icon

Moja sesternica je ku mne drzá

27. jún 2023

Aby som nepísala nejak dlho, tak napíšem len také jej pripomienky čo mi hovorí. Ona má 25, má dve detičky. Bola som aj s manželom na návšteve u nej a poznamenala, že ona by nechcela mať deti vo vyššom veku. Narážala na mňa. Mám 32, deti zatiaľ nemám.
Boli sme na krstinách jej malej a ja som si obula topánky na podpätku, meriam 176 cm a ona poznamenala, že ľutuje vysoké ženy, že vyzerajú ako mrochty už tak a keď si ešte dajú podpätky, tak hrôza. Opäť narážala na mňa.
Ona pracuje na Mestskom úrade niekde v kancelárii, ja pracujem ako sociálny pracovník v azylovom dome, musela som si kvôli práci urobiť školu sociálnu (nežijem na Slovensku) a tiež poznamenala, že keď rozum chýba, tak ideme na sociálnu.
A tak stále takéto narážky.
A nie, neberiem si to osobne, jednoducho má neustále keď sa vidíme nejaké takéto komentáre.

Moja otázka je, povedali by ste jej niečo alebo kašľať na to, veď je to rodina? Lebo úprimne už ju mám plné zuby 😬

Strana
z2
simsalabim
27. jún 2023

Aky pozicaj, taky vrat. Ja by som sa teda nezdrzala.

aeruginosa
27. jún 2023

Ja by som jej teda povedala. Nic rovnako ubohe ako hovori ona tebe, aby som sa neznizila na jej uroven, ale zaroven dost razne, aby vedela, kde je jej miesto. A tym by som s nou skoncila. Netolerovala by som taku toxicku osobu a bolo by mi jedno, ze je to moja rodina.

alica2202
27. jún 2023

ja by som sa jej zfleku spytala, co ma za problem

zuzana9393
27. jún 2023

Asi by som jej povedala,že ja ľutujem ženy, ktoré sa musia povysovat nad iných,aby mali zo seba dobrý pocit

tanyan
27. jún 2023

Naozaj si myslíš, že existuje niečo čo by si jej mohla povedať také, aby to pochopila, uvedomila si a zmenila sa? Podľa tých komentárov ona presne vie čo je správne, pekné, vhodné... a nikto ju nepresvedčí.
Nevadí, že je to rodina - ignorovať ju môžeš aj tak. 😉

autor
27. jún 2023

Ona je taká prchká a výbušná, ona by sa hneď začala so mnou hádať, tak som to doteraz nejak neriešila, jedným uchom dnu a druhým von, ale hovorím si, že nie som žiadna handra aby sa ona ku mne takto správala. Nič som jej neurobila. Ona je finančne zabezpečená, má bohatých rodičov, takže ak toto mi dáva najavo, že kde je ona a kde ja..sú to také narážky, ale veľmi dobre adresované mne.

aeruginosa
27. jún 2023

A preco si to nechas? Co ti brani s nou prerusit kontakt, ked je taka k tebe?

autor
27. jún 2023

Inak baby, už som tu raz písala. Vtedy som ju pozvala na moju svadbu a ona povedala, že keď nebude mať lepší program, tak príde.

autor
27. jún 2023

@aeruginosa Nič, my sa stretneme fakt len občas, tak som to vždy prekusla, veď je to len občas. Ale tak ja som taká splachovacia, lenže vadí mi to.

anjelicek26
27. jún 2023

Podla mna len clovek, co to nema v hlave usporiadane ma stale potrebu zhadzovat inych... ber to tak, ze sice je "financne zabezpecena" a podarilo sa jej "byt mlada mamicka " a "vyzera skvele", pravdepodobne stastna vobec nie je...

cookie29
27. jún 2023

ved sa na to vykasli... kludne je povedz, ze vysoke zeny sa na svet pozeraju s rozhladom, kdezto tie nizsie vidia ludske zadky... napriklad... alebo ignoruj...
ze nechce mat deti vo vyssom veku? Nikto nepozna buducnost, nebola by prva ani posledna, ktora este v 35 chce dalsie babatko...

autor
27. jún 2023

A manžel sa ma zastal, že má krásnu, vysokú modelku vedľa seba a aj láskavú ženu, čo sa nedá povedať o všetkých 😁

h2
27. jún 2023

Ale jasné, že by som jej na to niečo povedala. Niečo trefné a pichľavé. Nech si užije aj ona, aké to je.

