Môj muž chodí na zoznamku a ja neviem, ako sa správať
Ahojte zistila som že môj muž chodí na zoznamku kde flirtuje so ženami. Nechcem aby vedel ze som to zistila aspoň zatiaľ nie len ma to trápi a neviem ako sa správať ked som s ním. Ide totiž o to že ma často odmieta iba ked on to chce a ked ja spomeniem niečo ohľadom milovania ostane podráždený odmieta sa o tom baviť a iba mi povie že ani on to nemá a žije. Brali sme sa uz ako 40rocní a sme spolu i rokova óde to stále dolu kopcom ohľadne intimnosti
A co teda chces? Ved spravaj sa ako doteraz ked to nechces riesit a ani ti nevadi, ze ta odmieta. Pre mna by to bolo ponizujuce ale ked tebe to nevadi 🤷🏻♀️
@eika9 a akú radu čakáš? Ja by som sa tiež nevedela pretvarovať… rovno by som mu povedala: hej Jožo, o čo ti ide? Nechceš už so mnou byt? Ok, tak poďme od seba, nerob zo mňa vola.
S tebou sex prevazne nechce a chodi na zoznamku. Co viac chces vediet ? Bud ma nejake preferencie (bud neskodne alebo nejaky bizar), ktore ty odmietas alebo je to obycajny kurevnik, akych su tisice.
Preco ste sa brali v 40-ke a co ste od toho ocakavali ? Najma ty ? Toto lepsie nebude, len horsie, poradim ti rovno rozvod.
@lydiakiss1987 Nie, je to podvod, kde budes pytat poplatky za poskytnutie uveru a potom sa vyparis.
@lydiakiss1987 pomoc 🤣 tiež som nahlásila aj tvoje otravovanie v príspevkoch dúfam, že ťa zablokujú čím skôr
konecne spravny chlap. ty zasa chodis pisat hluposti sem. tak precoby nie on tam?
@lydiakiss1987 pomoc 🤣 tiež som nahlásila aj tvoje otravovanie v príspevkoch dúfam, že ťa zablokujú čím skôr
@anonym_7bddf4 Kde koho otravujem ? Nerobim tu nic zavadne. Este mas tu drzost svoje podvody obhajovat. Nahlasilo ta viac ludi, tu sa dlho neohrejes a ani sa nevracaj s inym nickom a inym pochybnym gmailom.
@lydiakiss1987 Nahlasene.
@moonlight1210 nahlasili sme teba lebo nahlasujes inych.
@moonlight1210 nahlasili sme teba lebo nahlasujes inych.
@anonym_349968 tak z toho obavy nemam. 🙂
Vacsiu starost mam o ludi, co naletia tunak jarkovi farmarikovi a jeho podvodom s vymyslenymi pozickami.
@anonym_7bddf4 Kde koho otravujem ? Nerobim tu nic zavadne. Este mas tu drzost svoje podvody obhajovat. Nahlasilo ta viac ludi, tu sa dlho neohrejes a ani sa nevracaj s inym nickom a inym pochybnym gmailom.
@patrike prosím ? Ja som písala Lydii, že otravuje aj v príspevkoch na stene tak nerozumiem čo mi píšeš 😅
@anonym_349968 tak z toho obavy nemam. 🙂
Vacsiu starost mam o ludi, co naletia tunak jarkovi farmarikovi a jeho podvodom s vymyslenymi pozickami.
@moonlight1210 ved ja zartujem, naco ta nahlasovat. aj tak ta nik necita.
@moonlight1210 ved ja zartujem, naco ta nahlasovat. aj tak ta nik necita.
@anonym_349968 Ani z toho obavy nemam. 🙂
@eika9
1. Odmieta sex s tebou
2. Je na teba podráždený ( je z teba podráždený)
3. Máš byť sex. aktívna iba v prípade jeho potrieb
4. chodí na zoznamky
5. Flirtuje so ženami
🤦 Nemyslíš vážne, že sa pýtaš ako sa máš správať.
Pozbieraj a odkladaj si dôkazy, lebo bude zapierať.
@eika9
1. Odmieta sex s tebou
2. Je na teba podráždený ( je z teba podráždený)
3. Máš byť sex. aktívna iba v prípade jeho potrieb
4. chodí na zoznamky
5. Flirtuje so ženami
🤦 Nemyslíš vážne, že sa pýtaš ako sa máš správať.
@anonym_06c5a6 Siel by som ku korenom, ako sa dali dokopy a aky to malo priebeh, vratane sexu od sameho zaciatku.
@anonym_7bddf4 Pardon, Lydia ma tak vytocila, ze som reagoval nespravne.
@patrike v pohode, ja len na ňu som reagovala, že otravuje aj v príspevkoch, teda na tej stene to pchá pod príspevky a tiež ma to nahnevalo, lebo podľa mňa sa tu môžu nájsť ľudia, ktorí jej na to skočia, snáď si to admini všimnú 😒
@patrike v pohode, ja len na ňu som reagovala, že otravuje aj v príspevkoch, teda na tej stene to pchá pod príspevky a tiež ma to nahnevalo, lebo podľa mňa sa tu môžu nájsť ľudia, ktorí jej na to skočia, snáď si to admini všimnú 😒
@anonym_7bddf4 Otazka je, ci je "Lydia" biely konik alebo sam podvodnik. Vsetky tieto pozicky maju jednu vec spolocnu, najprv bude pytat poplatok za poskytnutie ...
@eika9 veď mu napíš ty na zoznamku, možno ti odpovie a budeš vedieť, na čom si. Inak, u mňa by už mal šatník cez okno vyhadzany 🫣😏🙃
normlane by som si zalozila profil podobny jeho a este aj s mojou fotkou a napisala mu aha manzel - a ty tu co robis?
@eika9 ja sa spytam, naozaj chces zostarnut sa takymto chlapom, pre ktoreho si nula a obzrie sa za tebou len ked nema nic lepsie? Naozaj chces bojovat o tohto cloveka? Mas patdesiatku na krku, si dost stara na to aby si vedela aka je tvoja cena a mala aspon stipku hrdosti. To si fakt odkazana akurat na neho? To fakt si myslis, ze ked nieco na sebe a svojom spravani zmenis, zrazu to bude ruzove?
Ďalšia čo sa drží chlapa zubami nechtami len aby nejaký bol lebo sa cíti nehodnotná
Zeny to sa tak strašne bojíte samoty a budete radšej tolerovať všetko len aby ste neboli samé?

@eika9 Možno nejde len o flirtovanie, možno sa s nejakou aj stretáva.