Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?
Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám
@anonym_e6450d pretože o tom hovoriť nechcem.... rodičov nemáme,to snáď stačí
@anonym_autor čo najskôr vyhľadaj odbornú pomoc. Si mladá na to, aby si takto umierala zaživa. Len ty to môžeš zmeniť a mať sa dobre nielen vďaka jedlu.
@anonym_autor a čo si čakala, že Ti povie? Veď mu nič nedávaš. Jasné, že je mu jedno čintam budeš alebo nie.
@anonym_autor čo najskôr vyhľadaj odbornú pomoc. Si mladá na to, aby si takto umierala zaživa. Len ty to môžeš zmeniť a mať sa dobre nielen vďaka jedlu.
@anonym_e6450d áno ja to viem..... len neviem čo s manželstvom,ak by ma podvádzal bolo by to jasné...ale ona jo nechce,alebo chce,? ja už neviem, a wk hy ho nechcela písala by si s ním? qle prečo by spolu nič nemali? mam v hlave zmätok
@liv1 podľa písomného prejavu nebude Rómka. To by ju už dávno Cigán zmlátil, aby vedela, ako sa má správať.😉
@anonym_e6450d ved to pisem vyssie, ze to snad nie su osadnici, ked anonym nadomnou mi pise ze osadnicky maju uz dve deti v 15. Proste nemohol by jej byt otcom, 15 rokov to nie je tolko aby sa to takto spominalo.
@anonym_e6450d áno ja to viem..... len neviem čo s manželstvom,ak by ma podvádzal bolo by to jasné...ale ona jo nechce,alebo chce,? ja už neviem, a wk hy ho nechcela písala by si s ním? qle prečo by spolu nič nemali? mam v hlave zmätok
@anonym_autor je úplne jedno či ju chce, on hlavne nechce teba a vôbec sa mu nečudujem. Nemáš prácu, žiadnu vôľu byť zdravá a atraktívna, odborníkov tiež nenavštíviš, nemáš pre neho žiadne milé slovo a pohladenie. Povedz mi, načo si ťa má držať? Upratať a navariť si zvládne sám.
@anonym_e6450d ved to pisem vyssie, ze to snad nie su osadnici, ked anonym nadomnou mi pise ze osadnicky maju uz dve deti v 15. Proste nemohol by jej byt otcom, 15 rokov to nie je tolko aby sa to takto spominalo.
@liv1 tak aj keby to 20 bolo no tak som to zaokruhlila
@anonym_autor je úplne jedno či ju chce, on hlavne nechce teba a vôbec sa mu nečudujem. Nemáš prácu, žiadnu vôľu byť zdravá a atraktívna, odborníkov tiež nenavštíviš, nemáš pre neho žiadne milé slovo a pohladenie. Povedz mi, načo si ťa má držať? Upratať a navariť si zvládne sám.
@januska12323 dobre dobre viem,ale ja som mu povedala že urobím všetko pre to aby sa to zmenilo,len mam pocit ze ani nechce alebo ze mu to je ukradnuté
@januska12323 dobre dobre viem,ale ja som mu povedala že urobím všetko pre to aby sa to zmenilo,len mam pocit ze ani nechce alebo ze mu to je ukradnuté
@anonym_autor bohužiaľ, po rokoch mu to je naozaj jedno. Tento vzťah už ťažko zachránite ale kvôli sebe na sebe začni pracovať a možno nájdeš lásku tiež.
@anonym_autor bohužiaľ, po rokoch mu to je naozaj jedno. Tento vzťah už ťažko zachránite ale kvôli sebe na sebe začni pracovať a možno nájdeš lásku tiež.
@januska12323 v mojom veku urcite....ja viem se už je neskoro ale az ked mi to vyplul do tvare pochopila som o co som sa pripravila,ja viem ze s nou nemôžem súperiť a je mi jasne ze ma v hlave ju,po tom ako som sa vyzrala...
@januska12323 v mojom veku urcite....ja viem se už je neskoro ale az ked mi to vyplul do tvare pochopila som o co som sa pripravila,ja viem ze s nou nemôžem súperiť a je mi jasne ze ma v hlave ju,po tom ako som sa vyzrala...
@anonym_autor Vyzratie je len jedna vec z toho celeho velkeho balika problemov, ktory mas. Totalna ignoracia manzela este korunovana nezamestnanostou, to uz je neskoro riesit. Odstahuj sa, rozved a zacni od nuly, sancu mas.
Nemáš 80 rokov! Ja som tesne pred 50-tkou našla muža, s ktorým chcem zostarnúť. Urob hrubú čiaru za svojím doterajšom životom a začni od nuly. Dá sa to, len treba pre to niečo urobiť.
@anonym_autor Vyzratie je len jedna vec z toho celeho velkeho balika problemov, ktory mas. Totalna ignoracia manzela este korunovana nezamestnanostou, to uz je neskoro riesit. Odstahuj sa, rozved a zacni od nuly, sancu mas.
