icon

Môj partner mi zamlčal podstúpenie vazektómie. Čo robiť?

17. apr 2026

Som maximálne nasratá. Som s priateľom 5 rokov, o dieťa sa pokúšame necelé dva roky, dosť som sa tým trápila, často sme sa bavili o našej budúcnosti a o deťoch, vždy vravel, že chce mať dve. Minule sme sa povadili, lebo mi dal za vinu veľa vecí a povedal, že neviem ani splodiť dieťa. Zdravotne som ja úplne OK, nasrala som sa, tak som mu povedala nech ide na vyšetrenia aj on! Začal sa vyhovárať, že on je chlap a nepôjde nikam. Mali sme aj tichú domácnosť. Nakoniec pred pár dňami sa mi priznal pri otvorenej komunikácii, že bol ešte pred našim vzťahom na vazektomí, ale že mi to nechcel povedať, lebo to ľutuje a bál sa ako zareagujem. Aj si poplakal, ja som bola ticho lebo som naozaj nemala slov a bolo mi zle.. takže teraz neviem čo robiť. Mám sto chutí mu jednu *ebnut. Celý čas som sa obviňovala, že možno je chyba vo mne…. Prosí ma nech mu to odpustím, ale ja naozaj neviem..

Strana
z8
tiezjedna
23. apr 2026
@pr85

@tiezjedna Dotlačil a si ho do toho? Lebo ja by som do toho nikdy nešiel. A nie len kvôli náboženským dôvodom.

@pr85 nedotlačila. Prišiel s tým sám. Máme radi sex bez ochrany a antikoncepciu neberiem. Po troch deťoch som ten nesebecký nápad ocenila... Jeho nepredbieha vlastné ego ako väčšinu mužov pri tejto téme😉

cacianka
23. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_40e42b ďakujem, odišiel k rodičom bývať. Vysvetlil mi to tak, že sa zľakol mať deti.

@anonym_autor to je naozaj kus cocota !
Úplne vedome to urobil, a tebe vyhadzoval na oči a urážal ťa!
Po tomto verím na 300%, že stretneš normálneho chlapa a budeš šťastná, jeho dobehne povestná karma, či existuje či nie.

anonym_9aea35
23. apr 2026

Vy sa snažíte o dieťa 2 roky ..2 roky vie l,ze to nie je možné..napriek tomu každý mesiac caka 2 ciarky a ked nie si ,hodí vinu na teba, ze si neschopná..
Celé 2 roky ta vidí sa trapit ....

Poviem to len takto..bud ste sprostí obaja (lebo uz len po vyvcitke,ze som neschopna ,by som s blbcom nebola),alebo je to vymyslené

Túto iná možnosť nie je ..
..

pr85
23. apr 2026
@anonym_12f674

@anonym_827516 jeho zena s ním nechce po 2 pôrode spávať. Tak asi nevie čo so sebou a preto je v každej téme. To keby si všetky prečítaš, tak si spravíš o ňom obraz. Ja sa tej jeho žene nečudujem. Sex len ma misionára, jej orgazmus neexistuje a bez ochrany. Pre ňu je ozaj lepšie žiť v celibáte. A on sa tu chodí odbavovať na sexuálnych témach. Toto neni o katolíkovi, ani veriacom. My sme tiež a nemáme takéto strelené postoje. Poznám veľa katolíkov a takéto strelené postoje ako on majú len 2ks. To nie je o viere, to jeho fanatizme.

@anonym_12f674 Žena už so mnou spí, keby len tak. Po pôrode nechcela, ale už sa to upravilo. A žiadne fanatické postoje nemám, len sa snažím dordžiavať pravidlá katolíckej Cirkvi na 100%.

pr85
24. apr 2026
@anonym_9aea35

Vy sa snažíte o dieťa 2 roky ..2 roky vie l,ze to nie je možné..napriek tomu každý mesiac caka 2 ciarky a ked nie si ,hodí vinu na teba, ze si neschopná..
Celé 2 roky ta vidí sa trapit ....

Poviem to len takto..bud ste sprostí obaja (lebo uz len po vyvcitke,ze som neschopna ,by som s blbcom nebola),alebo je to vymyslené

Túto iná možnosť nie je ..
..

