icon

Môže kontaktovanie milenky vyriešiť neveru?

3. júl 2025

Ahojte baby, ak by ste nemali 100% istotu, že vás muž podvádza, skúsili by ste kontaktovať jeho milenku a spýtať sa priamo jej? Žiadne obviňovanie jej, alebo prosíkanie aby mu dala pokoj, to ani omylom. Len jej vysvetliť, že aby sme sa zbytočne všetci traja netrápili tak ak je to tak, tak nech si ho nechá. S tým, že ona tým nemá čo stratiť ak sa prizná, ja okamžite pôjdem z cesty a môže si ho nechať. Môže to mať úspech? Skúšal to už niekto? Lebo neistota je hrozná a žiť v klamstve sa mi nechce.

aurora33
14. júl 2025
@anonym_3763c2

Vam tu vsetkym kopletne hrabe? Ano aj ta milenka je vinna a je svina co nema ani stipku moralky, ano aj na nu ma pravo byt autorka nastvana. Otvorte si temu o tej soplani milenke co si vysukala zuby za 10k. Tam ste jej kolke napisali ze jaka je chudera? Kolke ste ju tam zhodili? Neni tyzdna aby tu nejaka nevyplakavala ako sme na tomto fore k sebe hnusne a ze sa nepodporujeme a tu je jedna zufala podvedena cerstva matka a este jej nakladajte ze je vzali hracku a podobne. Predviedli ste pekne dno

@anonym_3763c2 ty tej bezzubke veris? 🤣🤣🤣🤣

minenkaa
14. júl 2025
@anonym_3763c2

Vam tu vsetkym kopletne hrabe? Ano aj ta milenka je vinna a je svina co nema ani stipku moralky, ano aj na nu ma pravo byt autorka nastvana. Otvorte si temu o tej soplani milenke co si vysukala zuby za 10k. Tam ste jej kolke napisali ze jaka je chudera? Kolke ste ju tam zhodili? Neni tyzdna aby tu nejaka nevyplakavala ako sme na tomto fore k sebe hnusne a ze sa nepodporujeme a tu je jedna zufala podvedena cerstva matka a este jej nakladajte ze je vzali hracku a podobne. Predviedli ste pekne dno

@anonym_3763c2 ano sme kompletne,stále riesi niekoho iného a nie muza

minenkaa
14. júl 2025
@anonym_3763c2

@anonym_3763c2 tu temu mi posli ,neviem o žiadnych zuboch

anonym_3763c2
14. júl 2025
@minenkaa

@anonym_3763c2 tu temu mi posli ,neviem o žiadnych zuboch

really8
14. júl 2025
@minenkaa

@anonym_3763c2 ano sme kompletne,stále riesi niekoho iného a nie muza

@minenkaa aj muza si poriesi. Ved napisala ze sa rozvedie. Nikde ho neobhajuje ani nehovori ze on za nic nemoze. Ci nieco mi uslo? Ani ja nechapem preco ste tu na tu milenku take zhovievave

minenkaa
14. júl 2025
@really8

@minenkaa aj muza si poriesi. Ved napisala ze sa rozvedie. Nikde ho neobhajuje ani nehovori ze on za nic nemoze. Ci nieco mi uslo? Ani ja nechapem preco ste tu na tu milenku take zhovievave

@really8 ale nikde nepíše,že neporiešia len ta milenka ju viac serie ako muz a to napríklad ja nechapem

minenkaa
14. júl 2025
@anonym_3763c2

@anonym_3763c2 veď to je vtip od začiatku po koniec

sabi1223
14. júl 2025
@minenkaa

@really8 ale nikde nepíše,že neporiešia len ta milenka ju viac serie ako muz a to napríklad ja nechapem

@minenkaa stava sa ze podvedený presmeruje hnev. je jednoduchšie sa hnevať na milenku lebo tu mozes odstrihnúť zo života ale mozno manžela miluje a neplánuje od neho odísť. Ja si myslim ze ked od neho neodišla ked jej povedal ze keby aj spáva s kamoskou tak co s tým urobí, neodíde aj keby ju podvedie sto krat.

