Moje narodeniny a partnerova kríza
Caute.
Dnes mam narodky.
Som rozvedena a mam noveho partnera. Ktory ma rozne issues, mal tazke detstvo.
Dnes ma total krizu, depresiu, len lezal a teraz pracuje (ma vikend.sluzby na pc). Zrovna mi ani nezagratuloval, pritom som upiekla tortu.
Ja som spokojna sama. Mala som krasny den doma u seba... ale nechapeem preco si po tazkom rozvode este zasluzim aj toto...
@katariinam ani ja, ze toto vobec tolerujes a zapodievas sa takymi ludmi a zase minas svoj cas a energiu na nieco co nema zmysel
Nerozumiem ti, asi si sa nepoucila
@anonym_fa3d34 hovorim, este som s nim neni vo zväzku, sme len partnery. Myslim ze stale viem odist a nenicit sa... zaroven niektore veci sa nemusia hned zabaliť. Tak uvazujem
@anonym_fa3d34 hovorim, este som s nim neni vo zväzku, sme len partnery. Myslim ze stale viem odist a nenicit sa... zaroven niektore veci sa nemusia hned zabaliť. Tak uvazujem
@katariinam to je jedno ci si ci nie
Za mna je to zbytocne dalsie plytvanie casu
@katariinam to je jedno ci si ci nie
Za mna je to zbytocne dalsie plytvanie casu
@anonym_fa3d34 je mozne ze mas pravdu, uvidim
@katariinam pises o traume z detstva rodicia alkoholici .. sama mas deti-aky dopad na nich bude mat tento tvoj vztah-nevztah? bola by si spokojna keby si nasli partnera ako ty? viac sa trapii ako radovali ..a cakali na zazrak kedy sa ten druhy zmeni? nieje zivot prilis kratky na to ,aby sme sa trapili a cakali a cakali ... a nikdy sa nedockali .. ked uz nemyslis na seba aspon nechod prikladom detom
@katariinam Podľa odpovedí si totálne vzťahovo nepoužiteľná. Psychológ na tebe možno zarobil, ale nepomohol. Si ten typ naivnej a hlúpej ženy, ktorá bude celý život zbierať mužský odpad, ľutovať ho, analyzovať a ospravedlňovať, dávať mu ďalšie šance, trápiť sa pri ňom, ale nikdy neodíde. A zrazu zistíš, že už si stará a keďže sama so sebou žiť nedokážeš, zostaneš s hocikým, kto ťa znesie.
@katariinam pises o traume z detstva rodicia alkoholici .. sama mas deti-aky dopad na nich bude mat tento tvoj vztah-nevztah? bola by si spokojna keby si nasli partnera ako ty? viac sa trapii ako radovali ..a cakali na zazrak kedy sa ten druhy zmeni? nieje zivot prilis kratky na to ,aby sme sa trapili a cakali a cakali ... a nikdy sa nedockali .. ked uz nemyslis na seba aspon nechod prikladom detom
@anonym_532605 nechystám sa s nim vytvoriť rodinu. Ss ex mame deti v spoločnej domácnosti. Oni s novým partnerom moc neprídu do styku.
@katariinam Podľa odpovedí si totálne vzťahovo nepoužiteľná. Psychológ na tebe možno zarobil, ale nepomohol. Si ten typ naivnej a hlúpej ženy, ktorá bude celý život zbierať mužský odpad, ľutovať ho, analyzovať a ospravedlňovať, dávať mu ďalšie šance, trápiť sa pri ňom, ale nikdy neodíde. A zrazu zistíš, že už si stará a keďže sama so sebou žiť nedokážeš, zostaneš s hocikým, kto ťa znesie.
@anonym_6aaaee urcite dokážem byt sama 🙂 vobec na mna tento monolog nesedi. A niesom hlúpa. Dakujem
@anonym_532605 nechystám sa s nim vytvoriť rodinu. Ss ex mame deti v spoločnej domácnosti. Oni s novým partnerom moc neprídu do styku.
@katariinam takze ak s nim nepridu do styku tak s nim ani nepocitas ako s partnerom do buducnosti .. nieje predsa vztah o tom,aby ste budovali buducnost - a do nej patria aj deti ... a on sa nezmeni lusknutim prsta
@katariinam nezasluzis, takeho partnera ti netreba. ja osobne sa riadim tym, ze nie som parnterov terapeut, jedna vec je pomoct ak treba, druha vec seba davat na xte miesto uz... najma ak uz mas co to za sebou. Necitala som diskusiu vobec, ale ja by som to urcite tak nenechala a iste by som si usta otvorila, ze sice mozem chapat jeho "issues" a depky, ale su momenty ked na to nie je priestor, napr ked jeho partnerka ma sviatok... alebo treba riesit nieco dolezite. Asi som uz stara generacia, ale mne tieto "tazke detstvo" vyhovorky nestacia na to, aby niekto vedla takejto osoby "stradal" Este budem mu nosit tortu a objimat ho ked chodim okolo :D no isto..
Jednoducho ta egoisticky odignoroval.Na jedno malé,,, všetko najlepsie… sa milujuci človek určite zmohne keď by ta ozaj miloval.A nie za depresie to neschovavaj .Pochopila by som keby odmietol ist na oslavu narodenín do spoločnosti, že teda ozaj by mal depresie.Ale vysloviť jednu krátku vetu milujúcej osobe k sviatku a vyhovárať sa na depresiu je vrchol nezáujmu, nerespektu.
Davaj si pozor lebo ta stiahne dole.Nie s týmto človekom by som nebola, zneužíva tvoju dobrotu a lasku.Z lasky k tebe by niečo zo sebou robil, ak by bola pravda, že sa neciti dobre.Mozno je to vecný pesimista ktorý ta znici .Poznam ľudí s depkou ale nikdy sa nestalo žeby nezablahozelali aj keď na oslavu neprisli.Takze nie neospravedlnuj ho ale otvor oči čím skor, aby si ešte neplakala
@anonym_6aaaee wau ty si aka drsna a mozno pravdiva🤣 sa s tym neparas, z mosta dosprosta

@katariinam ani ja, ze toto vobec tolerujes a zapodievas sa takymi ludmi a zase minas svoj cas a energiu na nieco co nema zmysel
Nerozumiem ti, asi si sa nepoucila