Môže fungovať vzťah s vekovým rozdielom 11 rokov?
Ahojte, čo hovoríte na vekový rozdiel 11 rokov? Ja 23 rokov a on 34 rokov 😄 môže to fungovať aj v budúcnosti? Rozumieme si všetko, len ma stresuje ten vek v budúcnosti, ale zas nepríde mi to ani nejaké drastické 😄
Mame 12r rozdiel sme spolu 15r, čiže od mojej 18tky
Ahoj, záleží na tom, ako si rozumiete, či sa dokážete jeden druhému prispôsobiť, či sa môžete o čomkoľvek porozprávať, či Ti pomôže s hocičím, ak nestíhaš (nevládzeš).....
Je ľahké žiť s niekým, ak je pohoda a všetko klape. Povaha toho druhého sa ukáže až v ťažkostiach. A 11 rokov nie je až taký priepastný rozdiel, to by som nepovažovala ako nejaký problém.
Ahoj, záleží na tom, ako si rozumiete, či sa dokážete jeden druhému prispôsobiť, či sa môžete o čomkoľvek porozprávať, či Ti pomôže s hocičím, ak nestíhaš (nevládzeš).....
Je ľahké žiť s niekým, ak je pohoda a všetko klape. Povaha toho druhého sa ukáže až v ťažkostiach. A 11 rokov nie je až taký priepastný rozdiel, to by som nepovažovala ako nejaký problém.
@ika02 dakujeeem 🎀
@anonym_autor Keď budeš mať 40, on bude mať 51. Nikoho to potom nebude trápiť, že máte 11 rokov vekový rozdiel. A keď to teraz tebe nevadí, tak iných do toho absolútne nič nie je.
Mohol by som teraz napísať, že keď bude mať on 41 a ty 30, či nebude loviť zase nejakú mladú žabu - dvadsiatničku, ... ale ty ho poznáš, a snáď to vieš posúdiť.
@anonym_autor Keď budeš mať 40, on bude mať 51. Nikoho to potom nebude trápiť, že máte 11 rokov vekový rozdiel. A keď to teraz tebe nevadí, tak iných do toho absolútne nič nie je.
Mohol by som teraz napísať, že keď bude mať on 41 a ty 30, či nebude loviť zase nejakú mladú žabu - dvadsiatničku, ... ale ty ho poznáš, a snáď to vieš posúdiť.
@chrobak7 ďakujem moc 🌸 lebo ja som mala v hlave zafixovane, že max 5 6 7 rokov a nič nad 10 😅
Pre mňa je max.rozdiel 5 rokov. 10 a viac je už veľa, ale každý nech si robí, ako chce 🤷🏼♀️
@chrobak7 ďakujem moc 🌸 lebo ja som mala v hlave zafixovane, že max 5 6 7 rokov a nič nad 10 😅
@anonym_autor moj muz je odo mna starsi o 11 rokov. Sme spolu 25 rokov, mame 2 deti. Ked sme sa spoznali, mali sme 25 a 36 rokov. Ono vsetko je individualne a pre kazdeho je vhodny iny vekovy rozdiel. Subezne tu je tema, kde 46 rocny muz ma rovesnicku v menopauze, kroru uz nebavi sex. Ak by mal 11 rocny rozdiel, tak toto nemusi este riesit🤪. Ale mozno by riesili nieco ine, ako pisem, pre kazdeho je vhodny iny vekovy rozdiel, ja som vzdy bola na starsich.
@anonym_autor S mojím ex sme sa dali dokopy keď ja som mala 17 a on 30. Boli sme spolu 18rokov, máme tri nádherné deti. Už som šťastne rozvedená, ale vychádzame spolu bez problémov. Vek nebol problém
@anonym_autor ja s mojím máme rozdiel 13r.
Nedávno sme oslávili 20r výročie.
Ja by som ho nemenila.
