Môže mať partner kamarátku?
Zoznamujem sa s jednym a napísal mi, že chodí s kamoškou na bicykel. A ze pomáhal jej pripravovať oslavu.. Ze sa možno 3-4x do roka stretnú. Teraz neviem ci je to jedna kamoška alebo dve, ale vraj ma uz frajera. Zatiaľ viac neviem a nechcem moc vyzvedat, ved sme sa ešte ani nevideli. Taktiež mi písal veľmi rozumne, aj akú ženu hľadá, plány do budúcna, ako nie so mnou, ale vo všeobecnej rovine. Nechcela som sa stretnúť hneď a píšeme si už týždeň. Čiže záujem má ma spoznať. Mam z toho dobrý pocit, ale vo všeobecnosti by som takým nedávala šancu. O kamoške nezačal sam, ja som sa pýtala na fotku ktorú tam mal z jej kuchyne....
Maju vaši partneri kamošky?
Ved vsak stretnut sa mozte, lepsie ako rozmyslat, co by bolo kedy... Ci cakas dramu, ze na vasich zasnubach oznami, ze je s nim tehotna? Vsak uvidis, ako sa to vyvinie, ci naozaj je to take platonicke.
Ved vsak stretnut sa mozte, lepsie ako rozmyslat, co by bolo kedy... Ci cakas dramu, ze na vasich zasnubach oznami, ze je s nim tehotna? Vsak uvidis, ako sa to vyvinie, ci naozaj je to take platonicke.
@majka99999 nie, len vieš ako to býva, už mám aj takú skúsenosť, ze mi časom oznámil, ze ma sex s inou zatiaľ kým niečo nenájde, ze nečaká len na mňa 😀
Ja som zadana a mam kamosa, co spolu sportujeme, cestujeme, varievame s detmi.
Myslim, ze keby si nasiel frajerku, tak by na mna mohla poriadne ziarlit 😀 ale nikdy medzi nami nic nebolo.
Takze ano, mozu mat aj chlapi kamosku a nemusi to nic znamenat. Vobec by som sa tym nezatazovala takto na zaciatku
Kludne moze mat kamosku, preco by nemal? Mimo tej kamosky....pises ze si pisete tyzden. Eete ste sa ani nevideli. Je uplne mozne, ze si pise naraz s viacerymi zenami. A aj sa mozno stretava s viacerymi. A myslim, ze je to ok...Samozrejme nie, ak sa uz dvaja zblizia....ale vo faze hladania a spoznavania novych ludi je to mozne. Stretni sa s nim a uvidis.
Ale veď to zatiaľ nie Tvoj partner ... či?
Môj muž mi tiež na zoznamke písal, ze ma kamošky a podla mňa je to úplne normálne. Teraz už tie jeho kamošky poznám aj ja a teda nepríde mi, že by to mal byť nejaký problém. Niektoré sú aj zadane a normálne sa všetci spolu kamarátia.
Neviem prečo sa všetci toho tak boja, ale mne je oveľa sympatickejsi muž, ktorý má aj ženy kamarátky. Znamená to totiž, že vie ženy brat ako normálne bytosti a nepozera sa na každú ženu ako objekt na sex.
Dobre baby toto by bolo ok. No zmätená som, zavolal mi a mám z toho čudný pocit, taký organizátor, že čo budem robiť, ja že variť a on že treba ísť von, na slnko, vzduch a mám ísť. Vôbec som sa z toho necítila dobre a radšej sme hovor ukončili, síce povedal že mu môžem hocikedy zavolať. Ani neviem či má zmysel sa stretnúť
Akože ja som prevažne domased a hľadám takého co ma aj zoberie von, lebo sama sa menej vyberiem, ale nechcem sa cítiť zle ze on žije úžasný akčný zivot a ja stále doma som a cítim sa menejcenne
Ked je akčný typ a ty domased, tak to dalej neries.
Tak z mojej skusenosti ako kamoska to nikdy nefunguje, vzdy sa to zlomi, pri spolocnom zaujme duplom a potom jemu prepne a je po kamoske, uz ide "na ostro" ako po potencionalnej partnerke. Z mojho hladiska, ziadna kamoska neexistuje.
Ved ma pravdu, stretni sa a uvidis. Prve stretko nic neznamena, tak ho bloknes, no a co.
Ked je akčný typ a ty domased, tak to dalej neries.
@betulinka1 nie som až taký domased ja práveže chcem chodiť ale nie sama.
Ked mas uz teraz cudny pocit, kasli na to. Premahat sa ist na rande nema zmysel.
Tak chod s nim a uvidis .. mozno skoncite len ako kamosi a on ta obcas vytiahne von. A mozno sa ti to "von" zapaci.
On ťa posiela samú vonku? A on medzitým akože pôjde s inou kamoškou na bicykel?.čudné nooo...asi by som ho už neriešila, alebo minimálne zisťovala ďalej, že ako to vlastne má a čo zamýšľa s tebou...
Hej a s kym ma ten sex s tou kamoskou? Nebud naivna.
On ťa posiela samú vonku? A on medzitým akože pôjde s inou kamoškou na bicykel?.čudné nooo...asi by som ho už neriešila, alebo minimálne zisťovala ďalej, že ako to vlastne má a čo zamýšľa s tebou...
@adka176 cudne , asi by som ho blokla hned. Niekedy su to divne individua a ako som precitala knihu o takomto " lovcovi" na Tinderi co ich zabijal, tak som este opatrnejsia. Ale to asi nebude tento pripad. Ak ona citi intuitivne, ze to neni ono, nech teda nejde, par klikov na mobile a je to.
Moze mat kamaratov, kamaratky aj kolegyne. 😄
To ze jeden ma kamaratku (s vyjodami, ale zabudol to povedat) neznamena, ze aj tento. Ma partacku na bike, moj bol na prechode hor s kamaratkou 3 dni na to ako som sa k nemu nastahovala 😄
Povedal ti že máš ísť na vzduch? Fakt?
Bola nedeľa, mohol prísť za tebou šli by ste sa prejsť, úplne chápem že z toho nemáš dobrý pocit. On sa nechce s tebou stretnúť?
To bol vas prvy rozhovor?

Manžel mal, keď sa dal somnou dokopy už je to moja kamoška nie jeho 😂