Môže kontaktovanie milenky vyriešiť neveru?
Ahojte baby, ak by ste nemali 100% istotu, že vás muž podvádza, skúsili by ste kontaktovať jeho milenku a spýtať sa priamo jej? Žiadne obviňovanie jej, alebo prosíkanie aby mu dala pokoj, to ani omylom. Len jej vysvetliť, že aby sme sa zbytočne všetci traja netrápili tak ak je to tak, tak nech si ho nechá. S tým, že ona tým nemá čo stratiť ak sa prizná, ja okamžite pôjdem z cesty a môže si ho nechať. Môže to mať úspech? Skúšal to už niekto? Lebo neistota je hrozná a žiť v klamstve sa mi nechce.
najprv maj 100% istotu a potom rieš.
keď si predstavím že za mnou by došla nejaká ženská - asi by som na ňu vytreštila oči a vôbec by som sa s ňou o tom nebavila…
A co tak opytat sa muza?
@prasiatko30 uz som sa ho pytala, mal neurcite odpovede, ze keby aj tak co s tym spravim a podobne. Proste nepovedal mi ani, ze s nou spava, ale ani ze s nou nespava len, ze je to dobra kamoska a nevzda sa jej.
tak ho zbaľ a nech ide.
keď si predstavím že za mnou by došla nejaká ženská - asi by som na ňu vytreštila oči a vôbec by som sa s ňou o tom nebavila…
@biba_18 no ja niesom nejaka zenska...som zena, ktorej uplne okato a pred mojimi ocami balila manzela a stale mu vypisuje a kontaktuje ho a vola ho k sebe. Nie ja som ta svihnuta v tomto pribehu
hej, treba ju kontaktovat. Poslat jej SMS, ze jej milacik ma uz doma zbalene kufre, nech si ho pride vyzdvhnut, lebo kluce od auta si nechavas.
A čo má tá žena s tým? Doslova a do písmena nič, tvoj muž podvádza on je vinník čiže zbaliť a dovidenia papa
Riešila by som to s mužom. Ty si tej žene ukradmutá, ktovie ako Ťa vykreslil muž a či budeš kľudná, či budeš kričať, stále si v jej očiach chudera, ktorú podvádza chlap. A že jej ustúpiš z cesty, no tak to už úplne budeš za chuderu...aspoň ja to tak vnímam. Ja by som nešla za žiadnou milenkou, ale zistila by som ako to je od chlapa a ak to tak je, kufre pred dvere a paaa.
A čo má tá žena s tým? Doslova a do písmena nič, tvoj muž podvádza on je vinník čiže zbaliť a dovidenia papa
@zuzubb007 nic? Vie, ze ma doma manzelku a male dieta, od zaciatku to vedela a napriek tomu po nom isla ako po udenom tak akoze s tym nic nema, akoze primarne je samozrejme na vine on. Ale myslim, ze aj ona v tom ma minimalne prsty
By mi muselo dobre šibať,aby som si svoje podozrenie overovala a pýtala sa milenky...ty si myslíš,ak aj opäť niečo spolu majú,že ti povie pravdu? 😆
Riešila by som to s mužom. Ty si tej žene ukradmutá, ktovie ako Ťa vykreslil muž a či budeš kľudná, či budeš kričať, stále si v jej očiach chudera, ktorú podvádza chlap. A že jej ustúpiš z cesty, no tak to už úplne budeš za chuderu...aspoň ja to tak vnímam. Ja by som nešla za žiadnou milenkou, ale zistila by som ako to je od chlapa a ak to tak je, kufre pred dvere a paaa.
@mdse od neho nezistim, nepovie mi
Áno nič, keby chlap nechce a nemá dôvod nepodvedie, takže bola by si na smiech pre milenku ponížiť sa viac nemozes
Tak zbieraj dôkazy, ak máš filipa v hlave, tak zistíš.
Tvoj muž Ti už odpovedal-nevzdá sa jej. Najväčšie pomsta, akú môže žena urobiť milenke, je paradoxne ho jej nechať. Aj u nej začnú časom tie isté veci, ktoré ho , chudáčika, dohnali do rúk "kamošky",ktorej sa nevzdá. Nestrápňuj sa pred ženou, ktorá Ti okato balila muža, nič tým nedosiahneš, len sa ponížiš.
Myslíš, že sa prizná?
ty si myslíš,že ťa podvádza
Ak sa jej to opýtaš,ona povie nie,tak čo urobíš? Aj tak jej nebudeš veriť.
Ak by mi chlap povedal,že keby aj tak co s tym spravim a podobne,tak by som ho kopla do riti a nie že budem zisťovať,či klame alebo nie.
Veď ťa má totálne na háku.....
Po tejto vete by mal kufre pred dverami
Ja by som ju rovno navstivila aj s jeho kuframi a spinavym spodnym pradlom. Tam jej to nechala,nech sa onho aj stara,nielen vyhody si uzivat.