@patrike ja som nezamestnana len mesiac,a už mam dohodnuté pohovory,nerobte tu zomna prizivnika
@anonym_5b0e1d a aký kontakt máš na mysli?
@anonym_autor asi bude najlepsie, ked mu povies co prezivas a ako sa citis. A ci by ti pomohol schudnut. Hlavne bud mila a priatelska, neviem ci si s manzelom rozumiete aj ako priatelia, alebo ste spolu iba mechanicky. Musis sa liecit. Ja ta uplne chapem, ja som sice chuda, ale ked si dam predsavzatie, ze nebudem jest cokoladu lebo to ide do penazi, tak skriabem steny. Hlavna zasada je, nemat doma nezdrave jedlo a velke mnozstvo jedla. Kupovat iba presne to, z coho navaris.
@anonym_a7adf0 vies co ano, prečo by si mal dopisovat s niekým kto mu moze byť dcéra
@anonym_autor ako môže mať 40 ročný 25 ročnú dcéru?
@anonym_autor Neskoro. Vid tvoje pisacky sem, ako cvicit nie, ale zrat ano.
@anonym_autor ako môže mať 40 ročný 25 ročnú dcéru?
@bielasovicka och, zaokruhlila som to no tak keby to bol 18-20 rokov
citis, ze mas potrebu jest, aj ked nie si hladna? ak ano, je to PPP- porucha prijmu potravy- kompulzivne prejedanie. A to nie je len o jedle ako takom, ale skoŕ o hlave. Ze preco potrebujes siahat po jedle, aj ked ho tvoje telo nepotrebuje. Potrebuje ho tvoja dusa. Po tomto patraj. Su na to aj odbornici, ja odporucam.
@anonym_b3f6b4 toto ma vela ludi, vratane mna 🫣
@anonym_b9c77b ja teiz...je ot hrozne, nikto v mojom okoli proste nema potrebu do seba pchat veci idealne nonstop, ja keby mozem jem stale stale, je jedno ci ovocie zeleninu, sladkosti, cipsy, cokoladu, "normlane jedlo", prote by osm stale len jedla, hocico
@anonym_b9c77b ano, vysoka nadvaha je z tohto. Je to druh zavislosti, ktora je najtazsia zo vsetkych, lebo jedlo potrebujes. Preto sa neda uplne vyliecit. Je to akokeby si kszdy den pred alkoholika postavila flasu alkoholu a povedala mu, ze si kazdy den moze dat, ale iba jedno poldeci. Avsak i napriek narocnosti zavislosti na jedle, da sa s tym pracovat, ale iba s odbornikmi, ktori pomozu odhalit priciny zajedania prazdnej duse.
@anonym_autor Realita je taká, že muž potrebuje vedľa seba atraktívnu manželku.Atraktívna = nemá príliš nadváhu, primerane sa o seba stará.Ak to tvoj muž nemá u teba,jeho " citova nádoba" atraktivity je prázdna.Tým pádom či už vedome alebo podvedome si napĺňa túto nádobu pozeraním na tú známu a písaním si s ňou.Proste nevinné priateľstvo medzi mužom a ženou ( mimo manzelky) " neexistuje". Vždy je minimálne jedna strana zaľúbená. Bežne mi chlapi si nepíšeme každý večer s niekým.Ak áno je za tým nejaká emócia. DIEŤA TO NEVYRIEŠI URČITE!!!!!!!!!!!
Tej známej zase tvoj muž môže napĺňať " citovú nádobu" - POZORNOSŤ.
Každý manžel a každá manželka má 5 základných citových nádob.Manzelka potrebuje:
1. Pozornosť
2. Rozhovor
3.Muzovy bezvýhradne dôverovať
4. Finančné zabezpečenie
5 .Aby bol muž dobrým otcom
Manžel potrebuje tých 5 citových nádob:
1. Sexualita
2.Atraktivita
3. Aby bola manželka dobrou spoločníčkou
4.Pohodu a kľud
5. Pochvalu a ocenenie od manželky
Tieto potreby sú veľmi dobre, formou príbehov opísané v knihe: "MOJE TÚŽBY TVOJE TÚŽBY" . Proste láska nevzniká len tak.Citime sa milovaní, keď sa udejú konkrétne kroky voči nám.
Ako vidíš a žiješ udržať vzťah je dosť náročné.A nikto nedokáže naplniť " citové nádoby" svojho manžela alebo manželky na 100 percent. A ten rozdiel dokonalosti a reality je - každý to nazve ináč: tolerancia,trpná láska, dôvod hľadať si iného, problém....atd atď.
Ak budeš aj naďalej úzkosti a stresy " zajedať" ,sama tušíš ako by to mohlo skôr alebo neskôr dopadnúť.
