icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

29. mar 2026

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@patrike

@anonym_autor Vies o tom, ze citanie cudzich sprav je trestny cin a nie neskodna zabava ? Kolko krat ti mam povedat, ze problem je u teba, jeho pisacky su len dosledok ?

@patrike boze zase... ano trestny cin... nech ju teda uda a nech sa toto riesi na policii...

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

posrala si to svojim pristupom docela dost.. ale ten tvoj je pekne drbnuty , ta dievcina a jej snubenec takisto... sorry not sorry, priatelstvo alebo kamaratstvo TOTO nie je... ked to jej snubencovi nevadi, ze si po nociach nonstop vypisuju a na spolocnom case si ty a jej snubenec do poctu podla pravidla " pod lampou je najvacsia tma"... tak ste tam potom dokopy pekna partia... bez ohladu na to , ako to dopadne, daj sa trochu dokopy, KVOLI sebe... a tvoj muz teda nech si vezme ju za zenu ked si tak rozumeju...

@anonym_a7adf0 skúsim to ja ňu takto

autor
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor na ňu

enmery
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@enmery fandila by si aj tomu svojmu , keby si vypisoval s kamaratkou do tretej rana?

@anonym_a7adf0 Táto situácia je úplne iná, veď čítaj, čo tu predvádza autorka, dostrala si život a nemieni s tým nič robiť, len intriguje ako v materskej škôlke. 🤦‍♀️

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor co a ako skusis na nu? Len uz nerob ziadne unahlene kroky, lebo si nimi mozes skor uskodit ako polepsit.

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_38ee49

@anonym_autor a dobre urobila. Mala Ti jednu vyťať 🤣

@anonym_38ee49 alebo ona jej

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor co a ako skusis na nu? Len uz nerob ziadne unahlene kroky, lebo si nimi mozes skor uskodit ako polepsit.

@luc_lucka no napísať jej to tak že to nie je v poriadku tak s baviť

anonym_fbc7f3
2. apr 2026

Dosiahneš to, že ju bude tajiť, budu ti klamať a rehotať sa poza chrbat alebo ho tak nastves, že sa s tebou rozvedie.Ja ľutujem tvojho muza, mesiace bez lasky, pohladenia, pekného slova, druhy muz by ta už davno vykopol z domu
A presne takto dopadnú zeny ktoré sa s holou ritou nasackuju muzovi, dúfajúc že na nich časť prepise.Co si robila doteraz, že nič vlastne nemáš? Nikdy sa nedá ratat s tým, že s týmto muzom zostarnem, stať sa môže vselico, to by si zeny mali uvedomiť.Ty to máš bez problémov, nemáte deti, zober tých pár igelitiek a chod bývať zatiaľ sestre kým si nueco vybuduješ

anonym_a7adf0
2. apr 2026

dufam, ze za svedkov sobasa si vyberu teba a tvojho muza...

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@luc_lucka no napísať jej to tak že to nie je v poriadku tak s baviť

@anonym_autor no skus. Len aby z teba nemala vacsiu srandu.

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@enmery

@anonym_a7adf0 Táto situácia je úplne iná, veď čítaj, čo tu predvádza autorka, dostrala si život a nemieni s tým nič robiť, len intriguje ako v materskej škôlke. 🤦‍♀️

@enmery okolnosti a jej podiel nemaly je zjavny... ja som sa ale pytala, ci by si takisto fandila svojmu muzovi vo vypisovani si s inou zadanou zenou, svojho kamarata... ci ako tento trojuholnik prezentuju....

anonym_a7adf0
2. apr 2026

prepacte... ale to , ze jej muz bol mesiace bez lasky, nehy a neviem coho... vyriesil ako? tliekate vsetci tomu ze si pise s nejakou mladou picou a tesi sa nevsimnuc si, ze ho nechce? jej muz je najvacsia obet, zenaty muz v inej diskusii kde trtka sekretarku je komplet vinny... ona za nic nemoze... tato akoze kamaratka , co si zenaty muz s nou vypisuje je pre vas v pohode? sorry , ale on je zenaty, ked je nestastny, staci sa rozviest... autorku nezastavam vobec... ale vy jej tu nakladate, ako keby najvacsim umenim krizy v manzelstve je vypisovat si s inou do rana... so snubenocom a potom pekne vo stvorici chodit von ... tak to sa na mna nehnevajte, ale dobre mimo cele... snubenec, ta debilka, aj manzel a v neposlednom rade aj autorka...

anonym_a7adf0
2. apr 2026

zacala by som pracovat na sebe, dievcine dala po papuli, jej snubencovi ukazala co si vypisuju a manzel nech sa zariadi... horsie ako to, ze ostanem v tomto chorom aj mnou zapricinenom stave, sa mi stat nemoze... hrala by som all in, ked na konci pribehu sa zbadam, ze o neho vlastne prist nechcem...

enmery
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

prepacte... ale to , ze jej muz bol mesiace bez lasky, nehy a neviem coho... vyriesil ako? tliekate vsetci tomu ze si pise s nejakou mladou picou a tesi sa nevsimnuc si, ze ho nechce? jej muz je najvacsia obet, zenaty muz v inej diskusii kde trtka sekretarku je komplet vinny... ona za nic nemoze... tato akoze kamaratka , co si zenaty muz s nou vypisuje je pre vas v pohode? sorry , ale on je zenaty, ked je nestastny, staci sa rozviest... autorku nezastavam vobec... ale vy jej tu nakladate, ako keby najvacsim umenim krizy v manzelstve je vypisovat si s inou do rana... so snubenocom a potom pekne vo stvorici chodit von ... tak to sa na mna nehnevajte, ale dobre mimo cele... snubenec, ta debilka, aj manzel a v neposlednom rade aj autorka...