janetinka27
27. jún 2023

bud si ju nevsimaj, alebo sa len zasmej. alebo jej povedz: mat tvoje problemy...
ja by som sa nehadala, asi by som sa pozrela na muza a vybuchla do smiechu.

mamkalentedkova
27. jún 2023

Tak sa s ňou nestretávajú..alebo sa s ňou nebav...alebo ak niečo povie ,povedz iba hmmm ..a potom sa ďalej bav s niekým iným.Rychlo pochopí ,že ju máš na háku a nechceš sa s ňou baviť

januska12323
27. jún 2023

Prečo sa stretávaš s osobou, s ktorou ti nie je prijemne?
Len preto, že vaši rodičia sú súrodenci? Ber ju ako každú inú kamarátku, keď si nevyhovujete nemusíte sa stretávať.

h2
27. jún 2023

No to s tou svadbou ma dorazilo! V tej chvíli by som jej zrušila pozvanie. S tým, že nech je radšej voľná pre ten lepší program.

hennyinnsbruck
27. jún 2023

Odpovedaj stylom :

- ako si to myslela?
- nerozumiem zopakuj to

Malo by to byt trapne pre nu

milanemila
27. jún 2023

Ja by som povedala, ze ked ma clovek nevysporiadany vlastny zivot a nie je s nim spokojny, tak ma potrebu stale komentovat, posudzovat a urazat inych 🤷🏼‍♀️ sprava sa ako krava, kasli na nu alebo sa jednoducho s nou nestretavaj.

lulana79
27. jún 2023

Presne ako pise @anjelicek26 ... ten vyrok si pamatam: clovek, co je spokojny sam so sebou a so svojim zivotom, nema potrebuje ublizovat druhym... ja nie som typ, co by jej to vratil, ty asi tiez nie, takze by som sa tvarila, ze som to nepocula a hlavne by som sa jej vyhybala

aeruginosa
27. jún 2023

Tak potom neviem, co ti poradit. Uprimne, ja by som take poznamky nestrpela ani keby su obcas.

autor
27. jún 2023

Tak ja by som stretávanie aj keď minimálne úplne zrušila, nechcem takých ľudí vo svojom živote, ale moja mama je taká, že je to rodina a ako by to vyzeralo a premož sa a také reči.

h2
27. jún 2023

Predpokladám, že sa s ňou stretávaš len na veľkých rodinných akciách. Tak keď jej na to nechceš nič povedať, tak sa s ňou vôbec nebav. "Ahoj." a hotovo, otočka a odchod k inému rodinnému príslušníkovi.

kornelies
27. jún 2023

V ramci dobrych rodinnych vztahov, by som sa nehadala (ona bude mat len svoju pravdu 🙄), ale by som obmedzila kontakty na minimalne.
Budme uprimne, mestsky urad nie je terno pokial nema dolezitu funkciu.

buberova
27. jún 2023

Asi by som ju ignorovala. Snáď ju to prestane baviť pani dôležitú.

autor
27. jún 2023

@kornelies Nemá dôležitú funkciu, ale tvári sa aspoň ako riaditeľka a vždy rozpráva o svojej práci a aká je v jej potrebná.

autor
27. jún 2023

@h2 To nejde, lebo keď sa stretneme celá rodina, tak sedíme všetci spolu, bavíme sa , každý niečo povie alebo sa ma spýtajú na prácu atď a ona hneď komentuje. Nikoho iného, len mňa takto netaktne.

ku_uk
27. jún 2023

Ja si skôr myslím že čím viac take osoby ignorujes tým viac to v nich vrie 😁 takze ja by som to ignorovala a nabudúce k rym šteklom dala aj pekný makeup 😁

divokykonik
27. jún 2023

Ja by som jej s radosťou odvrkla nejaký ironický komentár a odišla z jej úžasnej spoločnosti. Takí ľudia si nezaslúžia moju pozornosť. 😃

zuzinka888
27. jún 2023

Myslim, ze starostlivost o muza a deti jej dava dost zabrat. Preto sa snazi " zhodit" tvoj bezstarostny zivot aby ten jej vyzeral super.

Strana
z2