať úprimne.

anonym_6e881d
Dnes o 18:51
@anonym_504963

@eika9 jezis takému hlupákovi by som asi rovno povedala že čo trapoší na zoznamke keď ani trtkat nechce…

@anonym_504963 oni sú trápaci ti na tých zoznamkach riadni.. A hlavné keď posielajú svoje nástroje

rozculena
Dnes o 20:17
@anonym_504963

@anonym_504963 nechce s autorkou debaty.......

lanka999
Dnes o 20:25

boze naco si s takym chlapom nic pre neho neznamenas otvorena priama komunikacia je zaklad pre budovanie zdraveho vztahu, spytaj sa ho preco tam chodi ak ma teba toto by som veru netolerovala, ani neveru, ved mozno..

ivicatolic
Dnes o 20:39

@eika9 okamžite začni čet...👉👉👉to bude zábava 😆👍

Strana
z2