icon

Mojou chybou som prišla o človeka, ktorého ľúbim. Mám ísť za ním?

3. aug 2022

Mojou chybou som prisla o cloveka ktorého lubim. Ten si ma vsade blokol so slovami : lubim ta ale strasne si mi ublížila, nevidím iné riešenie ako sa rozist.
Tvrdil mi ako si ma chce zobrať, ako ma lubi a po jednej krize už zdupkal. Byva odo mna 4hodiny cesty. Napadlo mi ísť za ním a vydiskutovať si to medzi 4ocami. Myslite že je to dobrý napad?

Strana
z2
jania023
3. aug 2022

Ja to vidim tak ze ta zablokoval a po par dnoch odblokuje a ozve sa ze ahoj ako sa mas?
Proste nezrely muz
Ak toto urobi tak nohy na plecia a utekaj lebo to bude psychos a manipulator a nevadi mu ze ty trpis kopial on si moze pohladkat ego

dilino
3. aug 2022

@laurita285 úplny súhlas do bodky toto iste som jej chcela napisať.

dilino
3. aug 2022

Treba TI sa trepať do zádku dajakemu somárovi .Je to obyčajne tupelo 30 ročne čo sa správa ako 15 ročný.Aj mňe sa zda súhlasim s názorom chcel sa rozisť a nevedel ako toto mu prišlo vhod.Never že ťa strašne miluje keby ťa tak strašne miloval tak toto neurobi.Ked mu zaleži na tebe tak stane sa v rodine že sa niečo môže prihodiť nečakane a to že si išla za rodinou v problémoch to asi tak malo byť.ON ťa neni hoden neponižuj sa nepros, vykašli sa naňho neni o čo stať.

moonlight1210
3. aug 2022

"povedal, že jemu by som bola vzdy prednejšia ja"

Poviem ti to tak po slovensky: Klame.

To len teraz zvelicuje svoje pocity. Co by bolo keby. Samozrejme, ze by to tak nebolo.

Samozrejme, ze keby si sa stale podla jeho poziadaviek ozyvala a davala si pomaly budik, aby si nieco nepremeskala, tak by si tebou zacal byt isty a bez problemov by siel von s chalanmi miesto travenia casu s tebou. Lebo vsak sa ti uz venoval dost, nie? Potrebuje aj cas na seba.

Nesmut. Tento material nestoji za to.

jaskolka
3. aug 2022

Na začiatku mi napadlo, že tam bol nejaký vážny dôvod,nevera, podvod ci niečo také...ale potom keď som čítala vysvetlenie toho "strašného ublíženia" tak normálne mi prišlo smiešne, že kvôli tomu sa s tebou rozisiel.
Bud rada, lebo to je fakt akoby mal 15 rokov. Toho ti v živote netreba, čo by robil, keby fakt prišiel dáky vážny problém?

marca12
3. aug 2022

Nespravila si nic zle a ze sa on s tebou rozisiel,mi pripada ako zamienka. Chlap,ktory ta skutocne lubi,sa s tebou nerozide,ked ides po 100 rokoch von s partiou. Milujuci muz ti dopraje a nie ti zakazuje a ta poznamka s cudzimi kktmi. Poviem ti len tolko dakuj bohu,ze si sa ho zbavila.

zanka777
3. aug 2022

Mne príde cele to čo píšeš divné..... Musela si sa starať o rodinu ...sms si vedela napísať ale zavolať nie???prečo?dve minúty by predsa rodina počkala .aj 5 aj 10si myslím ... Je normálne sa ozývať partnerovi keď som niekde inde ... A po ďalšie nemala si čas zavolať ale chodiť do mesta áno... To je celé také zvláštne ....

