icon

Moja manželka chodí von s cudzími chlapmi

24. mar 2025

Teraz budem znieť ako totálny zúfalec a vlastne sa tak aj citim. Zena zo mna robi idiota a ja neviem, ako v tejto situacii zavhovat chladnu hlavu. So zenou mame 1,5 rocnu dceru a kamarat mi poslal profil mojej zeny na zoznamke. Konfrontoval som ju s tym. Najskor ma zacala klamat, že to si niekto urobil falosny profil. Povedal som jej, nech mi teda ukaze telefon - ukazala. Ziadnu aplikaciu tej zoznamky tam nemala. Za par dni som zistil, ze tam moja zena ozaj chodi a je taka vychcana, že cez prehliadač. Maže si históriu. Telefon som jej v noci zobral. S nejakými chlapmi si pise na instagrame, asi z tej zoznamky. Zistil som a teda sa mi aj priznala, horko tazko! že sa stretla s dvoma
( s prvym 2x a s druhym 3x ) fyzicky ma nepodviedla, aspon som to z tých sprav nevycital a ona mi tiez povedala že s nimi bola len vonku. Som taky nasraty že by som ju vyhodil z domu a poslal ju do ***… mne povedala že ide s kamarátkami, ja som bola doma s dcérou a ona s cudzími chlapmi chodila po vonku. Možno si to tu aj prečíta. Ja som za rozvod, robí zo mna idiota, neváži si ma. Čo si o tomto cele myslite? Ona sa tvári ako nič.

Strana
z4
oblecenie99
24. mar 2025

Ak nebola spokojná vo vzťahu, mala to riešiť s tebou. Ona si aktívne hľadá chlapov na nete, vypisuje s nimi, posiela im fotky, stretávajú sa a ty sa máš zamyslieť, že kde je chyba, hej? No fasa.
Prečo to rieši takto? Však keď je jej tak zle v tom vzťahu, nech je frajerka a nech sa rozvedie.
Máš plne právo byť nasratý. Môj muž by to vôbec ale že vôbec nerozdychal, na to je príliš hrdý, toto by u neho nikdy neprešlo, aj keby som sa na kolenách plazila. Nikdy by mi už neveril a cítil by sa ponížený. V opačnom prípade ja detto. Ak sa mi niečo nepaci, komunikujem. Ak to nepomáha, tak sa dá rozísť, keď je to také zle. Ešte si viem predstaviť, že niekto sa nechá namotať na nejakú butlavu vŕbu v debilnom období, kamoš, kolega (čo tiež neospravedlňujem ani neschvalujem), ale hľadať aktívne iných chlapov na zoznamke ako zadaná je ...presne to.

minenkaa
24. mar 2025

Ľudia ,ja vás niekedy obdivujem ,kde vy chodíte na tieto veci čo tu píšete ,veď ja nenapíšem polovicu veci čo sa tu o sebe dozviem .Mne sa ani nedá inak odpisovať ako píšem .Ruka hore a bavte sa.Milujem MK a vaše myšlienkové pochody

duunlo
24. mar 2025

Chlape tu napisat, ze tvoja zena chodi na stretka s inym muzom? Nakoniec skoncis ako ten chudak v ktorom je vina, preco ona ma tendenciu sa stretavat s chlapmi. Proste priznaj si, ze ty si ten dovod. Keby to bolo naopak, automaticky je chlap ten debil, takto naopak, si proste ty ten vadny kus 🙂 Keby s nimi aj sexovala, poslu ta k sexuologovi, urologovi, nech s tym nieco robis, ze preco ta tvoja “dokonala” hlada ineho vtaka🤣

bruno1
24. mar 2025

@duunlo lebo si na MK diskusii ,ktoré sú písané ,ženamy pre ženy o ženách ,ktoré sa v živote trochu stratili a keď si nevedia nájsť dôvod prečo v živote s manželom zlíhali ,tu dostanú presný zoznam možných alebo domnelých dôvodov prečo konali tak ako konali a hlavne zato v samej podstate môže MUŽ.🤪

minenkaa
24. mar 2025

@bruno1 ale veď za všetko v podstate môžu muži .Zena si nemá čo obliecť, chlapíka chyba malo zarába,malo zarába treba chodiť viac do prace,je veľa v práci .malo sa venuje žene,žena je nervózna,chlap ju nedokáže uspokojiť .Takze chlapi sú vlastne uplne na nič a všetko robia zle

bruno1
24. mar 2025

@minenkaa teraz s tebou ,výýýýnimočne a asi ako jediný súhlasím.👍

mameha7
24. mar 2025

Bolo koze dobre, šla sa na ľad šmýkať. Prosím, urob službu všetkým ženám, čo hľadajú normálneho chlapa a vyser sa na ňu. Nájdeš si takú, čo ťa bude na rukách nosiť.

