icon

Mojej priateľke sa nepáči návšteva detí u ex

jozo1122
3. okt 2024

Ahojte ,potrebujem radu ,či to čo robím je správne alebo nesprávne a čo robiť .
Ide o to ,že so ženou som v rozvodovom konaní a mám už aj novú priateľku o ktorej ešte zatiaľ nikto nič nevie , ide o vec takú ,že dnes syn prišiel s tým že ho niekto trafil loptou do hlavy a že ho to boli a keďže deti bývajú stále s ich mamou a ja tam chodím kvôli ním som zvážil že ostanem tam spať ale priateľke sa to vôbec nepáči , prosím povedzte čo robiť ? Ako sa správať v takej situácii

Strana
z4
jozo1122
autor
4. okt 2024

@mikinka123 teraz je na mňa nahnevaná lebo som jej nepovedal že idem pozrieť deti aj keď je veľa hodín a ona ma videla ísť tam keď venčila psa

mandarinka555
5. okt 2024

@jozo1122 Nie je nič horšie, ako ohrdnutá žena! Robí prieky a manipuluje...A zase na druhej strane...každá, ktorá si zavesí na krk chlapa s deckom, čakajú ju galeje😝

mikinka123
5. okt 2024

@jozo1122 prečo sa vlastne rozvádzate, keď sa nevieš odstrihnúť a stále ťa to tam ťahá? Možno ste mali radšej zapracovať na záchrane manželstva

jozo1122
autor
5. okt 2024

@mikinka123 pracovalo sa ale len z mojej strany a nato musia byt dvaja

vikiki29
5. okt 2024

@jozo1122 to znie ako že ju stále miluješ a novú priateľku len ťaháš za nos? To ale nie je pekné.

jozo1122
autor
5. okt 2024

@vikiki29 k svojej ex nemám žiadne city už pekne dávno

simona20201309
5. okt 2024

@jozo1122 urobil si najtazssi krok - odišiel si. Mas to za sebou. Teraz sa rozhodni, či je to definitívne!!! Teraz neviem, či skôr ty si ten ktorý by sa ešte rád vrátil, ale budúca ex je pevne rozhodnuta? Mam z toho taky pocit, že tancujes ako píska, len aby sa to dalo doporiadku.

maruskat
5. okt 2024

@jozo1122 v prvom rade treba byť fér voči všetkým zúčastneným... povedať deťom o novej priateľke, budúcej ex tak isto...ona možno dúfa,že sa k nim /k nej vrátiš,keďže nikto nevie už o súčasnej vážnej priateľke.Uvidis ako sa veci a týmto zmenia..určite k lepšiemu...a ked nie,tak dat sudom urcit styk s deťmi. Novej priateľke treba vysvetliť,ake je jej miesto v tvojom živote a ze to chxe cas kym sa to vsetko urovna .Ked jej na tebe ozaj záleží,tak to pochopí a bude pri tebe stáť.Ale tu jej davam za pravdu,nemal si tam ist spať.Drzim palce 🤞

jozo1122
autor
5. okt 2024

@maruskat ano jej čo vadi je to spanie tam , a keďže sme už bývali spolu a pohádali sa 2 týždne dozadu od vtedy ani jedna noc spoločná a ja chodím tam tak ma podozrenie

lienka.7
5. okt 2024

@jozo1122 a načo tam stále chodíš?
Tvoja ex vie vôbec ze mas priateľku? Asi nie, ze? Nemáš gule jej niečo povedať. Ty budeš presne ten "vadny" kus, ktorému sa ženy majú vyhýbať.👌🤦‍♀️👎

jozo1122
autor
5. okt 2024

@lienka.7 nie nikto nevie že sme spolu

mk22
5. okt 2024

@jozo1122 ja som sa Pýtala, len bez odpovede, ale už píšeš, že ste spolu bývali.. Takže bývanie máš, prečo si deti nevezmes k sebe?
Načo chodis do bytu? S deťmi vieš byt aj inde.
Priateľke sa nečudujem. Ex vie ze máš vzťah?

