icon

Môže byť motorkárska láska len výplod ilúzie?

12. máj 2025

Ahojte baby 2 týždne si píšem si s jedným motorkárom (33r) vyzerá byť naozaj milý, pozorný nie ako doterajší chalani ktorých som spoznala...tento víkend ma zavolal von, spravili sme si pekný výlet na moto, no nemám pocit že by som sa mu nejak páčila aj keď mi na stretnutí povedal, že som veľmi pekná 🤷🏼‍♀️ od začiatku ako sme si začali písať odpisuje v dosť dlhých intervaloch pri tom on prvý napísal mne, niekdy neodpíše aj 8hod dnes si prečítal ráno správu a celý deň žiadna odozva..myslíte, že môže byť až tak veľmi zaneprázdnený či blbosť? Ja neviem či sa ho mám na rovinu spýtať či nieje moc na sociálne siete, alebo kašľať na to..
PS: dala som ráno aj príbeh na instagrame a doteraz si ho nepozrel, tak asi naozaj nemá čas neviem..

Strana
z2
autor
12. máj 2025
@zoja1234

@autorka koľko máš rokov?

@zoja1234
23 mám

janickacrazy
12. máj 2025

Možno len nerád píše, môj muž bol tiež taký a tiež je motorkár. Uvidíš, či ti zavolá ešte alebo ťa pozve von. Ak nie, tak asi nič z toho. Ale niektorí ľudia sú takí, že píšu ozaj málo.

autor
12. máj 2025
@janickacrazy

Možno len nerád píše, môj muž bol tiež taký a tiež je motorkár. Uvidíš, či ti zavolá ešte alebo ťa pozve von. Ak nie, tak asi nič z toho. Ale niektorí ľudia sú takí, že píšu ozaj málo.

@janickacrazy Mne sa skôr zdá, že nevie spraviť prvý krok, alebo sa toho bojí/hanbí 🤷🏼‍♀️ som sa ho spýtala čo robí cez víkend či má nejaké plány a hneď sa chytil, že jasne mohli by sme niečo podniknúť..

cacianka
13. máj 2025

Neber to tak tragicky, je veľa ľudí, obzvlášť chlapov, čo vôbec neriešia sociálne siete, odpisovacky a mobil im slúži iba ako základný dorozumievaci kanál. Môj nevie ani sms napísať, nič, iba sa naučil dať 👍.

sova7
13. máj 2025
@krasneleto

my ho nepozname... ale poznam muzov, ktorý na mobile nevysia, socialne siete maju z nudze cnost a vyslovene komunikacia tymto stylom je pre nich no- go ... niekto je vypisovac, niekto nie...

@krasneleto tak keď vie že nerieši sociálne siete a chce s tou ženou byť v kontakte tak si mali vymeniť čísla a komunikovať inak to je vždy o dohode a o ľuďoch

sova7
13. máj 2025

Ak sa chlap hanbi a nevie sa prekonať ani keby fakt mal záujem čo v živote s takým drevom keď pridu vážne problémy? Myslím že chlap ak chce tak sa prekoná. A dva týždne sú nič. Ja by som tomu nijaku váhu nedávala. Príjemné písanie fajn výlet a posuniem sa ďalej keď z jeho strany nič. Veď je to cudzí človek a kľudne moze byť aj ženatý. Z jeho strany to na nejaký veľký záujem nevidím

autor
13. máj 2025
@sova7

Ak sa chlap hanbi a nevie sa prekonať ani keby fakt mal záujem čo v živote s takým drevom keď pridu vážne problémy? Myslím že chlap ak chce tak sa prekoná. A dva týždne sú nič. Ja by som tomu nijaku váhu nedávala. Príjemné písanie fajn výlet a posuniem sa ďalej keď z jeho strany nič. Veď je to cudzí človek a kľudne moze byť aj ženatý. Z jeho strany to na nejaký veľký záujem nevidím