@anonym_a7adf0 Netlieskame, tento problém vznikal roky, autorka dostala relevantné odpovede, aj čo robiť, ona nie, zasekla sa v blude s touto kučeravou, nebude ona, bude iná, ona nič nechápe a toto manželstvo je roky mŕtve. Vďaka tej babe a jej divnému snúbencov sa to len rázne zmanifestovalo. A ona ide robiť ďalšiu chybu za chybou. Veď nech ju vyhodí úplne, budú spolu podvádzať kučeravej snúbenca, manžel dostane po hube... a autorka niekde u sestry pochopí, že v prvom rade musí začať od seba. Teba príde porucha prijíma potravy ok?Mne nie, jej telo a psychika rázne volá o pomoc a ona rieší iba ako zabrániť 2 dospelým si písať.

anonym_4861c3
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_a7adf0 čítala si aj všetky jej komentáre ? Jej by nevadilo keby ma sex s inou, len nech ho nemá s touto. Dokonca aj vypisovať by si mohol s inou, napr staršou ale nie s touto mladou. Potom sa boji , že mladá na neho podá trestné oznámenie, ale ona nechce muža s trestným oznámením na krku, ale zas je mladá zlá , lebo to trestné oznámenie na neho nepodala , lebo veď sú kamaráti. A ďalej včera či predvčerom sa sťahovala ku sestre a zrazu ked to jeho ťahá k mladej nech ide on, lebo ona si zvykla na dom, ktorý je jeho. Podľa mna autorka nemá všetkých pohromade.

anonym_64c356
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 a máš aj radu ako ich prinútiť prestať s týmto kamarátenim? ešte a ňou aj havaroval

@anonym_autor stavim sa, ze tvoj muz by radsej este 100x havaroval s kamoskou po svojom boku, nez stravil 1 vecer na gauci vedla teba.. A ty mu chces nieco zakazovat? Co mu povies, ze mu vezmes deti a pripravis ho o polku majetku? Ty nemas paky sa mu niecim vyhrazat. Tvojim odchodom nema co stratit, len ziskat.

nelinka1991
2. apr 2026

Tak bojuj preber sa a rob zo sebou niečo keď budete mať dieťa tak ta to nezachráni príberies ešte viac nato si nemyslela ? Pri najhoršom ta upustí ani nie kvôli postave ale lenivosti a budeš sama s dieťaťom
Ak ho chceš tak bojuj nastav sa a začni a hlavne žiadne dieťa to nieje tvoja záchrana chceš sa schovať za jedlo alebo ešte horšie za dieťa to nieje cesta
Ešte otázka čo jej písal?

zuzanka.zuzu
2. apr 2026

@anonym_a7adf0 autorka je totálne drbnutá, ale tiež sa tu čudujem niektorým odpovediam ohľadne toho trojuholníka či čo to je 🙈 ja osobne mám tiež skúsenosť že kolegyňa písala môjmu mužovi o polnoci ... ale že veľmi dôrazne som sa ozvala 🤷 lenže mne stačilo povedať svojmu mužovi a ten s tým skončil. jej muž neskončí lebo autorku ani neľúbi ani nerešpektuje 🤷 preto autorka panikári a nevie čo robiť... a tu niektoré píšu úplne odveci 😀

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_38ee49 alebo ona jej

@luc_lucka už mi aj odpísala a dala mi blok
@anonym_a7adf0 muž mi povedal ze len nech skúsim keď som sa vyhrazala, že hneď mi dá druhú...

autor
2. apr 2026
@nelinka1991

Tak bojuj preber sa a rob zo sebou niečo keď budete mať dieťa tak ta to nezachráni príberies ešte viac nato si nemyslela ? Pri najhoršom ta upustí ani nie kvôli postave ale lenivosti a budeš sama s dieťaťom
Ak ho chceš tak bojuj nastav sa a začni a hlavne žiadne dieťa to nieje tvoja záchrana chceš sa schovať za jedlo alebo ešte horšie za dieťa to nieje cesta
Ešte otázka čo jej písal?

@nelinka1991 o všetkom si píšu

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@luc_lucka už mi aj odpísala a dala mi blok
@anonym_a7adf0 muž mi povedal ze len nech skúsim keď som sa vyhrazala, že hneď mi dá druhú...

