Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?
Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám
v podstate zaujimalo ho ci by mu to urobila ona ze nie neurobila a jeho odpoved bola ze to je dobre lebo keby ano musel by ju prepadnúť doma a potom to nabralo erotický nádych podla mna a nerozumiem ako nieco také niekomu nevadí
@anonym_autor no uz sa v tom zacinam stracat. Kde si to citala? O co slo? A co s jeho svokrou chcete riesit?
@anonym_autor no uz sa v tom zacinam stracat. Kde si to citala? O co slo? A co s jeho svokrou chcete riesit?
@anonym_ad04fc som rozrusena...asi si chce požičať peniaze, nevadí....no mne to nedalo ja viem ze sa to nemá ale prihlásila som sa na notebook jeho
@anonym_ad04fc som rozrusena...asi si chce požičať peniaze, nevadí....no mne to nedalo ja viem ze sa to nemá ale prihlásila som sa na notebook jeho
@anonym_autor Tvoj muž ju chce sprzniť. V myšlienkach ju obrába ako jarné pole. Teraz mu budeš liezť na nervy a budeš mu odpudivá, nech robíš čo robíš. A takéto správy jej snúbencovi nevadia a ešte tvojmu mužovi nedal kickbox?
Oni boli spolu na obede, idú piť a oslavovať a ešte aj idete k svokre dnes? Riešia teba, on ti to píše? A aj oni si píšu a ty to čítaš na jeho notebooku? A zrazu to má erotický nádych? Čo? Piate cez deviate tu píšeš a nedá sa v tom vyznať. Ak zistil, že mu lustruješ správy, pravdepodobne to pre neho bola pre neho posledná kvapka a tvoj posledný klinček do rakvy.
@anonym_autor Tvoj muž ju chce sprzniť. V myšlienkach ju obrába ako jarné pole. Teraz mu budeš liezť na nervy a budeš mu odpudivá, nech robíš čo robíš. A takéto správy jej snúbencovi nevadia a ešte tvojmu mužovi nedal kickbox?
@tatiana288 veď práve,nevadia?... ja to tu skúsim prepísať aby ste nejak pochopili
Oni boli spolu na obede, idú piť a oslavovať a ešte aj idete k svokre dnes? Riešia teba, on ti to píše? A aj oni si píšu a ty to čítaš na jeho notebooku? A zrazu to má erotický nádych? Čo? Piate cez deviate tu píšeš a nedá sa v tom vyznať. Ak zistil, že mu lustruješ správy, pravdepodobne to pre neho bola pre neho posledná kvapka a tvoj posledný klinček do rakvy.
@anonym_5b0e1d nie,on tu nie je,to si písali počas dňa ,a ja som sa prihlásila na jeho notebook, skúsila som a má rovnaké heslo ako na mobile
a k svokre mame prísť na 17tu
ja neviem ako to prepísať aby to malo zmysel a musím sa ponáhľať takže takto to skúsim
manžel:no ale pre poriadok urobila by si to a pravdu?
ona:co myslis
m:urcite nie ssd
o:no vidíš
m: mám pravdu?
o:ano mas
m:to je dobre,inak by som ta musel doma prepadnúť a dožadovať sa vysvetlenia
o: veď kto ťa drží poď, dáš si víno s nami
m:dal by som si niečo iné
o:hm?
m:neries,ori mojej šikovnosti by som tak do spálne rovno vám skočil
o:tak co už sa da robiť
m: nebála by si sa?
o:nie? prečo ako?
m:ani nemusíš,so mnou si v bezpečí vedel by som co s tebou
o:hej dobre ja viem
preháňam to? rozmýšľam si? ako mi stále všetci hovoria
povedzte mi prosím ako si to prekladate vy
ja neviem ako to prepísať aby to malo zmysel a musím sa ponáhľať takže takto to skúsim
@anonym_autor Prepáč, ale tvoj muž je tiež dobrý trtko 😀 Z toho ako mu ona odpisuje, nemá o neho skoro žiadny záujem a on sa chudák len strápňuje. Čo je ssd? Ja si to prekladám tak, že tvoj muž by ti zahol hneď ako by ona súhlasila. Zatiaľ z jej strany súhlas nevidím. Na jednej strane tvojho muža chápem, na druhej sa mi takéto písanie prieči. Si si istá, že ti nezahýba pravidelne?
🤣🤣 ok, podľa tohoto Ti buď zahol už dávno a nevieš o tom alebo to urobí pri prvej príležitosti.