Stačila by mi jeho odpoveď že sa jej nevzdá.. myslím si že odpoveď poznáš. Ak s ňou aj ešte nespal, tak bude. Keď mu nezáleží na tebe že ti to vadí, nemáš s ním dalej čo riešiť
Inak až teraz čítam komentáre, Ty naozaj potrebuješ viac dôkazov? Aká kamoška a že sa jej nevzdá. No toto by mi povedal len raz. Ešte v ten večer by mal pod balkónom veci vyhodené.
A keby povedala, ze s nim nic nema.. verila by si jej? netrapila by si sa dalej?
Nie, nekontaktovala by som. A aj tie reči o zbalených kufroch a vyhodených veciach sú silácke. Vždy sa na tom dobre bavím. Vyhodiť ho nemôžeš, aj keby si veľmi chcela. Treba sa porozprávať, čo ďalej. Kto podá žiadosť o rozvod, ako bude prebiehať starostlivosť o dieťa, majetok, financie, atď.
@autorka urcite ma v prvom rade vinu manzel, presne ako pises...no ale ani ta radodajka nie je bez viny, lebo za mna je hnus, ked zena vie, ze ma doma zenu a dieta a aj tak ho chcem. Kazdopadne byt tebou, nebudem ju kontaktovat, lebo nevies aka bude jej reakcia aj keby dojdes s pokorou jej povedat,ze nech si ho berie, kludne ta moze tak vysmiat, ze sa ani ty neovladnes. Ries to s muzom...pises, ze ti to nepotvrdil ani nevyvratil, takze s nim otvor tuto debatu na vazno aj mu to takto povedz a nech sa ti vyjadri jasne a pokial zas bude taky isty, ze ti to nepotvrdi ani nevyvrati, tak povedz,ze aj to je odpoved a ze nemienis zit v neistote so zbabelcom, ktory ti nevie dat jednou vetou normal odpoved-podmet, prisudok, predmet. Ked sa k tomu postavi opät ako zbabelec, tak ti bude jasne,ze to mozes rovno skoncit. Drzim ti palce
A čo čakáš, že ti povie, že spáva s tvojim chlapom? Veď, keď vidíš jasné signály od nej, smerom k tvojmu mužovi, tak je to zrejme jasné. Rieš, si svojho muža. Už by mal zabalené igelitky pri dverách
Ja nechapem toto ,chcem mať istotu,vies ,že sa niečo deje,tak to rieš
Buď sa s ním treba rozísť alebo to nechať tak
Ja nechapem ,čo čakáš
Nie, nekontaktovala by som. A aj tie reči o zbalených kufroch a vyhodených veciach sú silácke. Vždy sa na tom dobre bavím. Vyhodiť ho nemôžeš, aj keby si veľmi chcela. Treba sa porozprávať, čo ďalej. Kto podá žiadosť o rozvod, ako bude prebiehať starostlivosť o dieťa, majetok, financie, atď.
@zuzanockamt ale jasné že môžeš vyhodiť aj kufre, už len pre ten dobrý pocit. Druha vec je, že on sa vrátiť môže a nech sa potom vracia, už by sa riešil rozvod.
Inak moja švagriná išla takto žalovať milenkinmu manželovi a nedosiahla nič, akurát sa cítila ešte horšie. Ten truľko s ňou zostal (s tou podvádzajúcou ženou)aj po niekoľkomesačnej afére, ale švagriná sa s mužom rozišla ešte v ten istý deň, odišla z bytu aj s deťmi a do mesiaca boli rozvedení. Somár to ľutuje, lebo milenka sa vrátila ku chlapovi a on je sám
Ja nechapem toto ,chcem mať istotu,vies ,že sa niečo deje,tak to rieš
Buď sa s ním treba rozísť alebo to nechať tak
Ja nechapem ,čo čakáš
@minenkaa tak mame male dieta tak som chcela mat istotu, ze naozaj spolu nieco maju. Ja som bola uplne normalna mamicka na materskej, usmievava, starostliva, ale ano tymto sa zo mna stala troska, ktora uz kazdemu pripada ako blazon
Ty nie si blázon. Posielam objatie❤️
tak to šialenstvo ukonči. ak ťa vlastný muž nevie uistiť, že si preňho jediná....tak to vyrieš sama. pre svoju spokojnosť.
Radšej rozhodim siete a overím zhora zdola, radšej zaplatím detektíva aby mi dal dôkazy, ako sa zhadzovať s nejakou ludrou, ktorá slinta na môjho chlapa, a s chlapom ktorý odpovedá ako dement.
Ale šípim , že u vás je aj niečo viac, ako len podozrenie s kamarátkou, keď sa jej tak vehementne nechce vzdať, a ešte to takto blbo komentuje.

A co tak opytat sa muza?