Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?
Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám
a akoby sa nebal ze co ked to nájdem, myslím sice ze je v tom že netuším aké ma heslo,ja som na to aj prišla len náhodou lebo je to kombinácia obľúbených čísel... ale najhoršie je ze nemôžem mu nič vôbec povedať že to viem....raz som sa opýtala s kým si píše, povedal že s ňou, pýtala som sa čo povedal že nič pre teba a zhasol mobil... preto som sa mu dostala do mobilu
@anonym_autor tak jemu je to zrejme v podstate aj jedno či ty niečo nájdeš v mobile alebo nie. Lebo on to ani neskrýva a vie že ty ho neopustis. Tak mu je to jedno
@anonym_autor určite smer psychológ (psychiater)! Vlastnému mužovi nedokážeš dať pusu? Dotýkať sa ho? To ako ste sa dali dokopy? Držala si mu revolver pri hlave, aby povedal "áno"? To, že si obézna, je problém, ale ty aj keby si mala o 50kg menej, nebudeš mužovi vedieť prejavovať lásku. Veď on ti nijak neublížil, nemláti ťa, neožiera sa, zatiaľ nepodvádza.... V akej rodine si vyrastala?
@ika02 na začiatku tam bolo všetko,len postupne rokmi sa to vytratilo a jemu to donedavna nevadilo
najradšej by som povedala že všetko viem...ale bojím sa reakcie
@anonym_autor žena do prdele! On si ťa neváži ani trochu začni so sebou niečo robiť menej jedz alebo pridaj zeleninu a cvic alebo proste nejaký pohyb, skrátka pozbieraj sa lebo zle dopadnes 🫠
@ika02 na začiatku tam bolo všetko,len postupne rokmi sa to vytratilo a jemu to donedavna nevadilo
@anonym_autor neverím, že tu to nevadilo. Ktorý chlap je rád, keď ho žena ignoruje? Na to, že chcete dieťa, ste zabudli? To fakt? Neotehotnela si pravdepodobne kvôli obezite a ani kvôli bábätku si nebola ochotná schudnúť? Rob niečo, lebo skončíš sama, iba tá obezitka bude tvojou kamoškou do konca života. Nemusíš behať na bežiacom páse v posilke. Veď po práci (pracuješ vôbec?) chyť muža za ruku a vyšľapte na najbližší kopec, poseďte si na tráve, porozprávajte, zasmejte, všade choď peši.... Možno si obstaraj psíka, aspoň 3-krát denne budeš musieť ísť na prechádzku. Hocičo urob, len neotvor si kýbel zmrzliny a neutápaj svoj smutný život v jedle.
@anonym_autor neverím, že tu to nevadilo. Ktorý chlap je rád, keď ho žena ignoruje? Na to, že chcete dieťa, ste zabudli? To fakt? Neotehotnela si pravdepodobne kvôli obezite a ani kvôli bábätku si nebola ochotná schudnúť? Rob niečo, lebo skončíš sama, iba tá obezitka bude tvojou kamoškou do konca života. Nemusíš behať na bežiacom páse v posilke. Veď po práci (pracuješ vôbec?) chyť muža za ruku a vyšľapte na najbližší kopec, poseďte si na tráve, porozprávajte, zasmejte, všade choď peši.... Možno si obstaraj psíka, aspoň 3-krát denne budeš musieť ísť na prechádzku. Hocičo urob, len neotvor si kýbel zmrzliny a neutápaj svoj smutný život v jedle.
@ika02 momentálne nie
Neverim, ze mu nechybaju bozky, objatia, sex.. len sa tvari, ze je s tym ok, lebo vie, ze od teba to nedostane.. a teraz stretol mile dievca, presne jeho typ, tak sa nechal uniest.. bohvie, ci si ty na neho mila.. ano, moze ta opustit, moze aj kvoli nej, ale skor kvoli tebe
@anonym_a7adf0 ja neviem prečo si s ňou tolko pise,je to urcite kazdy týždeň....keby nemala aspoň 25
@anonym_autor pointa nie je vo veku , ale ZE si s nou pise...