@anonym_autor Prepáč, ale tvoj muž je tiež dobrý trtko 😀 Z toho ako mu ona odpisuje, nemá o neho skoro žiadny záujem a on sa chudák len strápňuje. Čo je ssd? Ja si to prekladám tak, že tvoj muž by ti zahol hneď ako by ona súhlasila. Zatiaľ z jej strany súhlas nevidím. Na jednej strane tvojho muža chápem, na druhej sa mi takéto písanie prieči. Si si istá, že ti nezahýba pravidelne?
@tatiana288 no v mobile som nič nenašla, teda okrem tohto...je tu viac takých narazok a ja neviem ci je to zo srandy alebo... alebo nie
@anonym_autor tak z tejto konverzácie mi je trápne aj za tvojho partnera… jeho svrbí, čo sa dá pochopiť, keď doma nič, takto hlupo si to ventiluje a vôbec nevníma, že ona ho odpinkáva
@kvetkaxxx napísal jej aby mu poslala fotku nech si vyplaví testosterón,ona mu poslala fotku s jej frajerom a psom, poslal jej toho smajlíka so srdiečkami...odvtedy si už len napísali kedy a kde sa stretnú
@tatiana288 no v mobile som nič nenašla, teda okrem tohto...je tu viac takých narazok a ja neviem ci je to zo srandy alebo... alebo nie
@anonym_autor Vies o tom, ze citanie cudzich sprav je trestny cin a nie neskodna zabava ? Kolko krat ti mam povedat, ze problem je u teba, jeho pisacky su len dosledok ?
@kvetkaxxx napísal jej aby mu poslala fotku nech si vyplaví testosterón,ona mu poslala fotku s jej frajerom a psom, poslal jej toho smajlíka so srdiečkami...odvtedy si už len napísali kedy a kde sa stretnú
@anonym_autor kočka za mňa super reakcia, poslať fotku s frajerom na takúto požiadavku je jasný odjeb… zachvíľku ju podľa mňa prestane baviť s ním vypisovať… ale tvoj partner je z nej zjavne hotový… a áno, určite si ku tomu prispela, ale stále sa neriešia vzťahové problemy takto… a este hľadať toto u KAMARÁTOVEJ frajerky, to robi len úplný chudák
@anonym_autor kočka za mňa super reakcia, poslať fotku s frajerom na takúto požiadavku je jasný odjeb… zachvíľku ju podľa mňa prestane baviť s ním vypisovať… ale tvoj partner je z nej zjavne hotový… a áno, určite si ku tomu prispela, ale stále sa neriešia vzťahové problemy takto… a este hľadať toto u KAMARÁTOVEJ frajerky, to robi len úplný chudák
@anonym_5b0e1d ale oni si musia písať veľmi dlho, ja neviem ona ho nechce, možno napokon podlahne, napríklad raz mi niekto povedal že keď vedľa neho stojí majú pocit že ona je jeho žena lebo tu chémiu vraj vidno na metre,ale ja mam pocit ze ona ho nechce, už nič neviem
Teraz som precitala komenty zo vsetkych 10 stran.
Takze ty si leniva so sebou nieco robit tak hnijes ,nevyznavas mu lasku lebo to nepotrebujes, nedas mu len tak pusu , sex Ta nebavi. No ja by som Ta vysmarila uz davno lebo si ,,kúpa" roka... a teda vobec sa necudujem ze muz pise s inou. Bonusik, Teba serie ze pise s mladou ale keby zahne inde tak je to na poradecku 😀. Si doma uz mesiac, mohla si uz aspon chudnut zacat. Za mna chod k sestre nech ma sväty pokoj a zameraj sa na seba a dodrzuj ten jedalnicek . Treba zmenu u Teba a mozno sa Ti zivot zlepsi. On nech si robi dobre nad mladou ktora ho ma na háku...
jediné čo ma utesuje je že ona s ním nič nechce... snáď
@anonym_autor keď mu nedá táto, dá mu iná... Vzchop sa a môžeš to byť Ty. Ale nie týmto spôsobom.