minenkaa
14. júl 2025

Autorka odporúčam ti prečítať tu temu so zubami,prestaneš byt aj nasrata

minenkaa
14. júl 2025
@sabi1223

@minenkaa stava sa ze podvedený presmeruje hnev. je jednoduchšie sa hnevať na milenku lebo tu mozes odstrihnúť zo života ale mozno manžela miluje a neplánuje od neho odísť. Ja si myslim ze ked od neho neodišla ked jej povedal ze keby aj spáva s kamoskou tak co s tým urobí, neodíde aj keby ju podvedie sto krat.

@sabi1223 ja to chápem ,len si zbytocne predlžuje utrpenie,keď nechce vidieť toho pravého vinníka ,len zo strachu,dobehne ju to tak či tak

really8
14. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa no, mozno to nebolo prve sklamanie od neho. A mozno to od neho cakala....to je jedno. Ja si myslim ze sa moze hnevat momentalne na koho chce. Snad ju hnev vyburcuje

really8
Autor odpoveď zmazal
sabi1223
14. júl 2025
@minenkaa

@sabi1223 ja to chápem ,len si zbytocne predlžuje utrpenie,keď nechce vidieť toho pravého vinníka ,len zo strachu,dobehne ju to tak či tak

@minenkaa jasne ze dobehne, mne je len luto ze ženy ostávajú v takých vzťahoch a radsej ako sa rozviesť vinia milenku lebo to je jednoduchšie

minenkaa
14. júl 2025
@sabi1223

@minenkaa jasne ze dobehne, mne je len luto ze ženy ostávajú v takých vzťahoch a radsej ako sa rozviesť vinia milenku lebo to je jednoduchšie

@sabi1223 to ten naučený stereotyp ,však koľké tu píšu ,že tie milenky sú svine ,čo odlákajú chlapa od rodiny

sabi1223
14. júl 2025
@minenkaa

@sabi1223 to ten naučený stereotyp ,však koľké tu píšu ,že tie milenky sú svine ,čo odlákajú chlapa od rodiny

@minenkaa ano, odpustí jednu neveru a potom jej to uz ani tak nepride a bude iba pisat na mk co ma robit. A chuda dieta bude vyrastať v tom ze takto ma vyzerať vzťah a rodina

minenkaa
14. júl 2025
@sabi1223

@minenkaa ano, odpustí jednu neveru a potom jej to uz ani tak nepride a bude iba pisat na mk co ma robit. A chuda dieta bude vyrastať v tom ze takto ma vyzerať vzťah a rodina

@sabi1223 presne a rastie dalsia generácia ,čo ide ľahšou cestou,čo aj tak nikde nevedie

anonym_3763c2
14. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa vsak a nej su aj milenky svine? Isla by si so zenatym? Ano ona neslubovala bla bla. To ti pride normalne spavat so zadanym?

minenkaa
14. júl 2025
@anonym_3763c2

@minenkaa vsak a nej su aj milenky svine? Isla by si so zenatym? Ano ona neslubovala bla bla. To ti pride normalne spavat so zadanym?

@anonym_3763c2 sla by som so ženatým,čo to ma mňa trápiť,čo on ma za sracky doma
Ten chlap je vinný v tomto

anonym_8a60c1
14. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa tak mame male dieta tak som chcela mat istotu, ze naozaj spolu nieco maju. Ja som bola uplne normalna mamicka na materskej, usmievava, starostliva, ale ano tymto sa zo mna stala troska, ktora uz kazdemu pripada ako blazon

@anonym_autor už si tu pred časom písala, dom je manželov a nemáš kam ísť.. ukončila si to tým, že musíš počkať kým sa postavíš na nohy..
Ja som kontaktovala milenku, všetko priznala a povedala že toho môjho nechce(už ex), mala toho proste viac rozrobené, podržala hocikomu.. normálne sme pokecali, bola som za ňou v robote..
Pomohlo mi to zložit ružové okuliare, podala som o rozvod..
Ex by sa nikdy nepriznal, to isté dokola, miluje len mňa a šibe mi.. a doma som nachádzala gumičky, nechty..

