icon

Môže kontaktovanie milenky vyriešiť neveru?

3. júl 2025

Ahojte baby, ak by ste nemali 100% istotu, že vás muž podvádza, skúsili by ste kontaktovať jeho milenku a spýtať sa priamo jej? Žiadne obviňovanie jej, alebo prosíkanie aby mu dala pokoj, to ani omylom. Len jej vysvetliť, že aby sme sa zbytočne všetci traja netrápili tak ak je to tak, tak nech si ho nechá. S tým, že ona tým nemá čo stratiť ak sa prizná, ja okamžite pôjdem z cesty a môže si ho nechať. Môže to mať úspech? Skúšal to už niekto? Lebo neistota je hrozná a žiť v klamstve sa mi nechce.

zuzanockamt
3. júl 2025
@mdse

@zuzanockamt ale jasné že môžeš vyhodiť aj kufre, už len pre ten dobrý pocit. Druha vec je, že on sa vrátiť môže a nech sa potom vracia, už by sa riešil rozvod.
Inak moja švagriná išla takto žalovať milenkinmu manželovi a nedosiahla nič, akurát sa cítila ešte horšie. Ten truľko s ňou zostal (s tou podvádzajúcou ženou)aj po niekoľkomesačnej afére, ale švagriná sa s mužom rozišla ešte v ten istý deň, odišla z bytu aj s deťmi a do mesiaca boli rozvedení. Somár to ľutuje, lebo milenka sa vrátila ku chlapovi a on je sám

@mdse Ak sú manželia, nemôže ani keby bola nehnuteľnosť jej. Samozrejme môže urobiť divadlo pre susedov a zo seba hysterku. On ale v tej istej minúte, ako mu kufre vyhodí, môže sa s nimi vrátiť späť.

minenkaa
3. júl 2025

Takže ,chlap sa k tebe správa hnusne ,ale treba ist za milenkou
Čo tak sa zbaliť a ist ďalej

0kristina0
3. júl 2025

Odhliadnuc od toho ci ta podvadza alebo nie, ti nestaci jeho vyjadrenie, ze sa jej nevzda? Pre mna by bol koniec uz len ta jeho vyslovena veta. Vybral ai ju, tak nech ide. Nepotrebujes dokaz na neveru. Podla vsetkeho je na nu namotany takze myslienkami je s nou. To ti na rozchod nestaci?

betulinka1
3. júl 2025
@viestta

hej, treba ju kontaktovat. Poslat jej SMS, ze jej milacik ma uz doma zbalene kufre, nech si ho pride vyzdvhnut, lebo kluce od auta si nechavas.

Presne ako pise @viestta kedze ju poznas, tak jej zavolaj a rovno dohodni, ze deti kazdy druhy vikend od piatka do nedele.

mdse
3. júl 2025
@zuzanockamt

@mdse Ak sú manželia, nemôže ani keby bola nehnuteľnosť jej. Samozrejme môže urobiť divadlo pre susedov a zo seba hysterku. On ale v tej istej minúte, ako mu kufre vyhodí, môže sa s nimi vrátiť späť.

@zuzanockamt tak ano, asi by som cirkus pred susedmi nakoniec nerobila, ale ani za chrumkavú a nad vecou by som nebola. Však on sa nesnaží ani veľmi zapierať. Takže slzy nie, ale nasratá by som bola už len za ten drzý prístup.

zuzanockamt
3. júl 2025
@mdse

@zuzanockamt tak ano, asi by som cirkus pred susedmi nakoniec nerobila, ale ani za chrumkavú a nad vecou by som nebola. Však on sa nesnaží ani veľmi zapierať. Takže slzy nie, ale nasratá by som bola už len za ten drzý prístup.

@mdse Byť nahnevaná a dať to pocítiť tomu druhému sa dá aj bez hysterických výstupov.

mdse
3. júl 2025
@zuzanockamt

@mdse Byť nahnevaná a dať to pocítiť tomu druhému sa dá aj bez hysterických výstupov.

@zuzanockamt veď to píšem

jaass
3. júl 2025

No, žiaľ, sú take kurvy, ktorých to nezaujíma že ma muž doma ženu a MALÉ DIEŤA. Na vine sú vždy dvaja. Čiže nepíšte že milenka je v tom nevinne 🤣 a keď vieš, že ťa podvádza tak mu zbaľ veci a dovidenia.

sense
3. júl 2025

Keby mi chlap povedal : keby aj čo s tým spravím, iný dôkaz nepotrebujem, si na ťahu...čo s tým spravis?

minenkaa
3. júl 2025
@jaass

No, žiaľ, sú take kurvy, ktorých to nezaujíma že ma muž doma ženu a MALÉ DIEŤA. Na vine sú vždy dvaja. Čiže nepíšte že milenka je v tom nevinne 🤣 a keď vieš, že ťa podvádza tak mu zbaľ veci a dovidenia.