@ika02 momentálne nie
@anonym_autor takze ani nepracujes, len sedis doma a zajedas, ked sa na teba skaredo pozrie.. toto nie je vobec sexi, ja sa tomu muzovi ani necudujem
ano, je nadvaha a obezita problem, ak je zena obeza ci ma nadvahu tak je to laska co drzi ich vztah z jej pohladu, ale z jeho pohladu je neschopnostu ju vyhodit z domu. a utiahnut platenie na deti.
@ika02 momentálne nie
@anonym_autor ak nepracuješ, máš celý deň na to, aby si peši zašla na poštu, na úrady, do obchodu (kúp len to, čo si napíšeš do zoznamu, nič z čoho sa priberá), poupratovala, umyla okná, uvarila (zmeň jedálniček), zacvičila si (stačí pár drepov, po schodoch 10-krát vybehnúť hore-dole..). Máš na papieri potvrdenú aj nejakú diagnózu?
ano, je nadvaha a obezita problem, ak je zena obeza ci ma nadvahu tak je to laska co drzi ich vztah z jej pohladu, ale z jeho pohladu je neschopnostu ju vyhodit z domu. a utiahnut platenie na deti.
@anonym_0cb3f1 žiadne deti nemajú, zabudli, že ich chceli.
@tatiana288 lebo ja mu neviem prejavovať náklonnosti alebo len tak prísť dať mu pusu,pritulit sa....on to nikde nevyžadoval ani hovoril ze je spokojný a zrazu sa zmenil
@anonym_autor Čo pre svojho muža robíš? Ako mu prejavuješ lásku, keď dotykmi nie?
No myslim, že onmuža prichadzaš...uprimne ja by som už davno od Teba odišla, každy má právo byť štastný....čo z takej ženy ako si ty má? odpovedz si sama....
@anonym_autor Čo pre svojho muža robíš? Ako mu prejavuješ lásku, keď dotykmi nie?
@tatiana288 ma doma navarene a upratané...
dobre,idem sa s ním porozprávať...
ziadne dotyky, ziadna pusa, sex asi na jeho poziadanie, zakomplexovana obezna zena.... davas mu vsetky dovody na to, aby isiel inou cestou... a teba serie, ze dotycna ma 25? ako keby pisal so 40 rocnou, je to ine?
Pozri, ja by som sa mu vobec necudovala, keby ta vymenil. A mozno nie za tuto, ale hociktoru inu, lebo si myslim ze akakolvek zena mu da viac ako ty. Nie pre tvoju obezitu, ale pre tvoju ignoranciu. Neviem teda ako sa on sprava k tebe, asi rovnako, ty si s tym ok. Ale to si ze jedna z miliona. A este ak povies ze sa nekupes kazdy den, ze chodis s mastnymi vlasmi, ze nechodis upravena, tak to ti poviem ze sa rovno s nim rozluc. Ak si pisu ze sa maju radi.. asi to uz je zaciatok konca vasho vtahu, ktory asi ale vztah uz davno nie je. Prepac tu uprimnost, tu nema vobec zmysel chodit okolo horucej kase
@tatiana288 ma doma navarene a upratané...
@anonym_autor Myslela som ako žena, nie ako matka. Počuj, ja viem, že ťa väčšina našich komentárov uráža, aj napriek tomu, že sú myslené dobre. Ale prídeš mi rezignovaná, znechutená životom a príliš odmeraná na to v akej si situácii. Pozri sa na to opačne. Prídeš domov z práce a privíta ťa nadutý muž, nepohladí ťa, nespýta sa ťa aký si mala deň, len je stále na pokraji zrútenia, nepriťahujete ťa a odmieta so sebou čokoľvek robiť, aby si ťa získal späť. Asi by ti bolo ukradnuté, že je doma navarené a upratané. Más zo seba nejaké komplexy, keď s ním nemáš fyzický kontakt? Keď si doma, čo robíš celý deň okrem varenia?
podla mna vymysleny pribeh. Nikto nemoze byt taky jednoduchy. Neverim tomuto.
Chápem to správne?
1. Máš morbídnu obezitu
2. Svojmu priateľovi neposkytuješ nič, čo patrí do zdravého vzťahu. Žiadne intímne momenty, prejav lásky, sex, bozky ect.
