Pomôžte Ľubke v boji s rakovinou
Milé žienky,
obraciam sa na vás s prosbou za moju kamarátku Ľubku, ktorú osobne poznám. ❤️
Ľubka má 48 rokov, je mamou dvoch dcér a už šiesty rok bojuje s rakovinou vaječníkov. Za tie roky absolvovala množstvo liečby a chemoterapií a napriek všetkému sa nevzdáva.
Možnosti liečby na Slovensku sa však vyčerpali. Nádej prišla z Viedne, kde sa jej prípadu ujali a otvorila sa možnosť ďalšej liečby.
Tá je, žiaľ, finančne nesmierne náročná. Jedna dávka stojí viac ako 20 000 € a liečbu potrebuje opakovane. Preto vznikla overená výzva na Donio, ktorej cieľom je vyzbierať 200 000 €.
🙏 Viem, že nie každý si môže dovoliť finančne prispieť. Preto vás chcem poprosiť aj o niečo, čo nestojí nič:
Ak nemôžete prispieť, prosím, pomôžte nám Ľubkin príbeh ZDIEĽAŤ. ❤️
Pošlite ho svojim známym, do rodiny alebo ľuďom, ktorí by ho mohli posunúť ďalej. Možno sa práve vďaka jednému zdieľaniu dostane k človeku alebo firme, ktorá dokáže výraznejšie pomôcť.
Každé euro pomôže, ale rovnako dôležité je dostať Ľubkin príbeh medzi čo najviac ľudí.
👉 Overená výzva na Donio:
https://donio.sk/pomozme-lubke-zvladnut-boj-s-t...
Ďakujem zo ❤️ každému, kto prispeje, zazdieľa alebo nám pomôže dostať túto výzvu ďalej.
Nevzdávame sa. Ľubka tú šancu potrebuje. ❤️🙏
Mňa by zaujímalo čo to je za súkromnú kliniku
Totiž väčšinou sa neplatí,ak je pacient zaradený do klinickej štúdie ale dokonca mu hradia náklady spojené s tým
Preto ma zaujíma o akú kliniku ide
A prečo pýtajú toľko peňazí
Totiž väčšinou sa neplatí,ak je pacient zaradený do klinickej štúdie ale dokonca mu hradia náklady spojené s tým
Preto ma zaujíma o akú kliniku ide
A prečo pýtajú toľko peňazí
@anonym_fbb114 Zvyčajne tieto kliniky zarábajú na zúfalých ľuďoch. Poisťovne tieto liečby neuhrádzajú, lebo to nie sú štandardné a overené metódy. Ale chápem, že topiaci sa aj slamky chytá a keď nejakému zúfalému človeku ponúknu nejakú "novú" a "alternatívnu" liečbu, tak sú schopní aj majetok predať, len aby to zaplatili. Keby to bola skutočne úspešná, overená a schválená liečba, tak by už bola zaradená na zozname hradenej zdravotnej starostlivosti.
Takže áno - tieto kliniky zarábajú na strachu a falošnej nádeji.
BASG Spolkový úrad pre bezpečnosť v zdravotníctve (Bundesamt für Sicherheit im Gesundheitswesen).uvádza, že pri úradne schválenej klinickej štúdii pacient za samotnú liečbu v rámci štúdie nemá platiť.
BASG zároveň varuje pred klinikami, ktoré ponúkajú pacientom s rakovinou alebo inými vážnymi ochoreniami experimentálne bunkové/génové terapie za vysoké sumy.
🤔
@ima23 Koľko Ľubkiných kamarátok ešte založí tému o pomoci svojej kamarátke. Včera to založila nejaká larsen, dnes ty. To ste všetky jej kamarátky?
@ima23 Nehnevá ma to, len je to podozrivé, keď to behom jedného dňa veľa ľudí postuje...
@ima23 Prečo? Je tu plno anonymov. Navyše ja nepýtam peniaze.
A stále si neprezradila, o akú rakúsku kliniku ide. Prečo je to také tajomstvo? Prečo nemôžu byť transparentní? Prečo vo výzve nie je napísané, o ktorú konkrétnu kliniku ide?
@ima23 ale aj ty si anonym, nie ? Niekto nevie tvoje meno, priezvisko, kde bývaš - profil môže byť celý vymyslený ...

Mňa by zaujímalo čo to je za súkromnú kliniku