icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

29. mar 2026

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

ika02
2. apr 2026
@sense

@anonym_autor keď sa rozhodne podať TO, tak poda. Možno sa manželovi otvoria oči. A čo sa týka auta, píšeš že je nové tak určite je poistené., nevraviac o Tom že ak havarovali ako píšeš na rovnej ceste a šiel podľa predpisov tak zas také škody to byť nemôžu . A ak nie tak je manžel na víne lebo nehodu spôsobil on z nedbalosti

@sense úsmevné ráno si mi spravila. "...manžel na víne...."👍🤣😉

sense
2. apr 2026
@ika02

@sense úsmevné ráno si mi spravila. "...manžel na víne...."👍🤣😉

@ika02 som rada, viem moja chýba, keď nečítam čo si mobil prepisuje ako sa mu páči. Ale musím už ten autokorekt nejako vypnúť 🙈

anonym_ad04fc
2. apr 2026

Autorka, no tu kazda tada marna 🤦

patrike
2. apr 2026
@anonym_autor

@sense lebo nechcem muža ktorý ma na krku TO?

@anonym_autor Velmi jednoduche : este dnes si pobalis veci, odides z jeho domu a podas ziadost o rozvod. Take jednoduche to je. Nebudes predsa tolerovat "debila", ktory bura auta a vyvaza kamosku. Nemusis o nom viac pocut nic, okrem komunikacie s jeho pravnikom. Nabuduce sa stretnete na sude. Deti nemate, dom je jeho, rozvod bude rychly.

patrike
2. apr 2026
@anonym_ad04fc

Autorka, no tu kazda tada marna 🤦

@anonym_ad04fc Ona problem nechce riesit, ona sa tu ventiluje. Ona by neodisla, ani keby jej kazali drzat kameru a svetla pri natacani suloze.

autor
2. apr 2026

keby tak veľmi zle mu bolo so mnou ja ho nedrzim aby nesi
el k nej

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

el k nej

@anonym_autor ale kam by chodil, ked byva vo svojom dome? Je to podelene - ty navaris, upraces. Ina zase poskytne ostatne. Sama si pisala, ze on problem vo vasom vztahu nevidi (chuti mu ako varis a je spokojny s tvojim upratovanim).

mischy00
2. apr 2026
@anonym_autor

el k nej

@anonym_autor prepáč za úprimnosť, ale ty si nočná mora každého ďalšieho potenciálneho záujemcu o teba.
Železná gula na nohe, ja chcem a chcem a hotovo.
Nie, ze idem nieco zmeniť, ty si tu uzurpujes všetko a hneď.
Takto to nepôjde....

anonym_ad04fc
2. apr 2026
@anonym_autor

el k nej

@anonym_autor ako prosim??? Je na mieste pochybovat o tvojej kompletnosti. Vsak si vyplakavala, ze si nevies bez neho predstavit zit, zeby pri tebe nebol. Panikarila si. To co je za obrat za 2 dni?

patrike
2. apr 2026
@anonym_autor

el k nej

@anonym_autor Otazka stoji opacne : preco robis upratovacku a kucharku v dome s debilom burajucim auta, ktoremu sa hnusis a ani sa ta nedotkne ?

patrike
2. apr 2026
@anonym_ad04fc

@anonym_autor ako prosim??? Je na mieste pochybovat o tvojej kompletnosti. Vsak si vyplakavala, ze si nevies bez neho predstavit zit, zeby pri tebe nebol. Panikarila si. To co je za obrat za 2 dni?

@anonym_ad04fc Ja o jej kompletnosti nepochybujem, to je jasny pripad 🙂

anonym_fbc7f3
2. apr 2026

Autorka tak čo vlastne chces? Tebe nevadí, čo robí? Ty si presne ten typ zeny, čo bude suchat nohami aj keď ho prichytia v posteli s inou, hlavne, že sa vráti domov.Ale on sa vracia do svojho domu, a nie k tebe.To je sakra rozdiel.On ta nechce, len ta trpi, keby si odišla, ani by si nevšimol a uľavilo by sa mu.Ved on travi cas so svojou kamoskou aj keď ste v jednej miestnosti, duchom je inde.Teba to nedepta?

autor
2. apr 2026
@anonym_ad04fc

@anonym_ad04fc ide si voziť a kamarátku a havaruje!

autor
2. apr 2026
@anonym_fbc7f3

Autorka tak čo vlastne chces? Tebe nevadí, čo robí? Ty si presne ten typ zeny, čo bude suchat nohami aj keď ho prichytia v posteli s inou, hlavne, že sa vráti domov.Ale on sa vracia do svojho domu, a nie k tebe.To je sakra rozdiel.On ta nechce, len ta trpi, keby si odišla, ani by si nevšimol a uľavilo by sa mu.Ved on travi cas so svojou kamoskou aj keď ste v jednej miestnosti, duchom je inde.Teba to nedepta?