@anonym_964736
@anonym_a94573 mna oznacovat nemusis
Toto je nocna mora kazdeho chlapa. Este stastie ze nemate to decko. Takychto pripadov je kopec. Zena si klofne chlapa, poisti si ho, vyprasi sa na nespoznanie lebo ved uz sa nemusi snazit a chlapovi ostanu akurat tak oci pre plac a premrhane najlepsie roky so zenskou, pri ktorej sa mu uz ani pri najlepsom svedomi proste nepostavi
Toto je nocna mora kazdeho chlapa. Este stastie ze nemate to decko. Takychto pripadov je kopec. Zena si klofne chlapa, poisti si ho, vyprasi sa na nespoznanie lebo ved uz sa nemusi snazit a chlapovi ostanu akurat tak oci pre plac a premrhane najlepsie roky so zenskou, pri ktorej sa mu uz ani pri najlepsom svedomi proste nepostavi
@anonym_d1cfb0 tak treba ísť za prvým mladým pekným zadkom,rozumiem
@anonym_autor Snad dokazes pochopit rozdiel, ked niekto pocas starnutia priberie par kg tuku a strati par kg svalov, pribudnu vrasky a pod versus vyzieranie sa na jatocnu vahu alebo totalne opustenie sa (valanie sa pred tv, gambling, zanedbana hygiena a pod)
@anonym_autor Snad dokazes pochopit rozdiel, ked niekto pocas starnutia priberie par kg tuku a strati par kg svalov, pribudnu vrasky a pod versus vyzieranie sa na jatocnu vahu alebo totalne opustenie sa (valanie sa pred tv, gambling, zanedbana hygiena a pod)
@patrike ja som doma len mesiac,nevalam sa nikde... dobre,ak by jej napísal že je pekná,prekusla by som to, mňa štve lebo sa bojím že sa na ňu citovo naviaže, navyše by bol akurát sklamaný
@patrike ja som doma len mesiac,nevalam sa nikde... dobre,ak by jej napísal že je pekná,prekusla by som to, mňa štve lebo sa bojím že sa na ňu citovo naviaže, navyše by bol akurát sklamaný
@anonym_autor Nemusis si hladat vyhovorky sama pred sebou, to nema vyznam. Pracuj sa sebe, mozno tak najdes casom ineho chlapa. Tuto uz nic nezachranis, ked nemate sex a tebe by vraj nevadilo, keby ho mal inde. Vase manzelstvo je zdochlina velryby v rozklade.
@anonym_autor nie, treba sa kukat doma na tucnu nehybnu velrybu, ktora je jak studeny cumak a len sa napchava😒
@anonym_autor Autorka, tvoj problém nie je ona, Tvoj manžel je už DÁVNO emocionálne odopútaný od Teba. A keď nie ona, prišla by iná, hoci aj vysmiata 45ťka, ktorá sa smeje očami a nedáva prázdne sľuby.
Ty trpíš poruchou prijímu potravy, zajedáš traumy z detstva, preto nevieš pohladiť muža, pohladiť ho po vlasoch, len tak sa pritúliť, pochváliť, pretože si to pravdepodobne sama nikdy nezažila. Podľa mňa už máš aj celkom slušnú depresiu, v tomto Ti pomôže len odborník.
Nečuduj sa manželovi, že Ti neverí, hore píšeš, že nechceš nič meniť, zdravé jedlo Ti nechutì, ja som minulý rok spevnila postavu a dala dole 10 kg a to som nebola obézna, mala som normálnu postavu a predstav si, že som si dala aj knedľu, aj pizzu, aj biele pečivo. Ibaže ty si CHORÁ, porucha prìjmu potravy je volanie o pomoc, niekto sa vyhladuje, niekto zje všetko a úplne rezignuje na svet.
Môžeš zjesť aj celý kebab stánok a budeš cìtiť ešte väčšiu prázdnotu, lebo ty neriešiš podstatu. Vaše manželstvo má toľko patologickÿch trhlín, že to už neopraví nikto. Ale seba opraviť vieš.
Fakt Tvoj problém nie je 60 kg kučeravá baba, choď za psychiatrom, rieš psychológa, nutričného poradcu, nie je to vôbec hanba, nesieš si v sebe veľa tráum, ale pomoc existuje a raz môžeš byť aj ty milovaná a milovať tak naozaj. Máš práve možnosť dokázať, či sú tvoje sľuby len prázdne reči, alebo fakt chceš so sebou niečo robiť.
@anonym_autor bojiš sa, že sa na ňu citovo naviaže? A čo má robiť?? Keď Ty mu žiadne city neprejavuješ?? Jasné, že sa na ňu citovo naviaže, keď bol v tomto smere celé roky zanedbávaný. Naviaže sa na prvú, čo k nemu bude čo i len trošku milá.

Sestra je na tom podobne, ako ty? Bez muža, s tanierom vždy plným? Tiež nemá deti? Neodpovedala si na otázku, z akej rodiny pochádzaš. Tam bude pes zakopaný! Keď budete spolu, začnite chodiť na terapie, aspoň sa podporíte.