icon

Môj partner mi zamlčal podstúpenie vazektómie. Čo robiť?

17. apr 2026

Som maximálne nasratá. Som s priateľom 5 rokov, o dieťa sa pokúšame necelé dva roky, dosť som sa tým trápila, často sme sa bavili o našej budúcnosti a o deťoch, vždy vravel, že chce mať dve. Minule sme sa povadili, lebo mi dal za vinu veľa vecí a povedal, že neviem ani splodiť dieťa. Zdravotne som ja úplne OK, nasrala som sa, tak som mu povedala nech ide na vyšetrenia aj on! Začal sa vyhovárať, že on je chlap a nepôjde nikam. Mali sme aj tichú domácnosť. Nakoniec pred pár dňami sa mi priznal pri otvorenej komunikácii, že bol ešte pred našim vzťahom na vazektomí, ale že mi to nechcel povedať, lebo to ľutuje a bál sa ako zareagujem. Aj si poplakal, ja som bola ticho lebo som naozaj nemala slov a bolo mi zle.. takže teraz neviem čo robiť. Mám sto chutí mu jednu *ebnut. Celý čas som sa obviňovala, že možno je chyba vo mne…. Prosí ma nech mu to odpustím, ale ja naozaj neviem..

Strana
z6
pr85
Dnes o 08:50
@anonym_520b5c

Tiez som po vazektomii a nemyslim si, ze musim byt hned nutne idiot. Manzelka aj dieta pri poslednom porode skoro zomreli. Deti mam tri. Po dalsich netuzim a ani nie som ochotny ohrozovat manzelku na zivote dalsim porodom.

@anonym_520b5c A nemyslíš si, že si iný prípad, ako ten chrapun? On deti nemá a nechcel a vedome klamal žene, že ich chce a snažia sa. A vedela tvoja žena o tej vazektomii alebo si jej to zamlčal a pokúšate sa o štvrté? To by si bol rovnaký chrapun, ako autorkin partner.

pr85
Dnes o 13:10
@anonym_4b3be6

@pr85 cirkev sa už nemontuje len do maternic, ale aj do kastrovaných vajec? Mnoho zdravotnych negatív obnáša aj tehotenstvo a pôrod. Mnoho žien má trvale zdravotne následky po pôrode. Dokonca pri porode zomru. To je ok? To sa cirkvi paci? Tebe cirkev úplne vymlela mozog.

@anonym_4b3be6 A aj si si reálne vyhľadala negatíva vazektomie na mužské zdravie alebo len dristas? Lebo ja len základe toho by som to neabsolvoval. A áno, som katolík pre mňa by to bol smrteľný hriech. Ale to by bol len ďalší dôvod.

Strana
z6