@jaass ano na vínne sú dvaja,manžel a manželka

kavasmliekom
3. júl 2025

Kontaktovala by som ju, ale osobne. Z očí do očí, a vysvetliť jej, že jej vlastné ďakuješ, že ti ukázala, aký je bezcharakterny tvoj manžel, otec vašich detí, čo dokáže jedna kunda...jedno potešenie...a keď sa ľúbia, popraj im šťastie, a ze reklamácie neprímaš.

danieli
3. júl 2025

Muz sa jej nevzda? Uz by som ja mala pobalene a to mi preletela jedna krasna slecna cez manzelstvo…bud prerusit kontakt uplne a mozes rozmyslat, ci je cesty spat, ale pri tejto vete, ze sa jej nevzda, by som ja nehrala druhe husle, zial

emuska30
3. júl 2025

Ja som vedela ze ma podvádza...aj ju poznala....
Vraj 4 roky /povedali ľudia...známi...jeho kamarati/ja som mala silného tusaka 2 roky....ale nie...,junsom nekontaktovala ale stretla jej manžela...tak sme hodili reč....aj on mal podozrenie...pritom s mojím ex boli kamoši 😆😆zase ujeb....každý ho vodel snou....moja segra,mama....kamoska ...kolegyne...a tak...potom mi aj jeho kolega ...povedal....ze mam si sledovať garáž ze tam sa natajnasa prezlieka keď ide za ňou...a blaaa bolo to strašne obdobie ....strašne 2 roky....vydržala som....ale raz som išla do obchodu...a zbadala som ho snou....skoro odpadli obaja.....a vtedy to prišlo....zbaleny bol asi za 5 minút. ...ju som nekontaktovala...nech si ho bere....ale potom ešte jej muž ich vycihol....ex dostal takú nakladacku ako nikdy....rozvedená som bola za 3mesiace od nacapania.....jej muž sa tiež snou rozviedol....potom sa tie dve zlatíčka dali dohromady ...vydržali až 4mesiace spolu bývať.....a je po láske.....takže 4 roky nás ťahali za nos...a nakoniec boli slobodní a zrazu nič....domov sa nevráti ani keby co bolo.....nech si žije....oni sú veľkí frajeri...len keď si môžu robiť čo chcú....

mdse
3. júl 2025
@betulinka1

Presne ako pise @viestta kedze ju poznas, tak jej zavolaj a rovno dohodni, ze deti kazdy druhy vikend od piatka do nedele.

@betulinka1 deťom by som to neurobila, síce v takomto prípade zas ťahá žena za kratší koniec, ale deti za to nemôžu a pchať ich k nejakej ...

mdse
3. júl 2025
@emuska30

Vraj 4 roky /povedali ľudia...známi...jeho kamarati/ja som mala silného tusaka 2 roky....ale nie...,junsom nekontaktovala ale stretla jej manžela...tak sme hodili reč....aj on mal podozrenie...pritom s mojím ex boli kamoši 😆😆zase ujeb....každý ho vodel snou....moja segra,mama....kamoska ...kolegyne...a tak...potom mi aj jeho kolega ...povedal....ze mam si sledovať garáž ze tam sa natajnasa prezlieka keď ide za ňou...a blaaa bolo to strašne obdobie ....strašne 2 roky....vydržala som....ale raz som išla do obchodu...a zbadala som ho snou....skoro odpadli obaja.....a vtedy to prišlo....zbaleny bol asi za 5 minút. ...ju som nekontaktovala...nech si ho bere....ale potom ešte jej muž ich vycihol....ex dostal takú nakladacku ako nikdy....rozvedená som bola za 3mesiace od nacapania.....jej muž sa tiež snou rozviedol....potom sa tie dve zlatíčka dali dohromady ...vydržali až 4mesiace spolu bývať.....a je po láske.....takže 4 roky nás ťahali za nos...a nakoniec boli slobodní a zrazu nič....domov sa nevráti ani keby co bolo.....nech si žije....oni sú veľkí frajeri...len keď si môžu robiť čo chcú....