@anonym_autor Za mňa ťa muž berie (za čo si môžeš ale sama) ako kuchárku, upratovačku, skrátka niekoho koho stále nájde doma na svojom mieste keby niečo. Po informáciach, ktoré si doplnila by som sa zachovala takto. Našla si prácu a urobila všetko pre to, aby som si dokázala zaobstarať náhradné bývanie, ak by sa stalo to čo sa zrejme stane a pôjdete od seba. Dohodla by som si návštevu psychológa a popracovala na svojej mentálnej pohode. Jeho ďalšie správy by som si nečítala, známa o neho záujem nemá, aj keď ten jeho jej asi lichotí, keď ho nepošle dočerta s tým jeho: so mnou si v bezpečí, viem čo s tebou v spálni robiť. Ty si hlavne ujasni či o muža ešte stojíš, pretože podľa mňa ona nie je prvá s kým si takto píše/stretáva sa. Ak stojíš, dopraj mu priestor a skús robiť to čo píšem v skorších príspevkoch. Tvoj muž si je tebou istý, vie, že ho neopustíš a myslí si, že ako chudera sa budeš doprosovať. Chudere si nikto neváži. Už prestaň riešiť známu, vidíš, že záujem nemá, to ťa ale nemá utešovať. Tu nejde len o schudnutie, každá žena vie byť pre svojho muža sexi. Ty pre toho svojho si len poistka, zmeň to. A k svokre by som dnes v tomto rozpoložení nechodila.
@anonym_autor V jeho okoli su stovky az tisice zien, ktore by sa mu pacili (ty medzi nimi nie si). Tato je len jedna z nich. Aj keby si dosiahla, aby ju uniesli ufoni, tak si najde inu. Chyba je u teba, zanedbala si manzela.
Ja to vidím tak,ze jemu sa páči ich život a nie ten váš spoločný.Preto na nej tak lipne.On jednoducho chce žiť,so všetkým čo k tomu patrí a čo mu ty nevieš alebo skôr nechceš dať. A tie správy? Jeho robí šťastným jej spoločnosť, vidí v nej ženu, ktorú doma nemá,ona len ozaj spoločného kamaráta.Myslim že váš vzťah už neexistuje,tu len je na tebe, čo urobíš so svojím životom.
Ja to vidím tak,ze jemu sa páči ich život a nie ten váš spoločný.Preto na nej tak lipne.On jednoducho chce žiť,so všetkým čo k tomu patrí a čo mu ty nevieš alebo skôr nechceš dať. A tie správy? Jeho robí šťastným jej spoločnosť, vidí v nej ženu, ktorú doma nemá,ona len ozaj spoločného kamaráta.Myslim že váš vzťah už neexistuje,tu len je na tebe, čo urobíš so svojím životom.
@anonym_8f4ce5 on neskrýva čo a ním robí ani tam kde treba, napríklad, predo mnou, pred iným obecenstvom
@anonym_8f4ce5 on neskrýva čo a ním robí ani tam kde treba, napríklad, predo mnou, pred iným obecenstvom
@anonym_autor Ty si tu len pises stale, co robi ona, co jej pise on, ale absolutne nereagujes na rady, co mas v prvom rade zmenit na sebe ty. Uz si zacala menej jest ? Viac sa hybat ? Prestala si mu liezt do mobilu ? Hladas si pracu ?
@anonym_autor Ty si tu len pises stale, co robi ona, co jej pise on, ale absolutne nereagujes na rady, co mas v prvom rade zmenit na sebe ty. Uz si zacala menej jest ? Viac sa hybat ? Prestala si mu liezt do mobilu ? Hladas si pracu ?
@patrike myslíš, že keď jej to sem napíšeš 20x, tak niečomu pomôžeš? Autorka sa v prvom rade musí dať dokopy psychicky, v takomto stave nie ľahké menej jesť, ani sa hýbať, ak to ma robiť len zo zúfalstva a čo najrýchlejšie, môže to prepadnúť zas do opačného problému, lebo tu chyba sebalaska a zdravý vzťah k jedlu… viem, že niekedy človek potrebuje počuť niektoré veci aj tvrdo a priamo, ale vznikalo ma, čím ťa zrovna táto téma tak chytila, že tu máš hádam najviac odpovedi a len kopeš do už tak zlomenej ženy a tak ako ti vadí, že si ide stále svoje, tak aj ty
@anonym_5b0e1d Ty si nepostrehla, že Tu padlo už viackrát, že má vážny psychický problém a poruchu príjmu potravy. Konkrétne aj ja son jej to písala. Ona nič. Tak mi povedz, ako ona PÔJDE za odborníkom, keď ignoruje všetko a ani nevie, že jej problem má riešiť od seba a nie od nejakej micky z autoklubu. Plačeš na zlom hrobe u
@patrike

v podstate zaujimalo ho ci by mu to urobila ona ze nie neurobila a jeho odpoved bola ze to je dobre lebo keby ano musel by ju prepadnúť doma a potom to nabralo erotický nádych podla mna a nerozumiem ako nieco také niekomu nevadí