maruskat
5. okt 2024

@jozo1122 prečo ju tajíš keď už spolu aj bývate .?

sense
5. okt 2024

@jozo1122 ty máš priateľku aj s ňou bývaš a nikto o nej nevie, a ty chodíš prespávať ex? Dupľom sa tvojej novej partnerke nečudujem. Hráš to na viaceré strany, namiesto aby si bol chlap.

lienka.7
5. okt 2024

@sense lebo chce byť všade za chrumkavého👌 takéto typy sú najubohejsie 👎

som_realistka
5. okt 2024

Ty sa divím, ze priateľka je nahnevaná? Predstav si to opačne, máš priateľku, a ona Ta zataji pred celým svetom, a stále chodí k ex, lebo deti toto deti tamto, alebo sa ex často nanominuje k nej. Daj si do poriadku vzťahy a nalej všetkým čistého vína, lebo takto bude priateľka expriatelka a manželka bude s tebou zametať stále. Inak keby si mal staršie deti, tak si myslím, že si muž s ktorým som mala začínajúci vzťah asi pred rokom. Mali sme počas troch mesiacov presne 4 schôdzky, pretože okrem prvej, vždy ale vždy do toho vliezlo niečo typu, musím ísť za synom, spadol na tréningu a udrel si koleno. Odložíme večeru, lebo deti chcú aby išiel s nimi na pizzu. Nemôžem prísť, lebo ex mi zavolala, že mám ísť po dieťa, zmenili jej termín na nechty, tak toto posledné som nepredychala, a ukončila som to. Čo myslíš ako je to teraz? Rozvod sa naťahuje, on býva sám, ale skáče okolo deti ako ona píska. Myslím, že kým to nezmení on, tak sa to zmení až keď vyrastú deti, alebo si jeho ex niekoho nájde. Ale to už môže byť neskoro.

sense
5. okt 2024

@lienka.7 asi tak nejak, to nie je chlap pre mna

earlgrey
5. okt 2024

už je tu téma aj od tvojej frajerky 😃

maruskat
5. okt 2024

@earlgrey 😁😁😁

minka201
6. okt 2024

Ľudia, toto si zas niekto robí srandu. Nezdá sa vám zvláštne, že autor aj jeho priateľka majú rovnaký nesprávny spôsob písania čiarok? Nie bez medzery za slovom, ale bez medzery pred slovom. Aká náhoda, však? 😉😅

minka201
6. okt 2024
minka201
6. okt 2024
enmery
6. okt 2024

@minka201 😄

maruskat
6. okt 2024

@minka201 možno píšu z jedného telefónu...😁😁😁

minka201
6. okt 2024

@maruskat Neviem, aký telefón by robil toto 😀

earlgrey
6. okt 2024

@minka201 Mňa tu už nič neprekvapí 😄

maruskat
6. okt 2024

@earlgrey 🤣🤣

nikomraz
6. okt 2024

Nie si nic viac, nez obycajny uboziak... hlavne sa cudujem tvojej aktualnej, ze je stale s tebou... vztah v tajnosti??? To ma aky vyznam?? Keby si ju lubil, je ti jedno, ci to niekto vie, alebo nie... s manzelkou uz spolu nezijete, takze aj detom je jasne, ze sa nieco deje... v mojich ociach si len hulvat, ktory si drzi zadne vratka, ak by sa mu nepodarilo vratit sa k byvalej a urovnat si vztahy... darmo tvrdis, ze k nej nic necitis... som chlap a viem, ako uvazujes... chodi sem aj tvoja aktualna a preto tu teraz ides hrat obet a nepochopeneho cloveka... keby som bol zena, zahryzol by som sa ti do rozkroku tak silno, ze by si uz na sex mohol len mysliet, nie ho aj praktizovat.. mozno by si si zacal vazit aj inych a nehladel len na seba

Strana
z4