Môže kontaktovanie milenky vyriešiť neveru?
Ahojte baby, ak by ste nemali 100% istotu, že vás muž podvádza, skúsili by ste kontaktovať jeho milenku a spýtať sa priamo jej? Žiadne obviňovanie jej, alebo prosíkanie aby mu dala pokoj, to ani omylom. Len jej vysvetliť, že aby sme sa zbytočne všetci traja netrápili tak ak je to tak, tak nech si ho nechá. S tým, že ona tým nemá čo stratiť ak sa prizná, ja okamžite pôjdem z cesty a môže si ho nechať. Môže to mať úspech? Skúšal to už niekto? Lebo neistota je hrozná a žiť v klamstve sa mi nechce.
@anonym_autor vies to dokladovať ze peniaze z tvojej nehnuteľnosti sli na prerábky? Ak to bolo uz počas manželstva mala by si mat nárok na polovicu tej prerábky ak sa nemýlim. Skús napisat kludne aj sem do právnickej poradne nech ta nasmerujú co skor riesit. Dufam ze sa od neho čím skor odstrihneš. Vsetko je dobre ako dočasne riešenie aj bývanie u kamarátky
@sabi1223 aha čítam ze právnikovi ides tak super
@anonym_autor máš praví na hnev aj na emócie ale na manžela a nie na cely svet
Never tímu že ti je teraz zle ,bude ešte horšie
Baby prosim vás už si uvedomte,že manželstvo je obchodná záležitosť ,láska je krásna, ale čo z nej keď je pominutelna
@minenkaa ja sa na manžela hnevám, nehnevám sa na celý svet. Na ňu sa hnevám preto, že na to išla cezo mňa, podlo a zákerne si nás vytipovala a to proste viem. Je mi jasné, že mi spravila službu lebo kebyže môj manžel nebol blbec tak to celé dopadne inak. On by mi verný nikdy nebol, potrebuje si honiť ego na ženách, ale to nič nemení na tom, že ona sa mi smiala do ksichtu a pritom už spávala s mojim mužom, že podlo a zákerne sa nanominovala do našej rodiny s jedným zámerom. Proste som nahnevaná aj na ňu, lebo nieje milenka ako milenka...sú milenky čo ani nevedia, že muž má rodinu a zistia to až neskoro, sú milenky čo síce vedia, že muž má rodinu, ale tú ženu nepoznajú takže veria tomu čo im on nakecá. A potom sú milenky čo poznajú tú rodinu ešte predtým než si začnú s tým chlapom a cielene si ho vyberú a ja viem, že to nijako jeho vinu nezmenšuje, on je stále rovnaký debil, ktorý sa mi hnusí, ale hnusí sa mi aj ona.
@minenkaa ja sa na manžela hnevám, nehnevám sa na celý svet. Na ňu sa hnevám preto, že na to išla cezo mňa, podlo a zákerne si nás vytipovala a to proste viem. Je mi jasné, že mi spravila službu lebo kebyže môj manžel nebol blbec tak to celé dopadne inak. On by mi verný nikdy nebol, potrebuje si honiť ego na ženách, ale to nič nemení na tom, že ona sa mi smiala do ksichtu a pritom už spávala s mojim mužom, že podlo a zákerne sa nanominovala do našej rodiny s jedným zámerom. Proste som nahnevaná aj na ňu, lebo nieje milenka ako milenka...sú milenky čo ani nevedia, že muž má rodinu a zistia to až neskoro, sú milenky čo síce vedia, že muž má rodinu, ale tú ženu nepoznajú takže veria tomu čo im on nakecá. A potom sú milenky čo poznajú tú rodinu ešte predtým než si začnú s tým chlapom a cielene si ho vyberú a ja viem, že to nijako jeho vinu nezmenšuje, on je stále rovnaký debil, ktorý sa mi hnusí, ale hnusí sa mi aj ona.
@anonym_autor no vidíš a je vybavené,vies čo citis a teraz rieš manželstvo ako obchod
Nerieš už kde je chyba,už je to uplne zbytocne ,je jednoducho koniec a ty rieš len a len seba,ver že zlosť ubližuje len tebe
Píšeš ,že si vždy potreboval honit ego ,tak prečo ta to prekvapilo
@anonym_autor vieš čo... Buď rada,že si sa ho zbavila. Podľa toho, čo píšeš, je riadny somár. Chvalabohu, že s ním nemáš viac detí. Ani toto jedno si nezasluzi. Boh vie, prečo niektoré páry nemozu splodit dieťa prirodzenou cestou....
@anonym_autor a ona je slobodná bez záväzkov?
@anonym_autor no vidíš a je vybavené,vies čo citis a teraz rieš manželstvo ako obchod
Nerieš už kde je chyba,už je to uplne zbytocne ,je jednoducho koniec a ty rieš len a len seba,ver že zlosť ubližuje len tebe
Píšeš ,že si vždy potreboval honit ego ,tak prečo ta to prekvapilo
@minenkaa na toto by som ti dala lajk keby sa dalo, pretoze v tomto mas svatu pravdu. Co sa stalo uz sa neodstane, uz treba poriesit len prakticke veci a ist dalej 🙂
@minenkaa na toto by som ti dala lajk keby sa dalo, pretoze v tomto mas svatu pravdu. Co sa stalo uz sa neodstane, uz treba poriesit len prakticke veci a ist dalej 🙂
@anonym_autor máš vytúžené dieťatko, už nikdy nebudeš sama, táto zrada prebolí, venuj sa sebe, zmysel života už máš, si silná, momentálne nevieš urobiť viac, odpútaj sa od manžela a ukáž mu, že nie je stred vesmíru a je nahraditeľný..
Pozbieraj všetko čo sa dá ohľadom financií, kým sa vieš k tomu dostať, kým manžel netuší že u teba skončil.. je nás veľa čo si tým prešli a budeš raz cítiť neskutočnú úľavu, len treba ešte zabojovať aj sama so sebou..
Vieš, ono, jednoducho to vaše manželstvo nevyšlo. To sa stáva. Musíš byť rada, že máš dieťa a posunúť sa. Hnev časom pominie.

@sabi1223 ja som mala svoju nehnuteľnosť, ale už ju nemám, predala sa aby sa prerobil manželov dom. Proste som nerátala s takýmto niečím, verila som mu
@anonym_autor vies to dokladovať ze peniaze z tvojej nehnuteľnosti sli na prerábky? Ak to bolo uz počas manželstva mala by si mat nárok na polovicu tej prerábky ak sa nemýlim. Skús napisat kludne aj sem do právnickej poradne nech ta nasmerujú co skor riesit. Dufam ze sa od neho čím skor odstrihneš. Vsetko je dobre ako dočasne riešenie aj bývanie u kamarátky