@anonym_fbc7f3 ja nechcem opustiť dom,vyhovuje mi a mam to tu rada... jedine o co mi teraz ide aby prerušili kontakt,on s tým neprestane tak idem spracovať ju,nejak ju presvedčiť musím

anonym_fbc7f3
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_ad04fc ide si voziť a kamarátku a havaruje!

@anonym_autor
Ale veď to je jeho vec, aj keď sa bude voziť cele dni a noci, žije si svoj single zivot BEZ TEBA s kamoskou lebo s tebou nechce tráviť cas.Nechce s tebou sex, intímnosti, ako zenu ta nechce.Ked toto jednu zenu nenakopne na zmenu, tak ja už potom pochybujem, že si ok.Bola to len otázka času, sama si na vine, neobjala, nepobozkala si ho, nepritulila… ty nemáš žiadne sebavedomie, ten chlap je davno odpojený od teba a ma ta na haku.
Už sa toľko neponizuj

mischy00
2. apr 2026

Ak potrebuješ niekomu variť a upratovať, a mat kde bývať, tak si adoptuj nejakého dedka a môžeš sa o neho starať🙂

patrike
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_fbc7f3 ja nechcem opustiť dom,vyhovuje mi a mam to tu rada... jedine o co mi teraz ide aby prerušili kontakt,on s tým neprestane tak idem spracovať ju,nejak ju presvedčiť musím

@anonym_autor O com je tychto 15 stran diskusie ? O tom, ze sa musis zmenit TY SAMA a nie neuspesne riadit okolie. Kamoske si uz napisala veci, ktore si pisat nemala a si kazdemu na smiech a manzel tebou pohrda.
Ty len byvas v dome, ktory ti nepatri a aby sa nepovedalo, varis a upratujes. Vypisovanim a riesenim kamosky situaciu len zhorsis. Manzela mozes nastvat tak, ze ziadost o rozvod poda on a odides s holym zadkom z JEHO domu a este budes za to vinit kamosku. Za to cele mozes ty, ignorovanim manzela a vyzieranim sa.

patrike
2. apr 2026
@mischy00

Ak potrebuješ niekomu variť a upratovať, a mat kde bývať, tak si adoptuj nejakého dedka a môžeš sa o neho starať🙂

@mischy00 Dedko jej bude aj platit, pripadne ho moze zblbnut, aby na nu prepisal dom. Najst si musi takeho po operacii prostaty, aby jej dal pokoj.

patrike
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor A sme pri koreni problemu, si s manzelom kvoli byvaniu.

autor
2. apr 2026
@anonym_fbc7f3

@anonym_autor
Ale veď to je jeho vec, aj keď sa bude voziť cele dni a noci, žije si svoj single zivot BEZ TEBA s kamoskou lebo s tebou nechce tráviť cas.Nechce s tebou sex, intímnosti, ako zenu ta nechce.Ked toto jednu zenu nenakopne na zmenu, tak ja už potom pochybujem, že si ok.Bola to len otázka času, sama si na vine, neobjala, nepobozkala si ho, nepritulila… ty nemáš žiadne sebavedomie, ten chlap je davno odpojený od teba a ma ta na haku.
Už sa toľko neponizuj

@anonym_fbc7f3 môže byť odpojený keď chce,ale nebude spojený s ňou,aj ona mi už žerie na nervy s tými blbostami,tak niekto s ňou havaruje a ona si ide svoje že je to jej kamarát a ona s ním kontakt nepreruší lebo oni si priateľov cenia a ze to je rodina ktorú si vyberas a blbosti

autor
2. apr 2026
@patrike

@anonym_autor O com je tychto 15 stran diskusie ? O tom, ze sa musis zmenit TY SAMA a nie neuspesne riadit okolie. Kamoske si uz napisala veci, ktore si pisat nemala a si kazdemu na smiech a manzel tebou pohrda.
Ty len byvas v dome, ktory ti nepatri a aby sa nepovedalo, varis a upratujes. Vypisovanim a riesenim kamosky situaciu len zhorsis. Manzela mozes nastvat tak, ze ziadost o rozvod poda on a odides s holym zadkom z JEHO domu a este budes za to vinit kamosku. Za to cele mozes ty, ignorovanim manzela a vyzieranim sa.