fantaghiro21
24. mar 2025

Ja som tak strašne hákliva na tie témy, ktoré končia vetou
" Čo si o tom myslíte"Nejak sa tu množia .
Vždy keď otvorím nejakú tému . A to som tu nejaké 2 týždne poriadne nebola ..
Mne tá téma pripadá trochu mimo.... Vymyslena...

kajakamura26
24. mar 2025

@ibatanecnica je ľahké súdiť od počítača...ja nehovorím, že to tak mala robiť...ale v živote sa človek niekedy na chvíľu stratí, urobí chybu..
Netreba byt radikálny. Ak sa to dá,treba odpustiť, pomôcť, pochopiť a podporiť.

ikuska27
24. mar 2025

Ak chodí žena od tak malého dieťaťa za cudzími chlapmi je to veľmi smutné....aj chlap samozrejme, ale od tej matky sa to určite menej čaká...no každopádne si to musíte vydiskutovať medzi sebou..žena si musí uvedomiť čo má a či to chce a od toho sa asi bude odvíjať váš ďalší život...tebe držím palce 🍀

pasomnica
25. mar 2025

Presne toto isté spravila a ešte horšie ex môjho priatela a tiež sa tvárila, že sa nič nestalo a ešte on bol všetkému na vine. Takisto povedala, že ide s kamarátkami na kávu a on sa potom dozvedel, že si išla zat.....kať z jedným týpkom. A nestalo sa to raz.

torysheer
25. mar 2025

@minenkaa a to Ta v škole neučili čítať s porozumením?

tamtamka26
25. mar 2025

prešla som pár komentov, ale z tvojich slov mi vychádza len jedno - tvoja žena sa asi nudí. píšeš, že jej pomáhaš, si doma atď., takže ona má čas vymýšľať. Má v tebe veľkú istotu. Možno by jej pomohlo, keby prejavíš trochu nezáujmu o ňu, nech začne rozmýšľať, kde a s kým si... nepchaj sa jej nasilu do priazne, ani do postele, nechci teraz rýchlo hasiť, veď ona sa uvedomí.

minenkaa
25. mar 2025

@torysheer ja padnem,dalsia.Toto by som ja mala každej co ma označila napisat

ibatanecnica
25. mar 2025

@kajakamura26 raz ok. Ale stale? To uz nie je chyba ale premyslene. Ak.chce inych ok. Treba si slravit poriadok vo vztahu a potom lovit kade tade

bonboniera
25. mar 2025

@minenkaa ty prosim ta nikomu nič nepíš.

Ľudia, touto hviezdičkou je úplne zbytočne sa zaoberať, ona je mentálne úplne inde ako aspoň priemerne inteligentný človek (a podľa jej komentárov nielen v tejto téme funguje na úrovni pudovo ovládaného zvieratka).

minenkaa
25. mar 2025

@bonboniera sikovna👏👍❤️

majo111222
Odpoveď bola odstránená
tamtamka26
26. mar 2025

@beronsche
@hellwant neviem, prečo stále riešite túto osobu @minenkaa . Je úplne jasné, že si vás doberá, aby rozvírila diskusiu a dobre sa na vás baví, ako to prežívate 😀

macatt
16. júl 2025

@anonym_autor ako to dopadlo? Odpustil si? Vysvetlili ste si to?

som_realistka
16. júl 2025

Dievcata, su dve moznosti, alebo autor nepise celu pravdu, a niekde bola aj v nom chyba, v tom pripade ak este teda stoji o vztah, tak treba pokracovat v pomahani manzelke a pridat manzelsku poradnu a rozhovory, ale take aby sa pocuvali navzajom a prisli na to kde je problem. A ak je autor taky ako to opisuje, tak sa stalo to co sa stava u mnohych chlapov, bolo koze dobre, isla na lad tancovat. A tu zalezii iba na autorovi, ak ho sklamala tak, ze jej uz nevie verit, tak lepsia cesta je rozvod.

joliken
2. dec 2025
@minenkaa

A ty keď chodíš von s chlapmi a ona je s deckom doma ,je ok?

@minenkaa ano ale ako si napisala on chodi s chlapmi ale ona keby chodila s babami bolo by to ok ale ona chodi tiež s chlapmi a nehnevaj sa ale to nie je v poriadku.Neviem ako by si sa tvarila keby tvoj partner chodil vonku s inymi ženami?

Strana
z4