icon

Môže byť priateľov postoj k financiám problematický?

30. apr 2025

Dobrý večer,
mám nového priateľa, kratúčko. Asi 3 mesiace. Keď som pred ním zmienila, že chodím každého pol roka k ortopédovi na pichanie kyseliny hyaurónovej do kolien, ihneď spomenul cenu, jedna injekcia stojí vyše 40,- na jednu injekciu. Že sa to platí celé. Na to som mu povedala, že nie, že je tam aj spolúčasť poisťovne, povedal, že aj tak je to drahé. Na to som oponovala, že 80,- Eur na pol roka ( do dvoch kolien) nie je až tak veľa, že to vychádza na 13,- Eur mesačne. Že minieme na väčšie blbosti a toto je na obnovu chrupavky. Povedal, že aj tak mi to nie je treba.
Bude toto lakomec ?

Strana
z3
martinadomianova
1. máj 2025

On takého ruky preč. Aby Ti potom všetko nevypočítaval do posledného centu. Zdravie má človek len jedno.

margotka17
1. máj 2025

No čiže, ked jemu vytiahnu zuby už si nedá urobiť nové? Len si ty investuje do zdravia nôh, tie potrebuješ ako soľ do konca života. Toho frajera asi nie.

ahhola
1. máj 2025

Keby ti "vycital" implantaty, tetovanie, kacacinu🦆ale to, co potrebujes nezanedbat... Uz mu srotovalo v hlavke, kolko fajciva moho byt za tvoje denglave kolena (sory aj mna zacinaju zradzat a serie ma to, co to bude stat😅)

katty123456
1. máj 2025
@ahhola

Keby ti "vycital" implantaty, tetovanie, kacacinu🦆ale to, co potrebujes nezanedbat... Uz mu srotovalo v hlavke, kolko fajciva moho byt za tvoje denglave kolena (sory aj mna zacinaju zradzat a serie ma to, co to bude stat😅)

@ahhola veľa😏ja stále vravím že mám pozlátené kolená🤐a dnes že už veru aj zlate ,nielen pozlatene

maury
1. máj 2025

Na cigaretách minie viac peňazí ako ty na potrebných iniekciách do kolien. Pošli ho kade ľahšie. Toto je len začiatok..

martin96321
1. máj 2025
@mantilka

Ja by som s fajčiarom nechodila..
smrdí, obťažuje fajčením doma, susedov a vyhadzuje peniaze hore komínom. Keď deti nebudú mať, ale na cigarety bude musieť byť vždy!
Ceny cigariet idú hore. 2000 eur...veď to je jedna krásna dovolenka all inclusive pri mori 1x ročne. Za 10 rokov má na auto.
Keď teraz ti nedopraje pre zdravie, ako bude frflat každé jedno pichanie po svadbe alebo ti to rovno zákaże.
Už sa vyfarbil, niet čo dodať.
Sa divím, že po 3 mesiacoch je tak otvorený.

@mantilka A nema byt otvoreny?😁 Este sa poriadne ani nepovozil a uz tlmiče vybite.....co pride potom?😇 Generalka po roku?🤣

autor
1. máj 2025

Teraz už je naozaj jasné, že po tejto skúsenosti s injekciami sa od takého človeka podpory ( nemyslím finančnej ) nedočkám.

domkakvet
1. máj 2025
@martin96321

@domkakvet Preco by mal v restike zaplatit?🤣 To je najvacsi problem?😎

@martin96321 tak pre niekoho to byva problem.

martin96321
1. máj 2025
@domkakvet

@martin96321 tak pre niekoho to byva problem.

@domkakvet k comu to patrilo?

domkakvet
1. máj 2025
@martin96321

@domkakvet k comu to patrilo?

@martin96321 ku tvojmu komentaru v ktorom si ma oznacil.

martin96321
2. máj 2025
@domkakvet

@martin96321 ku tvojmu komentaru v ktorom si ma oznacil.

@domkakvet Len som si robil srandu,ze v dnesnej dobe rovnopravnosti treba dat sancu aj zene aby zaplatila v restauracii😉

trisha_r
2. máj 2025

Finančnej sa určite nedockas a ani žiadnej inej. Pre partnera má byť tvoja pohoda priorita číslo jedna. A keďže nie je, nechaj ho tak.

huxy
2. máj 2025
@martin96321

@domkakvet Len som si robil srandu,ze v dnesnej dobe rovnopravnosti treba dat sancu aj zene aby zaplatila v restauracii😉

@martin96321 ja napr.nemám problém zaplatiť.
Len akosi veľa mužov, čo by to očakávali (kvôli akože rovnoprávnosti), ale často nepriložia ruku k dielu v domácnosti, pri varení, staraní sa o deti...

autor
2. máj 2025
@trisha_r

Finančnej sa určite nedockas a ani žiadnej inej. Pre partnera má byť tvoja pohoda priorita číslo jedna. A keďže nie je, nechaj ho tak.

@trisha_r Vieš mňa najviac zarazilo to, že aspoň to ľudské napr. "nech Ti to dobre dopadne, nech kolená poslúchajú" mohol povedať. Namiesto toho výpočet. Zostala som dosť zarazená a úprimne aj sklamaná.

martin96321
2. máj 2025
@huxy

@martin96321 ja napr.nemám problém zaplatiť.
Len akosi veľa mužov, čo by to očakávali (kvôli akože rovnoprávnosti), ale často nepriložia ruku k dielu v domácnosti, pri varení, staraní sa o deti...

@huxy Ja si len robim srandu z otazky ci zaplatil v restauracii. Muz by sa opytal myza ci Ti dala😉 Ja nemam problem doma uvarit,upiect,poumyvat riad ale aj zaplatit v restauracii. A takeho chudaka,co zacne vypocitavat kolko stoja injekcie.......kopanec do zadku,aby nestihol schody spocitat

martin96321
2. máj 2025

Nemusis byt zarazena ani sklamana....staci ak budes poucena. Lebo ocividne je to chuj

Strana
z3