Môže byť muž poriadkumilovný bez ženského vplyvu?
Ahojte dievčatá, poznáte mužov, ktorí sú hetero, žijú údajne sami (v podnájme) a zároveň majú bývanie, akoby tam vládla ženská ruka? Čisto, záclony, závesy, prehoz na posteľ, deka na gauči, ružový vankúšik s kvetmi, ružová šálka s jednorožcom, ružová sviečka na stolíku, kvety vo váze na jedálenskom stole a všade plno zelených rastlín. Údajne si žehlí všetko do práce ešte aj boxerky. Som z toho dosť zmätená, lebo možno len tlačí kaleráby a v skutočnosti žije vo vzťahu. Ale večer zvykne tráviť pri telke a odpisuje pravidelne a rýchlo, tak jedine žeby bola často odcestovaná 🤔 čo si myslíte vy?
Je veľa chlapov, ktorí nie sú vôbec hetero, dobre vychádzajú so ženami a nevedia o tom. Ženy si ich chvália akí sú milí, poradia v móde, navaria, vyperú, majú dokonalú manikúru. Pokojne takto môžu fungovať desiatky rokov. A potom, jedného dňa, keď im začne ťahať na 60, tak im svitne a zdrhnú s mladým 20 ročným chlapcom...
Možno má malú dcéru o ktorej ešte nevieš.
No moj muz zil par rokov sam, byt cisty, navarene upratane, kvetov plno, tricka v skrini potriedene podla farby atd A kedze si setril peniaze tak vecer travil vacsinou doma.
Ja som raz u jedného bola ten mal všetko zariadené do červena a samí Mickey a Minnie 😀 tak mu to zariadila ešte ex keď spolu boli a on si to tak nechal .. takze možno zariadila aj u tohto ex
Môj syn od 7r odmieta ružové tričko, košeľu,na Mikuláša sa nedal presvedčiť na červené oblečenie. Takže bud iná orientácia alebo teda ak sa o niečo pokúša tam utajovana žena.
@dharmasanata tak toto je tiež ináč môžne, moj ex tiež všetko nechal tak .Musim sa teraz rehotat lebo som mala ružový prehoz ,strieborné srdiecka ,bordové záves..On ešte aj v šuflikoch moje spodné prádlo, proste vsetko ako som nechala, takže jeho nová frajerka sa tiež mohla čudovať.
@kikappp to si urobila naschvál, aby ho žiadna nechcela, príznaj sa! 🤣
@sunshine007 veď sa ho spýtaj prečo má ružové sviečky a vankúše🙂možno to bola recesia od kamarátov nejaký darček atď ..alebo pozostatky po bývalej.Moj muž mal lepší poriadok ako ja, keď sme sa spoznali ozehlene, trička do komínkov atď...je rozdiel mať poriadok a mať na chlapa zvláštne doplnky
Ja mam taky exemplár doma,myslím s tym vyluxovanim bytom,zehlí tiez lebo ja to nenávidím, varit vie ale uz nevarí. Ked sme sa dali dokopy byval sam,od 19r,a veru aj zo zeme by sa u neho dalo jesť tak maval cisto. Aj v spolocnej domácnosti ked uz sme zili spolu mal take dni,ze upratoval na komplet všetko. Vrátane skríň, spajze no proste všetko. Rano zacal,vecer skončil 🫣tak nie vsetci chlapi su prasce 😅 Ružovú ale fakt neznáša 🤣
Povedzme si úprimne dievčatá, keď vás muž pozve domov a bude mať tam bordel,neotočite sa na podpätku? Keď má muž doma poriadok tak má väčšiu šancu,či?
Nie o nie je v poriadku. Buď je iny alebo má partnerku alebo mamička zariadila....nič z toho nie je v poriadku. Treba ho preklepnúť.
Skúsiť reči o homosexuáloch, zoznámiť sa s kamošmi a rodinou čím skôr...ak sa bude niečomu vyhýbať, potvrdí sa to.
Keď má partnerku búda sa s tebou schovávať.
Poznala som takého. Tajomstvo bola mamka, ktorá mu chodila 3x do týždňa obriadiť byt. Všetko tip top. 🫠🫠🫠
@sunshine007 Tak to uz znie lepsie. Poznam chlapov,ktori si potrpia na poriadok,ale je s nimi tazky zivot,lebo oni su celkovo taki velmi zorganizovani vo vsetkom. Moj kamos doslova hlada smeti na zemi a potom zdrbe zenu,ze neupratala a cely vecer luxuje ako posahany.

@hiro Môj tréner, zasnúbený, má po celom byte zelené rastliny, stará sa o ne, ON...nie jeho snúbenica, je to jeho záľuba, nakupuje všetko možné pre tie rastliny, presádza...😄 a nie, nebola som u neho, videla som videa na fb 🤣 takže s tými kvetmi by som si ťažkú hlavu nerobila...a vlastne ani s ničím iným...načo? kľudne môže mať neter, ktora k nemu chodí a je to jej šálka...možno vankúš dostal od mladšej sestry (napr. 10r.), ktorá nevidí rozdiel vo farbách pre muža a ženy a sviečka? možno mamka kúpila ružovú 😄
@autorka
Veď sa ho opýtaj, že čo tie ružové veci, keď býva sám 😄 že ti to nepríde OK...hoci ja by som to neriešila...