anonym_8a60c1
14. júl 2025

Ju som si len typla a trafila som sa, ženská intuícia je sila ..ale mal toho na rováši viac..

anonym_61981f
15. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa prestaň do nej rýpať, už sa mi zdá že si v tom rochníš. Kopať do niekoho, kto je na dne.

anonym_ee5c1d
15. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor a ty si čo malé decko,sa správaj ako dospelý človek

@minenkaa vsak ty si bola milenka? Sudiac podla tvojich odpovedi.

minenkaa
15. júl 2025
@anonym_ee5c1d

@minenkaa vsak ty si bola milenka? Sudiac podla tvojich odpovedi.

@anonym_ee5c1d ja sim milenka cely zivot

minenkaa
15. júl 2025
@anonym_61981f

@minenkaa prestaň do nej rýpať, už sa mi zdá že si v tom rochníš. Kopať do niekoho, kto je na dne.

@anonym_61981f ako do nej kopem

anonym_3763c2
15. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa fakt by si sla so zenatym? Preco by ta to malo trapit? No asi zbytocne vysvetlovat. Odsudzujes tu spravanie dalsej generacie a sama si bez moralky.

autor
15. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa už mi to dáva zmysel, ona je úplne ako ty a má rovnaký morálny kompas a vieš čo máš pravdu na ňu sa netreba hnevať. Ju treba skôr ľutovať. Ja sa totiž na určitý čas budem trápiť, plakať, ale jedného dňa vstanem silnejšia, ale ona? Ona nepochopí nikdy, nemá totiž niečo čo mne nechýba...empatiu a zrejme ju nemá ani sama k sebe.

minenkaa
15. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa už mi to dáva zmysel, ona je úplne ako ty a má rovnaký morálny kompas a vieš čo máš pravdu na ňu sa netreba hnevať. Ju treba skôr ľutovať. Ja sa totiž na určitý čas budem trápiť, plakať, ale jedného dňa vstanem silnejšia, ale ona? Ona nepochopí nikdy, nemá totiž niečo čo mne nechýba...empatiu a zrejme ju nemá ani sama k sebe.

@anonym_autor no vidíš aspoň nejaký pokrok ,síce zo zlej strany ,ale aj to sa ráta

minenkaa
15. júl 2025
@anonym_3763c2

@minenkaa fakt by si sla so zenatym? Preco by ta to malo trapit? No asi zbytocne vysvetlovat. Odsudzujes tu spravanie dalsej generacie a sama si bez moralky.

@anonym_3763c2 podľa čoho súdiš ,že som bez morálky

puertorico
15. júl 2025

ja by som si utrela slzy a pekne by som mu to zrátala . neviem koľko má dieťa rokov / mesiacov ale vytrieskala by som z neho čo najväčšie výživné , ak si na MD/RD tak aj na seba , bývanie neviem ako máte. nie si prvá a ani posledná , ale prajem ti veľa šťastia v živote a nemusíš sa báť, karma mu to vráti

aurora33
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sory, ale mne to príde, že ty sa potrebuješ hnevať na hocijakú inu ženu, len nie na chlapa. Ano, síce napíšeš, že môže za to aj on, ale je to napísané spôsobom, že aby sa nepovedalo. Takže ešte raz: môže za to iba on. Hnevaj sa naňho. On sa vysral na teba a na vaše dieťa. On namiesto toho aby bol doma a pomáhal ti s vasim vytúženým dieťaťom, radšej šiel za ňou. Ale kebyže to nie je ona, tak je to xy ďalších žien. Rozumieš?
Takže tu zbytočne pľuješ zlost na iné komentujuce a spochybňuješ ich morálku. Ty si si vybrala za muža čo si si vybrala. Hnevaj sa na seba a naňho.