Ale šťastie v tomto tu zaručiť neviem 😄😁😊
@anonym_autor medzi mojimi rodičmi je 10 rokov. Sú spolu už dlho a šťastní. Základ sú povahy, ktoré spolu vychádzajú a majú rovnako nastavené hodnoty. Ale ☝️ mama už je občas taká ustráchaná, predsa len, ona 70r ešte má energiu a oco už je dedko. Že proste ten strach, koľko s ňou ešte bude.
Môj ex bol o 11r starší, zo začiatku ok, ale časom sa prejavila povaha a prístup , to sa nedalo vydržať. Takže partnera vyberať nielen podľa veku ale aj podľa veku
@anonym_autor pre mňa osobne je to veľa, ale keď to tebe vyhovuje, tak to nerieš, každému vyhovuje niečo iné
velmi zalezi od povahy. NIe veku. Aj je stale aj v tomto veku domased a ty si aktivna ze rada cestujes, spoznavas a on je radsej doma, casom to bude uplne rovnake. Naopak to plati tiez. Ak budes doma unavena s dietatom/detmi tak budes chciet klud a on bude chciet za kazdu cenu cestovat alebo nieco podnikat tak tiez si rozumiet nebudete. Ved si mlada, skus s nim byvat 2-3 roky a uvidis ako viete spolu riesit problemy. Niektory 40 rocny su furt ako v puberte, iny uz od 25 su rodinne zalozeny a zodpovedny. Takze toto je vec, ktoru musite mat spolocnu a rovnake plany do buducnosti. Ak on chce do 3 rokov rodinu ale ty este aspon 7 rokov nie tak bude problem. Toto si musite vyjasnit aby nevznikali zbytocne problemy z ocakavani.
Keď ste teraz mladí ľudia,tak to teraz tak pociťovať nebudeš,ale ak rozmýšľaš s ním do budúcnosti,skús si predstaviť vekové rozmedzie ty 45 a on 56,či ti to bude vyhovovať.
Keď ste teraz mladí ľudia,tak to teraz tak pociťovať nebudeš,ale ak rozmýšľaš s ním do budúcnosti,skús si predstaviť vekové rozmedzie ty 45 a on 56,či ti to bude vyhovovať.
@zuzanita1609 Veru, mám 57 a neviem si predstaviť, že by som mal tak starú manželku....😂😲
@zuzanita1609 Veru, mám 57 a neviem si predstaviť, že by som mal tak starú manželku....😂😲
@chrobak7 to je myslené ironicky alebo naozaj? 😁
@anonym_autor Ide o to, ako je nastavená mentalita národa. U nás sa to už mení, ty máš v hlave ešte konzervatívne názory, ktoré boli platné pár desaťročí dozadu. Vekový rozdiel sa už pomaly prestáva riešiť.
Napr. v Kórei je tolerovaný vekový rozdiel do 8 rokov. Ak nejaká celebrita má partnerku výrazne mladšiu (napr. 10 rokov), tak fanúšikovia to už veľmi zle akceptujú.
@chrobak7 to je myslené ironicky alebo naozaj? 😁
@zuzanita1609 Jasné že ironicky. Nevidím problém v tom, že by som mal 46 ročnú partnerku. Tam sa už ten vekový rozdiel stráca.
@zuzanita1609 Jasné že ironicky. Nevidím problém v tom, že by som mal 46 ročnú partnerku. Tam sa už ten vekový rozdiel stráca.
@chrobak7 No tak nájdu sa aj výnimky,ale podľa mňa je nad 10 rokov už dosť. Už len v takej maličkosti,ako počúvanie hudby v aute ,on už Vlnu a ona ešte Európu 😁. A ak sa smiem spýtať,je to tvoj prípad, keďže si to vieš predstaviť?
@chrobak7 No tak nájdu sa aj výnimky,ale podľa mňa je nad 10 rokov už dosť. Už len v takej maličkosti,ako počúvanie hudby v aute ,on už Vlnu a ona ešte Európu 😁. A ak sa smiem spýtať,je to tvoj prípad, keďže si to vieš predstaviť?