@anonym_autor a co ti odpisala? To, co sa dalo cakat, ze sa neprestane s tvojim muzom kamaratit. Ci?
A co druhu ti da manzel? Cim si sa mu vyhrazala? Nepochopila som.
Fakt mas toto za potrebu riesit? Nevidis, ze ta ma kazdy na haku? A tomu tvojmu manzelovi si dobra uz len na domace prace.

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor a co ti odpisala? To, co sa dalo cakat, ze sa neprestane s tvojim muzom kamaratit. Ci?
A co druhu ti da manzel? Cim si sa mu vyhrazala? Nepochopila som.
Fakt mas toto za potrebu riesit? Nevidis, ze ta ma kazdy na haku? A tomu tvojmu manzelovi si dobra uz len na domace prace.

@luc_lucka ze jej dam facku

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zial, ona je pre neho viac ako ty. Je mi to fakt luto. Chybu ste spravili vsetci. Niektore chyby sa daju napravit. U vas zial, asi vobec. Podla mna, keby si aj cokolvek so sebou spravila, kazdemu by to bolo jedno.
Pozbieraj sa a daj sa do kopy KVOLI SEBE, nie kvoli nefungujucemu vztahu.

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_4861c3

@anonym_a7adf0 čítala si aj všetky jej komentáre ? Jej by nevadilo keby ma sex s inou, len nech ho nemá s touto. Dokonca aj vypisovať by si mohol s inou, napr staršou ale nie s touto mladou. Potom sa boji , že mladá na neho podá trestné oznámenie, ale ona nechce muža s trestným oznámením na krku, ale zas je mladá zlá , lebo to trestné oznámenie na neho nepodala , lebo veď sú kamaráti. A ďalej včera či predvčerom sa sťahovala ku sestre a zrazu ked to jeho ťahá k mladej nech ide on, lebo ona si zvykla na dom, ktorý je jeho. Podľa mna autorka nemá všetkých pohromade.

@anonym_4861c3 ano citala a preto hovorim, ze nikto z tejto 4rice nema vsetky salky v kredenci...

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@enmery

@anonym_a7adf0 Netlieskame, tento problém vznikal roky, autorka dostala relevantné odpovede, aj čo robiť, ona nie, zasekla sa v blude s touto kučeravou, nebude ona, bude iná, ona nič nechápe a toto manželstvo je roky mŕtve. Vďaka tej babe a jej divnému snúbencov sa to len rázne zmanifestovalo. A ona ide robiť ďalšiu chybu za chybou. Veď nech ju vyhodí úplne, budú spolu podvádzať kučeravej snúbenca, manžel dostane po hube... a autorka niekde u sestry pochopí, že v prvom rade musí začať od seba. Teba príde porucha prijíma potravy ok?Mne nie, jej telo a psychika rázne volá o pomoc a ona rieší iba ako zabrániť 2 dospelým si písať.

@enmery ano od seba... a ked to vidi tak, ze najprv si chce upratat to vypisovanie, tak ju nechajte... nie? zjavne sa na problem nepozera komplexne...

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_64c356

@anonym_autor stavim sa, ze tvoj muz by radsej este 100x havaroval s kamoskou po svojom boku, nez stravil 1 vecer na gauci vedla teba.. A ty mu chces nieco zakazovat? Co mu povies, ze mu vezmes deti a pripravis ho o polku majetku? Ty nemas paky sa mu niecim vyhrazat. Tvojim odchodom nema co stratit, len ziskat.

@anonym_64c356 toto bolo zcesty... nema paky? ma... a ano, co je cudne na tom, ze aj napriek svojej vine nechce aby si do rana s inou vypisoval... a ona s nou a jej snubencom travila cas...

anonym_4861c3
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_4861c3 ano citala a preto hovorim, ze nikto z tejto 4rice nema vsetky salky v kredenci...

@anonym_a7adf0 asi tak. Ona nemá kam ísť, tak toleruje manžela a nesnaží sa život napraviť. Muž zbabelec, ale zas opravte trenky sú super. Mladej zrejme lichotí záujem zadaného chlapa. A teda snúbenec zrejme tiež nebude úplne kompletný keď jej to toleruje
Alebo sa autorka dobre baví na 16 stranách, že je aspon nejaký záujem o jej bytosť

tatiana288
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Aj tie slabé sympatie, ktoré som voči tebe mala, sú preč. Ponižuješ sa čím ďalej viac a ja prestávam veriť, že ty a téma ste reálne. Ty sa zosmiešňuješ, oni sa ti smejú, muž ťa má za chuderu a ty utekáš za svokrou, aby problém riešila za teba.

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@enmery ano od seba... a ked to vidi tak, ze najprv si chce upratat to vypisovanie, tak ju nechajte... nie? zjavne sa na problem nepozera komplexne...

@anonym_a7adf0 ved uz riesila vypisovanie a aj manzel aj mlada jej povedali/napisali, ze s tym kvoli nej neskoncia. Ona nevidi dovod ukoncit kamaratstvo a on nevidi problem v manzelstve. Tazko potom nieco riesit s takymi ludmi.

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_64c356

@anonym_64c356 a ziska co? zasnubenu zenu a budu sa teda stretavat uz iba v trojici? ved ta mlada ho vobec nechce