@emuska30 hej, odišlo vzrúšo zo zakázaného a prišla realita. Dúfam, že sa máš teraz dobre 🤗

autor
3. júl 2025
@emuska30

@emuska30 obdivujem, ze si dva roky vydrzala, u nas to trva cca mesiac a ja som s nervami v koncoch uplne

minenkaa
3. júl 2025
@emuska30

@emuska30 ja nechapem ako zena nemôže vedieť,že ju muz podvádza a takú dlho dobu

biba_18
3. júl 2025

pre milenku si nejaká ženská, sorry…

emuska30
3. júl 2025
@mdse

@emuska30 hej, odišlo vzrúšo zo zakázaného a prišla realita. Dúfam, že sa máš teraz dobre 🤗

@mdse samozrejme ja aj deti....taky kľud...ako čakať či príde a odkiaľ príde....a hlavne deti 14 a 11...vedeli...leboooo kamoska ho videla tam a poslala dcére foto...tak aj voči nim už mi to bolo.....
Ale poviem strašne 2roky....po večeroch v sprche som revala ako kon...

mdse
3. júl 2025
@emuska30

@mdse samozrejme ja aj deti....taky kľud...ako čakať či príde a odkiaľ príde....a hlavne deti 14 a 11...vedeli...leboooo kamoska ho videla tam a poslala dcére foto...tak aj voči nim už mi to bolo.....
Ale poviem strašne 2roky....po večeroch v sprche som revala ako kon...

@emuska30 och, pre deti to muselo byť naozaj hrozné😑, tak som rada, že si si dala život aj bez neho dohromady. Želám všetko dobré Tebe aj deťom!

emuska30
3. júl 2025
@minenkaa

@emuska30 ja nechapem ako zena nemôže vedieť,že ju muz podvádza a takú dlho dobu

@minenkaa no tušila som.....2roky hej tie 4 ani moc nie ...až teraz mi to všetko dáva súvis....ale už je to jedno....chcela som.udrzat rodinu....ale už samé deti min povedali pošli jo preč....a vtedy bolo všetko jasné....

minenkaa
3. júl 2025
@emuska30

@minenkaa no tušila som.....2roky hej tie 4 ani moc nie ...až teraz mi to všetko dáva súvis....ale už je to jedno....chcela som.udrzat rodinu....ale už samé deti min povedali pošli jo preč....a vtedy bolo všetko jasné....

Autorka a
@emuska30 je uplne ideálny príklad ,že rozvod vôbec nie je zly nápad aj keď sú tam deti

emuska30
3. júl 2025
@mdse

@emuska30 och, pre deti to muselo byť naozaj hrozné😑, tak som rada, že si si dala život aj bez neho dohromady. Želám všetko dobré Tebe aj deťom!

@mdse ďakujem....akurát bol rok co som ho načapala....cítim sa super....aj keď tu zradu mam stále v hlave....ale pracujem na tom ...

emuska30
3. júl 2025
@minenkaa

Autorka a
@emuska30 je uplne ideálny príklad ,že rozvod vôbec nie je zly nápad aj keď sú tam deti

@minenkaa áno...bolo to strašne....ale vážne...aj keď som ho už nechcela vo svojom živote....lebo ja som bola ideál...navarene. .oprate.....o deti postarané...o všetko....a on si ešte robí čo chce a povie...ze to je kamoska 😁😁😁😁😁no super...tak nech je..papap

emuska30
3. júl 2025

Vydržala..
.ale ľutujem každého dňa...aj sekundy byt s tým ..
Co si ta neváži....

leuska1997
3. júl 2025

Dnešné ženy nemajú hrdosť….

evazhoufova
3. júl 2025

Mysli na seba, rieš seba. Nenechaj sa rozhodiť.

really8
3. júl 2025

Ja neviem ci je tento napad na smiech alebo na plac. Kontaktovat milenku je totalne ponizujuce. A co cakas? Ked to poprie budete zit s muzom spolu stastne az do konca zivota? Alebo ti bude lepsie bez neho a v mieri s pokojom v dusi? Na to jej potvrdenie nepotrebujes

jizanka
3. júl 2025
@emuska30

@emuska30 a co děti? Jak s ním vychází? Bere si je?

petronelag
3. júl 2025

Vždy je na vine muž, ktorá sa nechá ovplyvňovať cudzími ženami, hlavne keď má doma aj dieťa. Ju je zbytočne kontaktovať, on musí povedať ako ďalej.