@zuzanita1609 Mám veľmi blízko k tomu vekovému rozdielu. A áno, sme odlišní, aj čo sa hudby týka, ale nevadí to.
@zuzanita1609 Mám veľmi blízko k tomu vekovému rozdielu. A áno, sme odlišní, aj čo sa hudby týka, ale nevadí to.
@chrobak7 tak vidíš. Teraz to nemusí byť problém,ale časom a vekom, začne byť ten starší viac mrzutý,z rôznych dôvodov (odchod do dôchodku,zdravotné problémy,sexualita a intímny život atď)než to ten mladší sa začne prispôsobovať a pritom sa cíti stále "mlado". Ty si to vieš predstaviť,ale či aj partnerka, manželka to vníma tak podobne...
11 rokov uplne v pohode
Pre mňa je max.rozdiel 5 rokov. 10 a viac je už veľa, ale každý nech si robí, ako chce 🤷🏼♀️
@huxy hej práveže aj pre mňa, ale zas môže sa to aj,nakoniec otočiť v budúcnosti a tých 10 rokov ani nepocitime
@anonym_autor moj muz je odo mna starsi o 11 rokov. Sme spolu 25 rokov, mame 2 deti. Ked sme sa spoznali, mali sme 25 a 36 rokov. Ono vsetko je individualne a pre kazdeho je vhodny iny vekovy rozdiel. Subezne tu je tema, kde 46 rocny muz ma rovesnicku v menopauze, kroru uz nebavi sex. Ak by mal 11 rocny rozdiel, tak toto nemusi este riesit🤪. Ale mozno by riesili nieco ine, ako pisem, pre kazdeho je vhodny iny vekovy rozdiel, ja som vzdy bola na starsich.
@0silvia0 ďakujem 🎀
Mne osobne sa to hnusí, iným do toho nekecám. Neviem si predstaviť vzťah s o 10+ rokov starším chrenom a rovnako si neviem predstaviť že by som lovila niekoho o 10 rokov mladšieho. Tiež by som pozerala na to, aby som neovdovela v 50tke, keďže chlapi žijú ešte aj kratšie. Moja babka je už cez 30 rokov sama a cintoríny sú tohto plné, keď si to človek začne všímať... po chlapovi už dekádu-dve ani smrad a žena má vyrytý iba dátum narodenia. A moja matka začína toto už tiež riešiť. Ona vitálna, ešte by žila, cestovala.... a on by už iba sedel na riti a kukal do telky. Mali pár dobrých rokov, bol aktívny, ale dlho to nevydržalo. Tak teraz má na krku deda na doopatrovanie.
Ako.... takéto vekové rozdieli sú bežné. Či do toho pôjdeš je tvoja vec.
@anonym_autor medzi mojimi rodičmi je 10 rokov. Sú spolu už dlho a šťastní. Základ sú povahy, ktoré spolu vychádzajú a majú rovnako nastavené hodnoty. Ale ☝️ mama už je občas taká ustráchaná, predsa len, ona 70r ešte má energiu a oco už je dedko. Že proste ten strach, koľko s ňou ešte bude.
@anonym_fdfa8c aj medzi mojimi je 9 rokov rozdiel 😅

@anonym_autor ak si na zaciatku vztahu bola plnoleta, tak by to nemala byt prekazka.
Problem je, ked si starsi hlada prilis mladu,aby ju mohol lahko manipulovat, a ine nekale dovody.
Ak ale uz na zaciatku mas vyse 18, a on po 30ke, mozu tam byt rozdiely ohladne vasich planov do buducna, vasich hobby, vasich nazorov, ale priatelstva s takymi rozdielmi
aj vekovymi v dospelosto funguju, takze aj vztah moze,
ak obaja rovnako a ozaj respektuju druheho.