bodka70
3. aug 2022

@zanka777 , mne príde zase čudné jeho správanie, autorka napísala, že mu pár krát napísala, to nestačí? Musí 24 hodín denne myslieť len neho? aj keď riešila rodinné problémy, nevidím na tom nič čudné, že popri tom využila návštevu rodného mesta aj na iné veci, na stretnutie s priateľmi. Je dospelá osoba, má právo popri partnerskom vzťahu rozvíjať aj iné osobné vzťahy. Jeho reakcia bola neadekvátna, toto človek, ktorý druhého miluje, nerobí. Vzťah nemá byť väzením. Maximálne sa mohol opýtať, že prečo mu aj nezavolala, ona by mi mu povedala, že venovala sa iným veciam a keď sa vráti, bude sa znovu venovať jemu. On mal povedať, ok miláčik, nič sa nedeje, som rád, že si poriešila rodinné veci a aj si sa stretla s kamarátkami a kamarátmi. Vybavené a ide sa ďalej. Takto by sa zachoval zrelý a normálny muž.

zanka777
3. aug 2022

@bodka70 ja v dnešnej dobe si neviem predstaviť že si človek ktorý je s niekým vo vzťahu nenájde dve minúty aby zavolal ... Miesto písania zavolám a poviem čo je nové to je celé ....

derdia
3. aug 2022

Nehnevaj sa...kamosky ti boli prednejsie ako on. Ja by som to citila podobne, keby moj priatel siel radsej s inymi von ako za mnou.. Proste darmo budes hovorit, ale dala si na prednejsie miesto kamosky ako jeho....

bodka70
3. aug 2022

@derdia , porovnávaš neporovnateľné veci. ak by bola v meste, kde býva s priateľom a zavolali by jej kámošky, s ktorými môže byť hocikedy a ona by im dala prednosť a zrušila dohodnuté stretnutie s priateľom, to ešte pochopím, že by ho to naštvalo (ale ani to nepovažujem za dôvod na rozchod, len na porozprávanie, ospravedlnenie atď. ale ona išla do rodného mesta, za svojou rodinou a popritom využila čas, keď už tam bola, aby sa stretla s kamarátmi, ktorých dlho nevidela a zrejme aj dlho znova neuvidí.

bodka70
3. aug 2022

@zanka777 , tak ja si to viem predstaviť, ale to som ja, to že mám partnera, neznamená že musíme byť nonstop na seba nalepení, ľudia by popri vzťahu mali mať aj svoj osobný priestor, svoje iné aktivity, mimochodom, prospieva to aj vzťahu, nebyť vkuse nalepení len na seba, aj iné veci a iné aktivity mimo vzťahu rozvíjajú našu osobnosť, sebavedomie a v konečnom dôsledku je takýto človek atraktívny a vzácny aj pre svojho partnera. Ja mám tiež vzťah, ale keď sa stretnem s kamarátkou, zakecáme sa, čas beží ani si neuvedomím ako a nie, vtedy mu nevolám, nepozerám správy a občas si nájdem neprijaté hovory od neho. On sa len potom smeje, že kde som sa znovu zakecala. Chvalabohu mám partnera, nie dozorcu nad sebou.

isis234
3. aug 2022

Ty si mu písala SMS, a on prečo tebe nezavolal? Kde bol? Čo robil? Na jednej strane píšeš, že si mala rodinné povinnosti a na druhej si šla s kamoškami,,, v poriadku, aj zabaviť sa treba.. no v tom čase si mu mohla zavolať.. Prečo asi nie??? Nechoď za ním bez ohlásenia. Dohodni si s ním stretnutie na neutrálnom mieste.... hoc v inom meste.. vydiskutujte si to... Každý nech si povie svoj názor,, i do budúcnosti, ako si to predstavujete.. Až potom rozchod, ak sa nezhodnete v názoroch.. Toto bola možno skúška života. Nič sa nedeje náhodou, všetko má svoj význam.

tykat
3. aug 2022

"...A on zacal že s cudzími kktmi trávim čas..."
Ta za takym by som ani do vedlajsej dediny nesla nie ze 4h cestovala.

karolinakr
8. jún 2023

@tykat 😆😆

Strana
z2