@anonym_9aea35 Nemusí to byť vymyslené. My sme sa viac ako rok snažili o syna. Ale 1 dieťa (dcéru) sme už mali a vedeli sme, že nikto z nás nie je sterilizovany.

anonym_9aea35
25. apr 2026
@pr85

@anonym_9aea35 Nemusí to byť vymyslené. My sme sa viac ako rok snažili o syna. Ale 1 dieťa (dcéru) sme už mali a vedeli sme, že nikto z nás nie je sterilizovany.

@pr85 to je normálne, niekedy to trvá dlhšie. Ale oni sa snažili napriek tomu,že on vedel ,že to nepôjde lebo je neplodný. Cele 2 roky robil z nej debila a ešte jej aj vyčítal neschopnosť otehotniet pritom nemala z čoho byt tehotna

simona_racz
26. apr 2026

@anonym_autor nijako, keď to podstúpil, tak nebude vedieť splodiť dieťa. Ale ja sa čudujem na tom, že tvrdí že chce mať 2 deti, a dá sa kastrovať? To má aký zmysel? Keby sa niekto rozhodol, že nechce deti, podstúpi vazektómiu, ale potom nech netrvdí že chce. A keď začína niekto vzťah, treba si ujasniť, čo chcete, a nie vhupnem do toho, a potom sa uvidí...

pr85
26. apr 2026

@simona_racz Súhlasím s tebou, ale on nie je kastrovany. Semenníky má, dokonca sa mu tvoria aj spermie. Prirodzene dieťa už asi nesplodi (autorka tvrdí, že si to dal spraviť ako 20-nik, nevieme koľko má v súčasnosti rokov a koľko ubehlo od tej vazektomie). Ak je to viac ako 10 rokov (čo je možné), tak sa to nebude dať vrátiť naspäť. Ale aj keby si dal urobiť reverziu, tak by som s takýmto mužom nechcel mať po tomto klamstve nič spoločné.

martinslovak
27. apr 2026
@pr85

@simona_racz Súhlasím s tebou, ale on nie je kastrovany. Semenníky má, dokonca sa mu tvoria aj spermie. Prirodzene dieťa už asi nesplodi (autorka tvrdí, že si to dal spraviť ako 20-nik, nevieme koľko má v súčasnosti rokov a koľko ubehlo od tej vazektomie). Ak je to viac ako 10 rokov (čo je možné), tak sa to nebude dať vrátiť naspäť. Ale aj keby si dal urobiť reverziu, tak by som s takýmto mužom nechcel mať po tomto klamstve nič spoločné.

@pr85 ,
tak tak to uz radsej darca z modreho kona ;) ako tamten vazektomicky expert

sova7
27. apr 2026
@pr85

@anonym_12f674 Žena už so mnou spí, keby len tak. Po pôrode nechcela, ale už sa to upravilo. A žiadne fanatické postoje nemám, len sa snažím dordžiavať pravidlá katolíckej Cirkvi na 100%.

@pr85 a mame dať za toto tvoje šťastie aj ďakovnú omšu?

anonym_dc01e5
27. apr 2026
@pr85

@pr85 mohol by si aj čítať komentáre predtým než vypúšťaš tieto jedy vkuse
"Bol na vazektomí pred 1,5 rokom"

pr85
27. apr 2026
@martinslovak

@pr85 ,
tak tak to uz radsej darca z modreho kona ;) ako tamten vazektomicky expert

@martinslovak Veru tak. 🙂

pr85
27. apr 2026
@anonym_dc01e5

@pr85 mohol by si aj čítať komentáre predtým než vypúšťaš tieto jedy vkuse
"Bol na vazektomí pred 1,5 rokom"

@anonym_dc01e5 Kde to má napísané? Prehliadol som to.

pr85
27. apr 2026
@sova7

@pr85 a mame dať za toto tvoje šťastie aj ďakovnú omšu?

@sova7 Nie, stačilo by, keby si sa na to už nepýtala. Ani mňa nezaujíma tvoj intímny život.

simca06022011
27. apr 2026

Popravde, takyto chlap by mohol plakat kolko chce pri mne, tie "sramy" na vztahu z klamstva, urazok, obvinovania by som ja nezabudla, neodpustila, dovera by bola fuc. Isla by som svojou cestou. Takehoto blbca by som viac nechcela pri sebe. Falosny chlap, co dokaze zene klamat do tvare a obvinovat ju, z toho co vie, ze je jeho chyba.. nechat ta behat po lekaroch, skumat dovody, nervovat sa.. Ako dalej citam, dobre si spravila, ze si ho poslala do teplych krajin, nech ostane u rodicov.

Strana
z8