@sova7 Dohodli sme sa, ze pôjdeme cez víkend do mesta..naposledy som mu odpísala včera o 20ej a odvtedy žiadna odpoveď ani si to neprečítal 😂🤦🏼‍♀️

sova7
13. máj 2025

Kašli na to máš svoju hrdosť a dôstojnosť a určite mas na viac ako byť niekomu víkendova zábavka

mischy00
13. máj 2025

Ja teraz vážne neviem ci by som ozaj chcela tráviť čas s takýmto typom človeka....ok, niekto nerád píše ale snáď sú aj iné možnosti ako dat vedieť, že mám záujem o človeka. A nie čakať celé hodiny ci mi odpíše a keď áno, pošle smajlika????
Môže zavolať, poslať hlasovku alebo napísať, večer sa ozvem...hocičo. toto by mňa osobe nebavilo, ako malé deti. Keď nevie komunikovať tajto ne h hlafa iné možnosti, aj to je dôkazom toho, že to myslí vážne. Nechceš od neho slohy ani diplomovú prácu.
To takto bude riešiť v živote všetko?? Nenapisem, nezavolam , neriešim? Sme v 21 storočí, dnes je takáto komunikácia normálna vec, obzvlášť ak hľadá vzťah

autor
13. máj 2025
@mischy00

Ja teraz vážne neviem ci by som ozaj chcela tráviť čas s takýmto typom človeka....ok, niekto nerád píše ale snáď sú aj iné možnosti ako dat vedieť, že mám záujem o človeka. A nie čakať celé hodiny ci mi odpíše a keď áno, pošle smajlika????
Môže zavolať, poslať hlasovku alebo napísať, večer sa ozvem...hocičo. toto by mňa osobe nebavilo, ako malé deti. Keď nevie komunikovať tajto ne h hlafa iné možnosti, aj to je dôkazom toho, že to myslí vážne. Nechceš od neho slohy ani diplomovú prácu.
To takto bude riešiť v živote všetko?? Nenapisem, nezavolam , neriešim? Sme v 21 storočí, dnes je takáto komunikácia normálna vec, obzvlášť ak hľadá vzťah

@mischy00 No odpísala som mu včera o 20ej a doteraz si správu ani len neprečítal..🙈

mischy00
13. máj 2025

@autor skus mu nepisat týždeň, či si to vôbec všimne

autor
13. máj 2025
@mischy00

@autor skus mu nepisat týždeň, či si to vôbec všimne

@mischy00 🤣🤣🙏🏻

lebandulka7
13. máj 2025

Sú rôzne typy ľudí niekto rad komunikuje vypisuje a niekto nie a radšej sa stretne.. možno rieši viaceré kto vie.. a to s tou ilúziou no je to tak že si veľa veci zvykneme idealizovať a potom sme sklamaní že to neni tak ako sme si predstavovali, ja by som sa chlapovi nikdy nevnucovala keď sa chce stretnúť bolo mu somnou dobre tak sa ozve keď nie, nemám záujem neni jediná ryba v mori, ale muži po 30ke podľa mojich skúsenosti kamarátov v tom veku neriešia veľmi sociálne siete a už vôbec nie prezeranie storyčok aj teba to prejde o 10 rokov

autor
13. máj 2025
@lebandulka7

Sú rôzne typy ľudí niekto rad komunikuje vypisuje a niekto nie a radšej sa stretne.. možno rieši viaceré kto vie.. a to s tou ilúziou no je to tak že si veľa veci zvykneme idealizovať a potom sme sklamaní že to neni tak ako sme si predstavovali, ja by som sa chlapovi nikdy nevnucovala keď sa chce stretnúť bolo mu somnou dobre tak sa ozve keď nie, nemám záujem neni jediná ryba v mori, ale muži po 30ke podľa mojich skúsenosti kamarátov v tom veku neriešia veľmi sociálne siete a už vôbec nie prezeranie storyčok aj teba to prejde o 10 rokov

@lebandulka7 konečne napísal, že nech mu prepáčim také odpisovanie, ale poslednú dobu má veľa práce + sa chystá do zahraničia vybaviť nejaké veci, tak to rieši a má veľa chystania..uvidíme čo bude časom

huxy
13. máj 2025

No povedzme si úprimne, koľko trvá odpísanie pár viet? Keď aj predtým prečítal a neodpovedal?
Stručne to mohol napísať aj skôr. Zabralo by mu to minutu, dve.
Podla mňa nemá záujem alebo rieši viaceré.

mischy00
13. máj 2025

Aj prezident má viac času ako on...milujem týchto straaaaaasne zaneprázdnených ľudí. Akože takymto štýlom si chce budovať vzťah? Skôr odradí skôr, ako začne

autor
13. máj 2025
@mischy00

Aj prezident má viac času ako on...milujem týchto straaaaaasne zaneprázdnených ľudí. Akože takymto štýlom si chce budovať vzťah? Skôr odradí skôr, ako začne