@patrike kamoška to uz nie je ako mi vykričala

mischy00
2. apr 2026
@patrike

@mischy00 Dedko jej bude aj platit, pripadne ho moze zblbnut, aby na nu prepisal dom. Najst si musi takeho po operacii prostaty, aby jej dal pokoj.

@patrike no jedine, ved ona nepotrebuje manžela, milenca, priateľa....ona chce aby pri nej niekto zostal 🤷‍♀️

letfenixa
2. apr 2026

@anonym_autor ty si taká jednoduchšia, že?

patrike
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_fbc7f3 môže byť odpojený keď chce,ale nebude spojený s ňou,aj ona mi už žerie na nervy s tými blbostami,tak niekto s ňou havaruje a ona si ide svoje že je to jej kamarát a ona s ním kontakt nepreruší lebo oni si priateľov cenia a ze to je rodina ktorú si vyberas a blbosti

@anonym_autor On, ako vidis, si robi co chce, teba maju aj s tou kamoskou v pazi. Nemas sancu nieco dosiahnut, ked nezmenis samu seba a svoj pristup k zivotu. Mozes sem nahadzat dalsich 100 prispevkov od veci, on s nou bude mat stale kontakt.

autor
2. apr 2026
@patrike

@anonym_autor On, ako vidis, si robi co chce, teba maju aj s tou kamoskou v pazi. Nemas sancu nieco dosiahnut, ked nezmenis samu seba a svoj pristup k zivotu. Mozes sem nahadzat dalsich 100 prispevkov od veci, on s nou bude mat stale kontakt.

@patrike nebude, proste ho zablokuje a bude pokoj

belbel
2. apr 2026

ešte som nedočítala všetko, ale.. nepísala na prvej strane, že by jej nevadilo, keby ju podvádzal??? len, že teda jej vadí, že s touto?? To čo je za mindset? Už to potom nebolo nikde spomenuté. Nezdá sa mi, že by sa muž už predtým nejako odťahoval od nej, veď spolu chodia na tieto akcie, nezatajuje ju, nevyhľadáva ženy vyslovene. Ak sa naviazal na túto konkrétnu, tak áno, je to pravdepodobne preto, že jeho žena popísala problém už opisom samej seba a ešte v diskusii dodáva, príde mi to tak, že jej to je v podstate jedno, len sa zrazu zlakla.....

autor
2. apr 2026
@belbel

ešte som nedočítala všetko, ale.. nepísala na prvej strane, že by jej nevadilo, keby ju podvádzal??? len, že teda jej vadí, že s touto?? To čo je za mindset? Už to potom nebolo nikde spomenuté. Nezdá sa mi, že by sa muž už predtým nejako odťahoval od nej, veď spolu chodia na tieto akcie, nezatajuje ju, nevyhľadáva ženy vyslovene. Ak sa naviazal na túto konkrétnu, tak áno, je to pravdepodobne preto, že jeho žena popísala problém už opisom samej seba a ešte v diskusii dodáva, príde mi to tak, že jej to je v podstate jedno, len sa zrazu zlakla.....

@belbel tak mi vadí ona no, ešte na mňa dnes nakricala, veď je skoro v puberte ešte a na mna bude kričať

anonym_38ee49
2. apr 2026
@anonym_autor

@belbel tak mi vadí ona no, ešte na mňa dnes nakricala, veď je skoro v puberte ešte a na mna bude kričať

@anonym_autor a dobre urobila. Mala Ti jednu vyťať 🤣

belbel
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ide o to, že si napísala, že by ti bolo jedno, keby ťa podvádzal.... a to nechápem... sama ho nemáš rada, keď takto zmýšľaš, ak to trvá roky, už si na tvoj postoj, ktorý cíti zvykol on... a zvykla si si aj ty. Bojíš sa, že sa niečo výrazne zmení, prídeš o svoje návyky.... Idem dočítať diskusiu až neskôr. Čiže zatiaľ mi príde toto z celej debaty tu.

autor
2. apr 2026
@anonym_38ee49

@anonym_autor a dobre urobila. Mala Ti jednu vyťať 🤣

@anonym_38ee49 keď ju nezablokuje kvôli mne dohovori mu svokra,ta je našťastie na mojej strane