A to sa pýtaš či Ťa môže podviesť???? Počkaj pouvažujem. No bol by debil, keby to neurobil. Načo Ťa má?? Na varenie a pranie? To mohol zostať u matky. Zahadzuje život s osobou, ktorá je mu akurát na príťaž. Zamiluje sa do jej veľmi ľahko, ak sa tak už nestalo. A tá obezita v tom úlohu zohrá ale najväčší problém je Tvoja rezignovanosť a ľahostajnosť. Veď sa vzchop! Trošku o neho zabojuj. Ukáž mu, že sa oplatí zostať.
Myslím si, že jednoznačne potrebuješ odborníka.
najradšej by som povedala že všetko viem...ale bojím sa reakcie
@anonym_autor ak nemas pripravene dalsie kroky, tak povedat to iba z toho urobi vasu domacu vec verejnu.
Takze ak nenastane po povedani akcia, tak prve dni bude napatie, nervozita, a potom sa z toho stane normalka. Vas domaci standard.
Lebo sa to uz povedalo nahlas, uz nic horsie sa (zatial) nestane, takze sa z toho stane uplne normalna vec u vas doma, ze si otvorene s nou pise neznosti a ty o tom vies a nemozes s tym nic urobit.
Ty si zas pojdes dat pizzu.
Toto chces?
@anonym_be0b72 neriesme tu moju vahu, ďakujem,ja sa vidim v zrkadle
@anonym_autor keď nechceš riešiť svoju váhu a je to veľmi podstatná časť príbehu tak si tu písala zbytočne. Áno môže ta opustiť, prečo nie. Neviem ktorý muž by chcel žiť s obeznou ženou. Prepáč že tak na priamo, ale chcela si odpoved.
ziadne dotyky, ziadna pusa, sex asi na jeho poziadanie, zakomplexovana obezna zena.... davas mu vsetky dovody na to, aby isiel inou cestou... a teba serie, ze dotycna ma 25? ako keby pisal so 40 rocnou, je to ine?
@anonym_a7adf0 vies co ano, prečo by si mal dopisovat s niekým kto mu moze byť dcéra
@anonym_a7adf0 vies co ano, prečo by si mal dopisovat s niekým kto mu moze byť dcéra
@anonym_autor namiesto toho aby si riesila jeho a odsudzovala ho ries seba. to s kym bude ked ta opusti je jeho problem nie tvoj
@anonym_autor otazka znie, preco by si vobec mal s niekym pisat a je uplne jedno kolko ma rokov. ci vek je kriteriu kedy si manzel moze a nemoze pisat? ty si dost mimo
@anonym_autor otazka znie, preco by si vobec mal s niekym pisat a je uplne jedno kolko ma rokov. ci vek je kriteriu kedy si manzel moze a nemoze pisat? ty si dost mimo
@anonym_a7adf0 nie nemal by si s nikým písať,ale keď už tak nutne potrebuje sex tak dobre,je mi jedno co a ňou robi,ale nech jej nepíše že ju ma rad
Byť lepšou a zdravšou verziou máš chcieť hlavne kvôli sebe a svojmu zdraviu. Chlapa si nepripútaš, musí s tebou chcieť byť z vlastnej vôle. A keď ťa bude chcieť nechať, aj ťa nechá a s tvojim prístupom to asi bude čoskoro. Nemusí to ani byť kvôli novej kamoške. A to kalkulovanie s dieťaťom ani nejdem komentovať.

@tatiana288 lebo ja mu neviem prejavovať náklonnosti alebo len tak prísť dať mu pusu,pritulit sa....on to nikde nevyžadoval ani hovoril ze je spokojný a zrazu sa zmenil
@anonym_autor určite smer psychológ (psychiater)! Vlastnému mužovi nedokážeš dať pusu? Dotýkať sa ho? To ako ste sa dali dokopy? Držala si mu revolver pri hlave, aby povedal "áno"? To, že si obézna, je problém, ale ty aj keby si mala o 50kg menej, nebudeš mužovi vedieť prejavovať lásku. Veď on ti nijak neublížil, nemláti ťa, neožiera sa, zatiaľ nepodvádza.... V akej rodine si vyrastala?