@mischy00 mňa už odradil ..

mischy00
13. máj 2025

Aj mňa 😀...ale naozaj, ak má muž ozaj záujem, tak sa ta bude držať ako kliešť a venuje ti každú voľnú chvíľu. Tento nieje ochotný ani len kuknut na mobil, či si náhodou nepísala. Vieš o čom to značí? Ze na teba vôbec nemyslí, proste si niekto, kto nieje podstatný...takto to ja vidím. Pokiaľ neoperuje 13 hodín vkuse niekde na sále, minutku si nájde vždy.

autor
13. máj 2025
@mischy00

Aj mňa 😀...ale naozaj, ak má muž ozaj záujem, tak sa ta bude držať ako kliešť a venuje ti každú voľnú chvíľu. Tento nieje ochotný ani len kuknut na mobil, či si náhodou nepísala. Vieš o čom to značí? Ze na teba vôbec nemyslí, proste si niekto, kto nieje podstatný...takto to ja vidím. Pokiaľ neoperuje 13 hodín vkuse niekde na sále, minutku si nájde vždy.

@mischy00 No po 20hod odpísal dnes 🤣🙏🏻 máš úplnú pravdu je to tak 🙂

lebandulka7
13. máj 2025

Doslova minútu si nevie nájsť čas odpísať :/

tini27
14. máj 2025

Neviem ako to ke v tomto prípade, ale npr môj muž neodpisuje, keď sa na niečo v práci sústredí a nie je to odpísanie nevyhnutné… on si správu tiež prečíta, ale proste keď rieši nejaký problém, tak má hlavu a sústredenie inde a keby odpisoval, už tie myšlienky preruší a potom zas musí do toho “prísť” … takže z tohto pohľadu chápem, že to proste nie je len “pol minúty na pár slov”…

mischy00
14. máj 2025
@tini27

Neviem ako to ke v tomto prípade, ale npr môj muž neodpisuje, keď sa na niečo v práci sústredí a nie je to odpísanie nevyhnutné… on si správu tiež prečíta, ale proste keď rieši nejaký problém, tak má hlavu a sústredenie inde a keby odpisoval, už tie myšlienky preruší a potom zas musí do toho “prísť” … takže z tohto pohľadu chápem, že to proste nie je len “pol minúty na pár slov”…

@tini27 tak snáď nieje sústredený 12 hodín vkuse? Autorka nečaká okamžitú reakciu, a je rozdiel manžel, to je už hotový vzťah a rozdiel, ak sa s niekým ešte len zoznamuje. Tak bez interakcie a komunikácie to žiaľ nejde. Autorka sa s nim nevie porozprávať doma po práci večer pri telke.

autor
14. máj 2025
@mischy00

@tini27 tak snáď nieje sústredený 12 hodín vkuse? Autorka nečaká okamžitú reakciu, a je rozdiel manžel, to je už hotový vzťah a rozdiel, ak sa s niekým ešte len zoznamuje. Tak bez interakcie a komunikácie to žiaľ nejde. Autorka sa s nim nevie porozprávať doma po práci večer pri telke.

@mischy00 Chcela som mu napísať, že je viac zaneprázdnený ako prezident, ale vykašlala som sa na to 🤣 keby mu odo mňa aj týždeň neprišla správa si to nevšimne 🤣

mischy00
14. máj 2025

Kašli na neho....nájdeš si 100 lepších 🙂. Ja som s mojim randila v dobe prezvanania ( to ty už nepoznáš) lebo kredit bol drahší ako kokaín a sms stála tuším 4 koruny, no takže 1 správa denne a cely deň prezvanacky...akože to znamenalo , myslím na teba 😀😀 . Tento by ta ani neprezvonil, taký je zaneprázdnený

ibaja29
14. máj 2025

A coze robi za pracu ten tvoj kasanova ue je taky zaneprazdneny a nevie odpisat?

wanesenka9
14. máj 2025

Môžem sa spýtať na meno dotyčného ? Tiež takého poznam

ibaja29
14. máj 2025
@wanesenka9

Môžem sa spýtať na meno dotyčného ? Tiež takého poznam

@wanesenka9 aj ja 😆

autor
14. máj 2025
@ibaja29

@wanesenka9 aj ja 😆