Môže fungovať vzťah s vekovým rozdielom 11 rokov?
Ahojte, čo hovoríte na vekový rozdiel 11 rokov? Ja 23 rokov a on 34 rokov 😄 môže to fungovať aj v budúcnosti? Rozumieme si všetko, len ma stresuje ten vek v budúcnosti, ale zas nepríde mi to ani nejaké drastické 😄
@anonym_autor my s mužom máme 17 ročný rozdiel a sme spolu už 10 rokov. Musíš rátať s tým že jemu sa už po rokoch nebude chcieť nič. Nič meniť, nič skúšať. A hlavne nemusí vladat po intímnej stránke. Ale nemusí to tak byt stále🥰 ak máš otázky pýtaj sa
@anonym_autor my s mužom máme 17 ročný rozdiel a sme spolu už 10 rokov. Musíš rátať s tým že jemu sa už po rokoch nebude chcieť nič. Nič meniť, nič skúšať. A hlavne nemusí vladat po intímnej stránke. Ale nemusí to tak byt stále🥰 ak máš otázky pýtaj sa
@mimixxx toto je tiez vysoko individualne, my mame "len" 11 rokov, moj muz ma cerstvych 62 rokov a chce sa mu vsetko, aj vladze vsetko. Nikdy to nebol gaucovy typ. Je aktivny, pracovity, v pondelok odchadzame na aktivnu dovolenku. Nikdy nefrflal ani nemal tendenciu sediet doma. Zatial.
@anonym_autor no ja mám trochu opačný názor. Práveže časom to možno bude citeľné viac. Pre mňa je 5 rokov max.taký ideál. 🤷🏼♀️
@huxy presne aj ja tak rozmýšľam, ze väčšia pravdepodobnosť je, že mne nebude stíhať. Akože teraz je aktívny cvičí všetko alee no 😅
@mimixxx neviem som taka zmätená z budúcnosti, či mi bude stíhať. Ale zas nakoniec aby som ja jemu stíhala, lebo stať sa môže bárs co 😄😄
@mimixxx toto je tiez vysoko individualne, my mame "len" 11 rokov, moj muz ma cerstvych 62 rokov a chce sa mu vsetko, aj vladze vsetko. Nikdy to nebol gaucovy typ. Je aktivny, pracovity, v pondelok odchadzame na aktivnu dovolenku. Nikdy nefrflal ani nemal tendenciu sediet doma. Zatial.
@0silvia0 anoo niekedy ten vek pomaly nie je cítiť a niekedy zas je. Akože aktívny je aj teraz dosť hýbe sa tak hádam gaucovy typ nebude 😆😄
@chrobak7 No tak nájdu sa aj výnimky,ale podľa mňa je nad 10 rokov už dosť. Už len v takej maličkosti,ako počúvanie hudby v aute ,on už Vlnu a ona ešte Európu 😁. A ak sa smiem spýtať,je to tvoj prípad, keďže si to vieš predstaviť?
@zuzanita1609 my s manželom mame rovnako rozdiel o 11 rokov, ja mladšia. Vlnu mam rada ja, manzel bude skôr počúvať Európu a ja ju absolutne nemám rada. Aj ľudovky mam rada, manzel ich neznáša. Vo filmoch som ja napriklad tiež na staršie veci. Kľudne pozerám veci ešte ked som ani nebola na svete alebo mam rada filmy z 90 rokov, či stare slovenské filmy atď. Manzel ma zas rad anime a nema rad moj repertoar filmov ale ze absolútne. Záujmy nie su vobec o veku.
keď si rozumiete prečo nie? ja mám tiež 10,5 roka rozdiel a sme doteraz spolu. spoznala som ho keď som mala 17, brali sme sa 4 roky neskôr teraz sme spolu 12. rok

@zuzanita1609 Jasné že ironicky. Nevidím problém v tom, že by som mal 46 ročnú partnerku. Tam sa už ten vekový rozdiel stráca.
@chrobak7 a v pohode by ste stíhali so svojou mladšou manželkou 46? 😄